Jump to content

Cine stie?

bankaru g3
 Share

Postare recomandată

Ce fel de telecomanda ai pentru g3 floss ?

Modificat de Paul.Iasi
Nu mai da quote la mesajul anterior!
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Amedeo

18

• zipp

15

• Tracto

13

• taz21

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cu ajutorul unui prieten de la reprezentanta VW din Constanta am reusit sa scot lista de optionale cu care a iesit masinuta mea din fabrica. Partea frumoasa e ca arata si ce nu are, deci cred ca sunt cam toate optionalele de pe Golf 3, versiunea 1,8 GL :(

post-31623-1224357876_thumb.jpg

post-31623-1224357893_thumb.jpg

post-31623-1224357898_thumb.jpg

post-31623-1224357903_thumb.jpg

post-31623-1224357912_thumb.jpg

Modificat de CristiRzR
Link către comentariu

cu vag-comul nu poti sa intrii pe modulul "centr. conv." pe care in general sunt geamurile.

o sa incerc procedura aceasta si sper sa mearga ptr ca din vag-com nu am putut (am vag-com 704). din cheie merge dar din telecomanda la mine se ridica doar 10-15 cm (daca tin apasat butonul) indiferent de pozitia geamului, dupa care se opreste chiar daca nu a ajuns sus.

Asta pentru ca telecomanda ii da semnal de inchidere a usilor doar pentru cateva secunde. Verifica in manualul alarmei daca poti prelungi semnalul pana la aprox 30"

Link către comentariu

Salutare!Aveti sistemul EDS/ABS?Modelele mai noi G3 au acest sitem in special G3-GT!

EDS/ABS ce sistem ii ca nu am auzit de el niciodata?

Link către comentariu

Asta pentru ca telecomanda ii da semnal de inchidere a usilor doar pentru cateva secunde. Verifica in manualul alarmei daca poti prelungi semnalul pana la aprox 30"

nu este alarma. telecomanda este cea de serie. este telecomanda de la inchiderea vacumatica cu care este echipata masina din fabrica.

daca are cineva idee cum s-ar putea reprograma sa emita mai mult timp as fi recunoscator.

o sa pun si o poza cu telecomanda.

Link către comentariu

nu este alarma. telecomanda este cea de serie. este telecomanda de la inchiderea vacumatica cu care este echipata masina din fabrica.

daca are cineva idee cum s-ar putea reprograma sa emita mai mult timp as fi recunoscator.

o sa pun si o poza cu telecomanda.

cum ai reusit sa faci sa mearga, ca si eu am dar nu merge, i-am schimbat si bateria si tot nu vrea...., ce cheie ai tu? a mea e asa:

post-32864-1224418113_thumb.jpg

Link către comentariu

EDS/ABS ce sistem ii ca nu am auzit de el niciodata?

Sistemul EDS/ABS

Blocarea electronică a diferenţialului. Dacă o roată motoare pierde aderenta, in conditii grele de deplasare, inpiedicand deplasarea autovehiculului, printr-o forta de fr

Modificat de sorin74
Link către comentariu

bun, eu am ABS, dar de unde aflu daca am si EDS?

Link către comentariu

La VW/Audi denumirea consacrata este EDL (electronic differential lock) si, cel putin la 4x4, exista de cand lumea. Nu stiu de ce Skoda a ales denumirea de EDS.

Pentru verificare e simplu. Uneia dintre roti ii reduci aderenta si vezi daca cealalta este franata. Sincer, ma cam indoiesc. Cele cu haldex/torsen sau cele sportive aveau asa ceva. La GIII probabil GTI si GT... desi nu prea cred

Link către comentariu

bun, eu am ABS, dar de unde aflu daca am si EDS?

Sunt la modelele mai noi fabricate dupa anul 1996.Centrala ABS se afla langa pompa de frana.Toatea astea le stiu de la Paul Ral.In cartea tehnica este trecut ABS/EDS sunt strans legate unul de celalalt.

Link către comentariu

Este trecut ABS/EDS pentru ca EDS-ul este o "extensie" a ABS-ului. Asa cum ESP-ul este format din ABS/EDL/EBD/TC etc.

Ma indoiesc ca toate modelele "mai noi" de 1996 au asa ceva. Cu siguranta nu toate modelele din 2007-2008 au asa ceva. Sunt montate cu preponderenta in tandem cu 4motion/quattro. Sunt destul de RARE si in ziua de azi. Tu avand GTI s-ar putea sa ai. Poti verifica f. simplu la iarna sau cum am spus mai sus.

EDS inseamna "elektronische Differentialsperre" = EDL - Electronic differential lock in inglis sau blocarea electronica a diferentialului in romaneste. Desi este cam falsa denumirea, deoarece nu se blocheaza nici un diferential

Link către comentariu

uite si o poza cu telecomanda si cheia asa cum am promis.

cer scuze pentru calitate, este facuta cu webcamu :)

post-1938-1224491600_thumb.jpg

Link către comentariu

eu am cheie cu butoane, vreau sa stiu si eu unde pot sa gasesc modulul ala de comanda al inchiderii(ala pentru telecomanda) ca sa vad daca am sau nu inchidere la buton. pe pagina anterioara este si o poza cu cheia mea.

Modificat de paul_ral
Link către comentariu

uite un document cu pozitionarea modulelor pe masina, printre care si cel de inchidere centralizata (acesta este pozitionat sub stopul din dreapta).

sper sa fie de ajutor.

succes.

golf_modules.pdf

Modificat de floss
Link către comentariu

pompa de vacuum stiu unde este, ma interesa modulul ala pt inchiderea din telecomanda (pozitia 8 din PDF-ul care l-ai pus), dar in pdf-ul atasat este volanul pe dreapta, eu am vazut ieri ceva ca si o bobina atasata undeva in apropierea balamalelor de la usa din stanga fata, pe interiorul stalpului (cam in zona in care apare 8-ul din pdf, dar cu volan pe stanga), dar nu stiu pt ce este, o sa incerc azi cand ajung acasa sa ii fac o poza, poate stie cineva ce este....

Link către comentariu

am revenit cu poza respectivei piese, poate stie cineva ce este??????

am aflat, este masa, de aici se ia masa pentru mai multe optionale.... :Driver: si eu care credeam ca e antena pt inchiderea centralizata "la buton" :rolleyes:

post-32864-1224517901_thumb.jpg

Modificat de paul_ral
Link către comentariu

de curand cand am aspirat prin masina am ridicat bancheta din spate si sub ea ... o mufa tipul celor de la difuzoare.Cum stai la volan este pe partea dreapta spate.De la boxe pe spate nu cred ca poate fi ca e numai in 2 portiere. Ma poate ajuta cineva ? Mentionez ca vine pe aceasi traseu cu firele care duc spre portbagaj.

Link către comentariu

Pardon .. este exact in spatele scaunului soferului sub bancheta ... daca are cineva idee .....

Link către comentariu

eu am cheie cu butoane, vreau sa stiu si eu unde pot sa gasesc modulul ala de comanda al inchiderii(ala pentru telecomanda) ca sa vad daca am sau nu inchidere la buton. pe pagina anterioara este si o poza cu cheia mea.

uite aici cateva poze cu modul de control al inchiderii centralizate. ca pozitie este in partea dreapta-jos a pompei de vacuum. este un modul cobra din care ies mai multe fire si o antenutza de aprox 10-15 cm.

post-1938-1225902799_thumb.jpg

post-1938-1225902807_thumb.jpg

post-1938-1225902821_thumb.jpg

Link către comentariu

salutare ! am si yo o intrebare in legatura cu o "gaura" pe care o am la motor si nu stiu ce lipseste de acolo :icon_thumright: atasez o poza poate stie cineva! yo ma gandesc ca ar trebui sa fie un capac ceva si eventual daca stie la ce foloseste "gaura" respectiva !

post-34310-1226303261_thumb.jpg

post-34310-1226303608_thumb.jpg

Modificat de crysti202000
Link către comentariu

Fereastra de vizitare. Acolo se verifica punerea la punct a distributieie si reglajul avansului cu lampa stroboscopica

Link către comentariu

paul si nu ar trebui sa ai un capac ceva? ramane asa descoperita?

Link către comentariu

acolo trebuia sa existe un capac, doar ca poate s-a pierdut, la mine acel capac este verde

Link către comentariu

poate suna cam ciudat dar eu nu stiu daca am sau nu inchidere centralizata , usile se deschid cu cheia sau dinauntru , ma gandesc ca poate am si nu merge masina este fabricatie 94 , cum pot sa verific?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!