Jump to content

Cine stie?

bankaru g3
 Share

Postare recomandată

• 3 weeks later...
  • Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Amedeo

18

• zipp

15

• Tracto

13

• taz21

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

intreb si eu aici,ptr ca nu am gasit concret niciunde sa se discute despre inchiderea la telecomanda la Golf III. Eu am cumparat un Golf III din '94 si are o telecomanda care functioneaza in sensul ca se aprinde ledul, dar nu functioneaza inchiderea sau deschiderea, doar din cheie. Specific faptul k pe langa tablou sunt spanzurate niste mufe. Poate sa aiba legatura cu asta? sau sunt si alte lucruri care influenteaza inchiderea prin telecomanda?

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe cheie iti apare buton de inchis si deschis? vezi ca sunt chei care au doar un bec in ele si butonul acela este pentru aprinderea becului

Link către comentariu

Din greseala am descoperit o dotare de care nu stiam , daca scot cheia din contact pun semnalizarea pe stanga sau dreapta ( portierele inchise ) se aprind pozitiile de pe partea unde e pozitionat semnalizatorul , fara luminile de la numalul de inmatriculare . Pentru altii o fi banalitate dar eu nu stiam de ea

e veche....

are si mk2 asa ceva :)

Link către comentariu

Pe cheie iti apare buton de inchis si deschis? vezi ca sunt chei care au doar un bec in ele si butonul acela este pentru aprinderea becului

da, am pe cheie un buton, dar am desfacut-o si are doar un led si o baterie care nu merge,trebuie sa o schimb. Dar am telecomanda separata, de la aia ma asteptam sa functioneze inchiderea... :)

Link către comentariu

da, am pe cheie un buton, dar am desfacut-o si are doar un led si o baterie care nu merge,trebuie sa o schimb. Dar am telecomanda separata, de la aia ma asteptam sa functioneze inchiderea... :ceuameni:

Beculetul de la cheia de G3 nu actioneaza nimic. Este doar un bec care isi face datoria (noaptea sa nu bagati cheia pe langa iala)

Link către comentariu

Din greseala am descoperit o dotare de care nu stiam , daca scot cheia din contact pun semnalizarea pe stanga sau dreapta ( portierele inchise ) se aprind pozitiile de pe partea unde e pozitionat semnalizatorul , fara luminile de la numalul de inmatriculare . Pentru altii o fi banalitate dar eu nu stiam de ea

Are si Golf Mk1 (avea un prieten) si este dotare pe aproape toate masinile de la ora actuala, cel putin pe toate germane. I se zice lumina de parcare...o folosesti ca sa se vada ca esti oprit si pe ce parte a drumului :)

Am ramas placut surprins sa aflu ca la G3-ul meu am aeroterma electrica...baga cald si cand motorul e rece. De-acum n-o sa mai deger iarna cand ma duc la facultate! ;)

P.S. Si inca o chestie...am ramas surprins ca atunci cand inchid masina, se inchide si trapa, desi e electrica si inchiderea e vacumatica.

Modificat de CristiRzR
Link către comentariu

@ cristi chestia asta cu trapa se numeste modul de confort.Iar daca ai avea geamuri electrice si ele s-ar inchide si s-ar deschide tot din cheie

Link către comentariu

Si daca nu am geamuri electrice ci numai trapa electrica cum pot sa activez acel modul?

Link către comentariu

Inca ceva pentru cei cu geamuri electrice. Cand rotiti cheia spre inchis se inchide centralizata apoi mai rotiti odata(tot spre inchis) si se vor inchide si gemurile.

Link către comentariu

cristirzr cum e cu incalzirea? ca la mn baga cald numai dp ce se incalzeste motoru si credeam ca asa e si normal

Link către comentariu

1.daca nu ai geamuri electrice trebuie doar sa tii cheia mai mult timp pe inchis si atunci se va activa si inchiderea trapei

2.geamurile si trapa se inchid daca tii mai mult timp cheia(in butucul usii) pe inchis, inclusiv inchiderea centralizata;

P.S. si daca tii mai mult timp tot se inchide masina, dar usa soferului cu putina intarziere ~5 sec dupa care se blocheaza

3. cu incalzirea electrica, nu cred ca golf 3 are asa ceva.Odata cu incalzirea motorului(blocului motor prima data) se incalzeste si aerul care este introdus in habitaclu

Link către comentariu

Care G3 au sitemul EDS?Am auzit ca unele au acest sistem!Este adevarat?

Link către comentariu

3. cu incalzirea electrica, nu cred ca golf 3 are asa ceva.Odata cu incalzirea motorului(blocului motor prima data) se incalzeste si aerul care este introdus in habitaclu

Te invit toamna sau iarna asta la o plimbare prin Constanta, de dimineata, la prima cheie si dau pe cald sa vezi ca are...crede-ma pe cuvant! (am ramas socat ca la golfu 5, pe care am clima, nu am asa ceva, tre sa astept sa se incalzeasca motorul)

Link către comentariu

epoosibil sa fie asa. nu e dotarea fabricii,e o adaptare. am inttalnit la un amic la un bmw316 din 94 care nici alea nu au asa ceva. bine,sistemul asta consuma conbustibil si se cheama wbust-sau ceva d genul asta.

Link către comentariu

insinst sa intreb, ce ar putea fi vinovat la inchidere daca nu merge din telecomanda? ( :) telecomanda funcioneaza)

Link către comentariu

Sfatul meu pt tine: puneti o alarma pe masina si meseriasul o sa-ti lege inchiderea pe telecomanda de la alarma. Asta daca vrei telecomanda la inchidere.

Modificat de Paul.Iasi
Nu mai da quote la mesajul anterior!
Link către comentariu

insinst sa intreb, ce ar putea fi vinovat la inchidere daca nu merge din telecomanda? ( :) telecomanda funcioneaza)

incearca ptr inceput sa ii schimbi bateria. s-ar putea ca bateria sa fie atat de consumata incat sa aprinda doar ledul acela si sa nu aiba putere sa emita semnal (e important deoarece si cu baterie noua la mai mult de 5 - max 10 m nu cred ca o sa mearga - la mine nu a mers). trebuie sa ai grija cand schimbi bateria sa stai in masina deoarece cand pui noua baterie ptr cateva secunde comunica cu modul de la inchidere. daca faci chestia asta in casa nu o sa iti mearga.

daca nici dupa treaba asta nu merge arunca o privire la modulul de inchidere, s-ar putea ca problema sa fie de acolo.

succes.

Link către comentariu

multumesc floss , asa o sa fac, si in cazul in care nu o sa mearga nici asa, o sa iau in considerare si varianta cu alarma, mi-ar convenii de minune sa mearga telecomanda caci de alarma chiar n-am nevoie...doar daca n-am alte sanse...

multumesc ptr sfaturi ;)

Link către comentariu

Am incercat si eu sa inchid trapa prin rasucirea cheii in usa dar nu a dat nici un rezultat.Cred ca trebuie activat ceva.

Link către comentariu

Salutare!Aveti sistemul EDS/ABS?Modelele mai noi G3 au acest sitem in special G3-GT!

Modificat de sorin74
Link către comentariu

Pentru cei carora nu le merge inchiderea geamurilor/trapei incercati in felul urmator:

1.Rasuciti de 2 ori consecutiv spre inchis;

2.A 3-a oara cand rasuciti tineti pe inchis vreo 10-15 sec.

Daca nu merge asa s-ar putea sa fie ceva din vag-com sau ceva electronic

Link către comentariu

cu vag-comul nu poti sa intrii pe modulul "centr. conv." pe care in general sunt geamurile.

o sa incerc procedura aceasta si sper sa mearga ptr ca din vag-com nu am putut (am vag-com 704). din cheie merge dar din telecomanda la mine se ridica doar 10-15 cm (daca tin apasat butonul) indiferent de pozitia geamului, dupa care se opreste chiar daca nu a ajuns sus.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!