Jump to content

Skoda RS TFSI

naka66

Postare recomandată

in realitate e altceva.nu sunt negre sunt carbon look.sper zilele astea sa imi soseasca si prelungirile de sub bara si eleronul dar astea din carbon veritabil;))pana acum inclusiv cu kitul ko4 si ce mai e pe acolo in jur de 10 mi mai mult sau mai putin.1100 diff 1100 evac 1100 ambreiaj si volant,300 admisie,vreo 1000 la ext jante si caciucuri la fel vreo 1000,pcv dog bone bielete arcuri vreo 700 si astea,dv si bov forge numai retin si vreo 5 mi ce e pt ko4 inclusiv pompa de benzina intercooler si biele plus multe mauntisuri sau u p care leam uitat.se aduna cate putinel asa.....

Link către comentariu
  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• naka66

71

• Bogdan_wrc

10

• gabriel

9

• anorganix

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai zii odata au sosit? vreau sa le vad neaprat astept de o jumatate de an mai mult de o poza pe un colt de bara albastra, ca atata au pe site firar ei sa fie....

PS : cred ca eleronul ala de carbon o sa dea superb pe masina cred ca imi iau si eu pana la urma

Link către comentariu

sunt pe drum cred ca zilele astea ajung eleronul si prelungirile.cum ajung cum pun pozele.bafta

Link către comentariu

pls ma poate ajuta cineva cu o informatie?axele de s3 le gasesc pe stok la reprezentantza sau trebuie facuta comanda?ms mult

Link către comentariu

3 zile si ar trebui sa fie la tine orice piesa , dar grabeste-te azi dac avrei sa ajunga sapt asta....bafta!

PS nu desface mototul pana nu stii orice piesa de care ai nevoie ca stai cu el o luna asa , ai nevoie de multe piese cand te apuci sa modifici asa ceva , si multe chei , sa nu cumva sa te trezesti ca trebuie schimbate mai multe si mult mai multe decat iti imaginzi ca sa reziste cu axe, pistoane, turbina , biele , si alte chestii...( ma gandesc aici la furtune siliconice schimbate , coliere , semeringuri noi , nu mai stiu exact de ce ar fi nevoie dar am facut o astra impreuna cu un prieten cu piese de vreo 20 de mii de euro schimbate in motor si am intampinat multe probleme pe parcurs)

Modificat de gabriel
Link către comentariu

marys cat sau facut ca stiu ca u ai luat curand.si ai idee daca kiar ajuta?sunt diferite fata de cele stok?

Modificat de naka66
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

din cei care ati facut aceasta operatiune mai ales cei care ati schimbat bara de skoda normala cu una de rs puteti sa imi dati cateva indicatii se da jos bara si cum?pls

Link către comentariu

care bara? fata sau spate , ai nr in profil iti explic eu oricand...pe topic nu prea e voie si nu stiu cat intelegi

Link către comentariu

Felicitari arata bina ai mare grija ... si mult succes! Sincer la bani care i-ai dat pe ea + modificari iti luai direct rs4 2.7 biturbo si era happy:D

Link către comentariu

In primul rand felicitari maxime pentru masina... esti un exemplu in cea ce priveste modificarile unui TFSI.

Spune-mi te rog de unde ai luat PCV fix, comanda la Eurojet sau ai gasit in Romania.

Ce presupune mai exact upgrade-ul la breather valve?

Cat de mult ajuta aceste modificari?

Multumesc mult. :coffee_lol:

Link către comentariu

pcv fix lam luat direct de la eurojet,upgrade breather valve e din 2 bucati 1 piesa care vine intre admisie si pcv si una pe turbina fata de varianta normala care sunt goale inauntru acestea au o valva inauntru.ajuta ca numai pierzi presiune mai delok si merge totul mai optim

Link către comentariu

salutare.vreau sa iau niste oz ultragera pe 18 si vreau sa vina ca aste care le am adica la fatza nici inauntru nici in afara.la astea am et45 si j8 ce parere aveti asa trebuie si la alea?pls va multumescastea care le am acum sunt parc pe fatza nitel mai iesite.daca pun toate 8j dar et 45 pe fatza si et 35 pe spate o fi bine?o fi vreo problema?

Modificat de naka66
Link către comentariu

repet.are cineva idee daca are ceva daca jantele oz sunt pe 18 au toate 4 8j dar pe fatza et 45 si spate et 35?asta ca sa vina perfect?

Link către comentariu

cumparat jante oz din imaginea de mai sus pe 18 8j et 35,pompa benzina awe tuning in loc de autotech,telescoape koni fsd,placutze ferodo performance se pare ca asa se numesc dsc2000 si pt spate ferodo normale,consumabile filtre polen ulei si benzina uleiul il am deja acasa si cam folower care ma costat 1 mil.abia astept sa ajung acasa;))

Link către comentariu

eu am vb c cei de la ferodo si miau zis ca numai exista perodo 2000 si acum se numesc ferodo performance.ei miaurecomandat 2500 ca aveau si pt fatza si pt spate.nu am luat 2500 tinand cont deceea ce mai zis u ca sunt prea dure.cand o sa le montez o sa zic cum sunt.bafta

Link către comentariu

Hehe, la jantele alea visez si io de vreo juma de an. :) Cat au fost?

Franele le-ai schimbat? Ce ulei ii pui?

Link către comentariu

14 mil bucata sau scumpit kiar inainte sa iau dar asta e,franele nu si nu le mai skimb curand am luat doar placutzele astea.si ulei am pentosyne e f bune si am acasa cativa zeci de litri ca altfel puneam motul dar nici asta nu e departe

Link către comentariu

Abia astept sa mai vad poze.

Felicitari pentru masinuta, e foarte misto lucrata.

Iti recomand insa sa faci ceva cu grila aia din fata (sita + crom) nu e deloc in ton cu restul masinii.

Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!