Jump to content

Skoda RS TFSI

naka66

Postare recomandată

salutare.mi am facut si eu cont aici si pentru a imi prezenta masina si a afla lucruri noi de la altii mai experimentati.este vorna de o skoda 2 rs cu motor 2.0tfsi 200cp si 280 nm stok.intre timp au aparut si ceva modificari aduse masinii.la exterior cateva elemente de la milotec grila capota grila bara scoase semnele pleoape carbon capace oglinizi imitatie carbon eleron luneta imitatii de carbon pe stalpii usilor folie pe toate cele 4 geamuri si ar mai fi cateva pe care poate leam uitat.am schimbat jantele pe 17 ale masini cu unele chicago pe 18 cu cauciucuri michelin ps2 225 40 18.am schimbat arcurile stok ale masinii cu unele eibach pro kit si bieletele antiruliu din spate cu unele neuspeed.am schimbat tamponul la cutie cu unul neuspeed.la motor sau la partea tehnica as spune am facut urmatoarele deocamdata:brether valve cu valva inauntru care deschide si inchide cea de serie este goala,pcv valve de la eurojet,ambreiaj si volant usurata de la spec,autoblocant quaiffe,evacuare turboback de la apr rsc exhaust,ceas presiune turbo vdo,admisie neuspeed,dv si bov forge.acum asteapta sa fie pus pe masina kitul ko4 de la eurojet,intercooler eurojet si poma de benzina de la autotech,am comandat si pistoane si biele dar la pistoane am sa renunt.acum sa vedem ce mai este de luat.eu mam gandit si la franele de r32 . dar cred ca va mai dura 2 luni si ceva pt ca eu nu sunt in tara.astept sfaturi si rele si buna .va multumesc

Link către comentariu
  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• naka66

71

• Bogdan_wrc

10

• gabriel

9

• anorganix

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos.O stiu de pe celalalt forum.Apropo ai putea sa pui cateva poze si cu fosta Bora care era si aceea foarte frumoasa.

Spor la modificari!

Link către comentariu

incerc sa pun si niste poze cu masinutza. si am uitat sa spun la interior iam pus foot rest de cupra care este la fel ca pedalele si ornamente cromate la suportul de pahare cam atat si un subwoffer si statie jbl.nu prea le am cu muzica

post-38726-1230844223_thumb.jpg

post-38726-1230844249_thumb.jpg

post-38726-1230844262_thumb.jpg

post-38726-1230844271_thumb.jpg

Link către comentariu

mersi mult.acum nu stiuce sa fac cu softul pt ca kitul eurojet ko4 utilizeaza injectoarele rs4 si necesita un soft mai bine elaborat datorita modului de a arunca benzina a acestor injectoare care este diferita fata de cele stok sau de s3.sunt capabile pana la 500hp si sunt aceleasi ca cele din kitul de la kdm.am citit cam tot ce se poate citi desăre ko4 cu injectoare de rs4 parerile sunt impartite dar cred ca e ok daca softul e ok.

Link către comentariu

bun venit pe forum, felicitari pentru masina....astept sa vad cum fuge :) langa un GTI cu k04...

PS: incearca sa folosesti mai multe semne de puctuatie, ca sa arate mai bine postul si sa fie mai usor de citit si inteles.

Link către comentariu

Frumoasa masina si potenta. Referitor la jante sunt replica sau oem? Ceva probleme cu ele? Nu arata rau deloc cu aceste jante dar cand le vezi te gandesti imediat la Vw-mi se pare un pic kitch, mai bine cauti si le schimbi si pui ceva mai apropiat de Skoda.

Ai putea sa cauti un model carbon look-tot ai elemente de carbon pe ea si buza polishata.

Uite asa ceva :)

Bafta in continuare cu modificarile si asteptam poze de la interior.

post-11369-1230887594_thumb.jpg

Link către comentariu

salut,

poti sa imi spui si mie daca intr-adevar diferentialul quaiffe merita banii?

se simte vreo diferenta la plecarea de pe loc si la condusul sportiv pe viraje?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si se vede ca tii la ea...m-am saturat cat am citit la upgrade-uri :lol:

Totusi...tre' sa fiu si putin carcotas :P : poza 3 e facuta pe rampa? :)

Link către comentariu

despre siferential ce sa zic isi merita pe depiln bani cu varf si indesat la plecarea de pe lok pt ca aveam probleme cu patinajul si in treapta 4 chiar.acum pleaca excelent pe curbe nu am avut timp sa il probez.da la jante mam gandit si eu sa le schimb cu unele mai usoare macar.dar si acestea sunt mai usoare ca cele stok pe 17 si nu am avut nici un fel de probleme cu ele chiar daca sunt replica

Link către comentariu

Felicitari pentru masina!! Cam cati caluti preconizezi ca are? :D

Link către comentariu

cred ca il avea de la plecare si l-a lasat asa....

pana la urma la viteza aia...daca e sa ai ghinion, nici mama ESPului nu te mai poate salva...

Link către comentariu

Greseala mea ca am pus aceea poza.In continuare cer pareri si sugestii celor care au idee daca mai am nevoie de ceva pentru a trece la ko4 si ce varianta de soft imi sugereaza.Multumesc.PS.am sa incerc sa scriu mai gramatical

Link către comentariu

ax cu came ai pus?

stiu ca pe langa biele mai trebuia o piesa ...care nu vine in kit cu ele....de pe un motor 1.8T....fusco stie mai bine....ai idee despre ce e vorba?

Link către comentariu

Asa cum a spus si docman2, vwforum nici nu incurajeaza, nici nu tolereaza discutiile despre viteze ilegale.

Link către comentariu

Meseriasa bestia.....arata super din profil si din spate......fata nu-mi place cum a iesit (pleoapele si capacele oglinzilor negre + grila).....dar important e sa fie pe placul proprietarului, nu al nostru! :D Folia pe fata vad ca e cam inchisa.....n-are nici sticker acolo in colt.....sa inteleg ca nu e omologata/legala si e pusa pe barba ta? Drive safely! :offtopic:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Foarte multe modificari la o masina cu mult potential...Cat a costat diferentialul si ce firma il produce?

Sincer nu imi plac deloc pleoapele.

Link către comentariu
autoblocant quaiffe

si costa cam ~1000e..depinde de sursa...dar preturile sunt apropiate.

Link către comentariu

diferentialul cam 1000 de dolari si este quaiffe,axele cu came sti ca pt mot asta face schrik dar sunt 1500 de euro si nu stiu daca merita,si pe langa biele cred ca mai trebuie pistoane.u la ce altceva te mai referi?bielele stiu ca vin in pachet cu tot ce este nevoie pt montarea lor.in legatuta cu botul masinii mie imi place dar mai trebuie doua prelungiri de carbon sub bara care am sa le iau curand si o va implini sper.bafta

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu

axele cu came de S3 nu sunt asa scumpe ;)

si parca un rulment mai trebuia pe langa biele...hmmm...nu mai stiu exact...

Link către comentariu

hmm axele ca axele.are cineva idee cat sunt axele de s3 dar mai ales de ce rulment este vorba?PLS FUSCOBAL u de unde ai luat rulmentul despre care este vorba?sau a fost impreuna cu bielele?

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply. Te rog citeste si Regulamentul.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!