Jump to content

Skoda RS TFSI

naka66

Postare recomandată

are cineva idee despre axele cu came de la s3 daca sunt ambele diferite fatza de cele de pe mot de 200cp?eu stiam ca doar cea de pe admisie difera.ms

Link către comentariu
  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• naka66

71

• Bogdan_wrc

10

• gabriel

9

• anorganix

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

ms mult de tot .deci difera ambele.daca ai putea sa ma ajuti si cu aproximatie un pretz.:D)

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply. Este ultimul avertisment.
Link către comentariu

La S3 sunt pe la vreo 300 de euro fiecare, fata de 200 cat sunt la cel de 200 de caluti ... aproximativ.

Link către comentariu

Frumoasa foc.

Am 2 intrebari si cateva sugestii.

Sa incep cu sugestiile ca alea sunt pt tine.

Cel mai bine ar fi sa schimbi jantele cu unele gen oz sau bbs ca sa vezi cat de mult imbunatatesti performantele cu o janta la 7 sau 8 kg ...

Si sa scoti cromul ala din grile , se pot vopsi, eu le am vopsite negru si cred ca arata mai bine pt ca dupa cate vad la tine doar acolo ai crom.

Intrebarile suna asa:

Ce eleron e ala de pe luneta , si o poza mai in detaliu daca poti cu el(pret).Si zi-mi de prelunguirile de bara cu carbon de unde sunt ca eu le-am gasit pe un site dar atata , vreau ceva pe fata spate si praguri sau ceva sa pastreze o linie....

Link către comentariu

sal.Am luat eleronul de la skodatuning.ro numai retin pretzul iti atasez cateva poze cu el poate iti dai seama despre care este vb

http://194.88.148.109/80/9a/d2/3d/DSC02557.JPG?v=1

http://194.88.148.105/6c/31/84/14/Poza1742.jpg?v=1

http://194.88.148.124/35/ca/c4/4f/Picture_266.jpg?v=1

http://194.88.148.124/c1/c7/28/8e/Picture_312.jpg?v=1

imi cer scuze ca am luat pozele de pe 4tuning dar nu sunt acasa si nu am cum face poze.

PRELUNGIRILE din carbon ca sunt 2 in fiecare parte sunt dupe superskoda iar legat de jante iti dau f mare dreptate.dar....cand o sa vina timpul lor o sa le schimb pt ca costa si alea o gramada de bani si acum investitia vreau sa fie la motor dar va veni si randul lor.am luat aceste jante deoarece au fost f ietine nu bat nu joaca sunt mai usoare ca cele stok pe 17 si mie imi plac.mult bafta.daca mai vrea cineva vreo poza ceva cu o piesa sa spuna

Modificat de hbogdan
Ai Avertisment Verbal pentru quote repetat la mesajul anterior. Urmatoarea abatere de acest gen iti va aduce direct Warning.
Link către comentariu

am pus doar arcuri eibach si franele vin si ele curand

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

axele cu came de s3 sunt circa 2000 ron ambele :)

iar de aceste axe vei avea nevoie doar de la 320 cai in sus si vrei sa mearga motoru relaxat ;)

Link către comentariu

naka66, pentru ultima oara iti atrag atentia asupra folosirii butoanelor FastReply si AddReply, asa cum probabil ai vazut in ultimele tale posturi editate. Te rog sa te conformezi Regulamentului.

Link către comentariu

imi cer mi de scuze nu stiu cum sa fac pls explica-mi si altadata nu mai fac.gata am inteles.mi de scuze.nu o sa se mai intample

Link către comentariu

iar de aceste axe vei avea nevoie doar de la 320 cai in sus si vrei sa mearga motoru relaxat :)

ms mult.o sa iau si axele acum daca tot iau si bielele.incerc sa vb cu u pe mess.nu stiu ce sa fac cu softul pt ca stiu ca e cam greu cu injectoarele de rs4.o sa incerc sa le schimb cu unele de s3.sunt in mare dubiu cu softul unde sa il fac uni spun sa nu am incredere in softurile trimise prin posta etc.astept sugestii

Link către comentariu

nu am mai folosit quote.am folosit add reply sau fast reply.d c spui tu ca am repetat greseala?

Link către comentariu

vezi "k" limbajul de mirc (gen "d" "c") e de asemenea interzis :(. Citeste regulamentul pana nu se supara vreun capcaun.

Link către comentariu

Dragi colegi, un citat (quote) poate fi folosit pentru a raspunde unei intrebari aflate la mai multe posturi distanta, dar nu are rost sa citezi postul precedent.

Din aceasta cauza se poate folosi butonul de Reply pentru un post mai vechi, dar numai FastReply sau AddReply daca se doreste postarea unui raspuns la ultima intrebare din topic.

Ma bucur ca naka66 a inteles Regulamentul si incearca sa i se conformeze.

Acum, haideti sa vedem ce planuri mai are noul coleg cu Skoda sa :(

Link către comentariu

Salut,

Iti recomand cu incredere softul celor de la Superchips sau Revo ;) They are the best....Superchips - be driven

Link către comentariu

iar de aceste axe vei avea nevoie doar de la 320 cai in sus si vrei sa mearga motoru relaxat ;)

Aha, bine de stiut ;).

In alta ordine de idei felicitari ptr masinutza naka. Ma bucur ca e ceva "concurenta" pe forum. :angry:

Ai mare dreptate cand spui "continuos upgrade", intotdeauna se gaseste ceva de facut.

Abia astept sa-mi pun si eu diferentialul, la mine e nevoie maxima de asa ceva.

Ai pus si vreun soft la masina, la ce putere esti acum?

Link către comentariu

tot ce am pe masina inclusiv differentialul am montat la razvan nht.il recomand tuturor de aici pt ca se pricepe f bine face orice la orice fel de masina iar preturile nu se compara cu nici un service nici un mecanic care isi da doctoratul pe masina voastra

Link către comentariu

mai am scos niste poze mai vechi cateva cu masinile mele anterioare una cu skoda stok si cateva aproape cum este acum

post-38726-1231973470_thumb.jpg

post-38726-1231973499_thumb.jpg

post-38726-1231973977_thumb.jpg

post-38726-1231973989_thumb.jpg

post-38726-1231974004_thumb.jpg

post-38726-1231974048_thumb.jpg

post-38726-1231974060_thumb.jpg

post-38726-1231974075_thumb.jpg

post-38726-1231974094_thumb.jpg

post-38726-1231974107_thumb.jpg

post-38726-1231974119_thumb.jpg

Modificat de naka66
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
in legatuta cu botul masinii mie imi place dar mai trebuie doua prelungiri de carbon sub bara care am sa le iau curand si o va implini sper.bafta

La asta ma refeream domnu, de unde sunt aceste prelungiri...ms!

L8er edit : am inteles acuma ca sunt de pe super skoda dar ma asteptam la altele ... scuze sper sa le vad la tine pe masina ca la ei ....

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta, felicitari pentru efortul depus si pentru pasiunea pe care o ai :) .

Cine stie, poate cand vine vremea frumoasa ne intalnim toti la un suc sa vedem masinutele si live . :P

Link către comentariu

Ciudate rau pleoapele si oglinzile negre, aratau mult mai bine in culoarea masinii ... parerea mea ... in rest, BRAVO ! cam cat au costau IN TOTAL toate modificarile ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!