Jump to content

Huse Piele OCTAVIA

Mariuz__
 Share

Postare recomandată

interesant crezi ca poti sa faci rost si de o poza ?

<{POST_SNAPBACK}>

am sa incerc, cand m-oi intalni cu baiatul, ca mai vine prin Bucuresti. N-am sa uit, dar s-ar putea sa dureze, ca el nu are treaba cu net...etc..

Cat despre problema airbag-ului, cred ca nu-i o problema. Pe scaun, dupa cum am zis, coase exact dupa tapiteria veche. Deci unde e airbag-ul iti lasa liber. :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sau am mai vazut pt airbag f frumos: Zona respectiva este din doua bucati, petrecute putin una peste cealalta, fara cusatura. Astfel nu afecteaza deloc deschiderea airbag-ului.

Link către comentariu

Zilele trecute mi-a facut un mester o husa pentru volan si una pentru schimbator. Piele neagra cusuta su matase rosie. Arata super bine. Volanul ar fi iesit si mai bine daca-l demontam da' n-am vrut.

<{POST_SNAPBACK}>

Misto husa pt volan... poate ar fi iesit mai bine cusut cu negru, dar probabil in realitate arata mai bine decat in poza. Vrem si noi un nr de telefon si un pret pls!

Link către comentariu

@godoroja : chiar foarte interesant...numai sa ne spui si noua, cam cati metri patrati de piele intra si cam cat costa metrul patrat de piele...sa ne facem nishte calcule...mersi

Link către comentariu

@godoroja : chiar foarte interesant...numai sa ne spui si noua, cam cati metri patrati de piele intra si cam cat costa metrul patrat de piele...sa ne facem nishte calcule...mersi

<{POST_SNAPBACK}>

pai daca tot esti in oras, fileaza in Galati un bmw albastru inchis 520i cu nr CT-69-VDV. Uita-te in el si zi daca-ti place.Eventual fa-i o poza.

editat de ender: restul comentariilor sunt de prisos :P

Link către comentariu

@godoroja : asta se face...ca mai umblu si eu seara prin cluburi...da' ce ne doare cel mai tare e banu'...cat l-a costat...cei 2 mil am inteles ca erau doar ptr cusut! sau n-am inteles bine?

Link către comentariu

@godoroja : asta se face...ca mai umblu si eu seara prin cluburi...da' ce ne doare cel mai tare e banu'...cat l-a costat...cei 2 mil am inteles ca erau doar ptr cusut! sau n-am inteles bine?

<{POST_SNAPBACK}>

ocheste-l tu intai - vezi ce e in masina, si iti dau eu mai multe detalii. Tu zi-ne numai daca-ti place. :P Restu lasa pe mine. :P

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

asa cum v-am promis am fost sambata la AUTOTEX dar din pacate patronul (de care stiam) se afla in continuare in .de iar directorul cu care trebuia sa am discutia privind colaborarea noastra nu a venit din motive de sanatate.

am vrb totusi la telefon si cerandusi scuze mi-a spus ca ma contacteaza in cursul saptamanii sa ne intalnim pt mai multe detalii

p.s. am vazut nu sunt huse este exact tapiteria de pe masinile noastre care se pot monta peste cea pe care o aveam sau in locul celei pe care o aveam arata super !

Link către comentariu

Bai fratilor, invatati sa folositi semnele de punctuatie !

Nadir, ce intelegi tu din fraza pe care ai scris-o?

"am vazut nu sunt huse este exact tapiteria de pe masinile noastre care se pot monta peste cea pe care o aveam sau in locul celei pe care o aveam arata super !"??????

Eu nu inteleg nimic, si cred ca nu sunt singurul.....

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
Bai fratilor, invatati sa folositi semnele de punctuatie !

Nadir, ce intelegi tu din fraza pe care ai scris-o?

"am vazut nu sunt huse este exact tapiteria de pe masinile noastre care se pot monta peste cea pe care o aveam sau in locul celei pe care o aveam arata super !"??????

Eu nu inteleg nimic, si cred ca nu sunt singurul.....

<{POST_SNAPBACK}>

graba asta !

"am vazut nu sunt huse. Este exact tapiteria de pe masinile noastre care se pot monta peste cea pe care o aveam sau in locul celei pe care o aveam arata super !"

Link către comentariu

Deci, recapitulam: ai vazut material exact ca cel din care e fabricata tapiteria scaunelor masinilor noastre? Si din el inteleg ca fac aia huse, nu? Ca doar n-or inlocui tapiteria de pe scaune.....

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
Deci, recapitulam: ai vazut material exact ca cel din care e fabricata tapiteria scaunelor masinilor noastre? Si din el inteleg ca fac aia huse, nu? Ca doar n-or inlocui tapiteria de pe scaune.....

<{POST_SNAPBACK}>

icepi sa te apropii

tocmai asta este ideea ca nu sunt niste simple huse

este tapiterie

se scoate vechia tapiterie de pe scaun pana se ajunge la bureti sarme si porma se pune cea de la ei.

In cazul in care nu vrei sa o dai jos pe cea vechie poti sa o pui pe cea noua peste cea vechie! asta mi-a explicat un angajat de acolo.

toate produsele de acolo sunt nemtesti si sunt aceleasi cu cele care le pune fabrica!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!