Jump to content

Huse Piele OCTAVIA

Mariuz__
 Share

Postare recomandată

Care are idee unde as putea sa imi confectionez huse din piele in doua culori pentru a mea Octavia?

M-am tot uitat pe net si pe la firme de tuning dar e cam slaba piata, asa ca m-am gandit sa arunc vorba pe forum.

Daca stie careva unde pot sa mi le confectionez va rog dati un mesaj... :blink:

Multumesc mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc mult!

Link către comentariu

Am vizitat ieri magazinul Autotex din Otopeni. Mi-a cazut fatuca de ce materiale au si cat de frumoase sunt husele. Dar pretul ....... m-a lasat fara dantura.

Link către comentariu

Baga un pret informativ... ca eu stau bine cu dantura. Sa stii ca oricum eu mi le fac si o poze... iar daca o sa te intereseze poate facem ceva si pentru tine.

Link către comentariu

• 4 months later...
nadir@boosted.ro
Am vizitat ieri magazinul Autotex din Otopeni. Mi-a cazut fatuca de ce materiale au si cat de frumoase sunt husele. Dar pretul ....... m-a lasat fara dantura.

<{POST_SNAPBACK}>

poti sa ne dai si noua asa din ce ti-a ramas printre masele .... vre-un pretz sau ceva !

sau cazanduti dantura ai uitat to ?

Multumesc anticipat :salut:

Link către comentariu

Exact sefu' , baga si tu un pret sa-mi fac si eu dintii!! :)

Chiar sunt interesat!

Link către comentariu

Exact sefu' , baga si tu un pret sa-mi fac si eu dintii!! :)

Chiar sunt interesat!

<{POST_SNAPBACK}>

Suna la ei si o sa iti pice toata dantura :)

Link către comentariu

Preturile sunt cam asa:

Material normal (destul de subtire) - stofa, fara sintetice - 300-400 RON

Material cas(h)erat (cu dublura dintr-un fel de burete) - 600-900 RON

Material cauciucat, foarte rezistent la uzura - peste 1000-1200 RON.

Culori si modele - cat cuprinde. Avea acolo o sala de 10/10m plina cu materiale, de diferite colori si texturi.

Husele nu se fabrica numai dintr-o culoare. Iti alegi paleta de culori si materiale.

Cam asta acum. Suficient?

Link către comentariu

Am fost si eu la ei si mi-au spus ca pentru audi-ul meu,pretul ajunge pana pe la 8 (opt) milioane ! si nu din piele.....

Link către comentariu

horgarban si ..pielea unde e ? ca vad numai burete , cauciuc...m-as mira sa fie doar 12 mil pentru piele.

Oare pentru Octavia 2 se fac asa ceva ? si acuma intrbarea de baraj: cum arata puse pe masina ? Impecabil sau nu ? ceva poze ? :)

Link către comentariu

Eu mi-am facut o socoteala daca as cumpara eu pielea si as merge la cineva sa imi faca husele... am ajuns la o suma destul de mare... zic eu.

Pentru toata masina mi-ar fi trebuit intre 13 - 15 m de piele, iar costul total ar fi in jur de 20 mil ROL.

:)

Link către comentariu

Nu mi se pare o suma asa mare..gandeste-te daca luai din fabrica te rupea minim vreo 1000 si ceva de euro, plus ca te obliga sa cumperi si alte optionale pe langa.

acuma ideea este cum arata, cat de bine arata, daca se cunosc ca-s huse ?

Link către comentariu

De aratat aratau f bine. Poze nu am de unde. Ziceai ca-s huse de fabrica, nu de un atelier cu o usa amarata. Problema e ca nu fac de piele. Si nici nu am intrebat daca pot face pe "pielea clientului" :D ....... sau "din pielea clientului" :(

PS cine se ofera .... cu pielea :o

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

am o veste buna pt voi dar va zic mai multe detalii la intalnirea de joi

:(

Link către comentariu

Zilele trecute mi-a facut un mester o husa pentru volan si una pentru schimbator. Piele neagra cusuta su matase rosie. Arata super bine. Volanul ar fi iesit si mai bine daca-l demontam da' n-am vrut.

Am discuta despre huse de piele si mi-a zis ca poate face dar numai cu piele adusa de client. La o masina obisnuita (eu conduc un leon) intra cam 10 mp care costa cam 600 RON toata. La asta se adauga 200 RON manopera. Chestia tare e ca nu sunt huse. Omu' da jos tapiteria de pe scaune si peste ea coase pielea. Asa ca rezultatul ar trebui sa arate ca din fabrica. E adevarat ca n-am vazut, insa dupa cum mi-a facut alea doua huse cred ca ar iesi cam bine.

hpim00842eg.th.jpg

hpim00879bp.th.jpg

Modificat de altea
Link către comentariu

hmm daca ma gandesc mai bine la mine e nasol nu o sa-mi pot pune ca am airbaguri laterale...huse normale cica merg, ca au anumite zone in care cedeaza cusatura, dar alea de piele ma indoiesc...:(

Link către comentariu

Zilele trecute mi-a facut un mester o husa pentru volan si una pentru schimbator.....

Si cat te-a costat? Poate ne spui si noua un telefon ceva...

Mersi!

Link către comentariu

Cum sa nu mearga? merg si la cele cu airbag pentru ca se lasa un fel de gaura acolo adik ceva prin care sa iasa airbagul

Link către comentariu

am un prieten care a facut pentru un 520i. Pielea o aduce unul din Alba Iulia direct de afara si e numai auto. Are si din aia cu gaurele mici. A iesit super pe BMW. Pielea conteaza sa fie buna, eu ma interesez de nr. de telefon al baiatului care aduce pielea asta auto. Ideea e sa fie cusuta exact peste tapiteria originala. Manopera tot 2 milioane a dat , tipul de galatean si a cusut-o acolo. Da gasim pe cineva sa coasa si in Bucale ;)

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Cum sa nu mearga? merg si la cele cu airbag pentru ca se lasa un fel de gaura acolo adik ceva prin care sa iasa airbagul

<{POST_SNAPBACK}>

da..dar nu garanteaza nimeni ca baiatul ala care coase manual face treaba buna si airbagul se deschide la fel de "natural"..daca ar fi ceva din comert facut chiar de skoda..poate da, dar asa facut de un om intr-un atelier ma indoiesc ca stie el cum si unde sa lase spatiu/cusatura sau alte detalii

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
am un prieten care a facut pentru un 520i. Pielea o aduce unul din Alba Iulia direct de afara si e numai auto. Are si din aia cu gaurele mici. A iesit super pe BMW. Pielea conteaza sa fie buna, eu ma interesez de nr. de telefon al baiatului care aduce pielea asta auto. Ideea e sa fie cusuta exact peste tapiteria originala. Manopera tot 2 milioane a dat , tipul de galatean si a cusut-o acolo. Da gasim pe cineva sa coasa si in Bucale  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

interesant crezi ca poti sa faci rost si de o poza ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!