Jump to content

Suport pahare golf 3

Florin99
 Share

Postare recomandată

Pe noua lista:

1. delfinasul (pm)

2. geee

Multumesc! sunt pe listaaaaaa....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• paul_ral

42

• ovidiu89

21

• bzsa

16

• Hubacska

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Domnu Paul, oare cat mai dureaza??????:icon_thumright:

Link către comentariu

Cred ca ti-a mai explicat ca vor sosi cam in 3 saptamani. Daca mai punem la socoteala si posta romana, se ajunge si la 4 :nono:

Oricum, ar trebui sa multumim cu totii lui Paul ca s-a deranjat sa ne ajute pe toti. Din partea mea, sunt dator cu o bere :nono: , mai ales ca ceasurile de bord cu turometru (eu nu aveam) pe care mi le-a vandut sunt super si merg perfect! :)

Link către comentariu

@paul_ral ma intereseaza si pe mine o consola sau suporti de pahare, acum ce se poate

Merci

Link către comentariu

Silviu, as incerca cu ambele, dar trebuie sa fii hotarat, pentru ca daca dau comanda trebuie sa nepunem toti cei de pe lista de comun acord cu plata taxelor postale si bancare. Pentru montarea consolei mai este nevoie de un suport care se poate comanda sau confectiona aici(detalii in poze)

Am spus mai sus, consola e destul de voluminoasa. USPS taxeaxa diferit coletele functie de greutate dar si de dimensiuni. Ar intra consolele cumva una in alta alaturi de suporti. Incerc sa rezolv si cu Lulu pentru 2 butoane care costa 10$ bucata, dar va dati seama ca el nu are cum sa platesca aceeasi suma ca si cei care au comandat console. Mi se pare de bun simt. Uitati, aceste sunt piesele, la care omul mai lasa cate ceva daca cumparam mai multe (de, economie de piata autentica)

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4179569

Link către comentariu

Vreau si eu un suport de pahare ... mai se poate?

Link către comentariu

@paul_ral eu sunt sigur pe ceea ce vrea si anume consola, iar cu platitul taxelor mi se pare logic sa se plateasca in functie de greutate, cum spuneai si tu trebuie sa ne intelegem toti, eventual niste calcule aproximative si vedem cam cat plateste fiecare in functie de ceea ce a comandat.

Suportu pt montare consola presupun ca este Rear Console mounting bracket - $14

Link către comentariu

salut,

asa cum am spus si cateva posturi mai sus sunt deacord sa platesc mai mult la transport pentru consola decat cei care comanda suporti de pahare. si mie mi se pare de bun simt si din punctul meu de vedere nu este absolut nici o problema.

ca idee eu spun sa incerci sa iei legatura cu baiatul acela si sa vezi exact cati suporti de pahare are si cate console ca sa stim exact despre ce vorbim si sa deschidem o lista iar cand avem o comanda solida (un numar mai consistent de suporti de pahare si eventual mai multe console - poate toate care le are el :)) sa strangem banii si sa plasam comanda. probabil atunci o sa putem si discuta despre eventuale discounturi.

Din cate am vazut eu situatia ar fi cam asa de la deschiderea celei de-a doua liste:

Suporti de pahare:

1. delfinasul (pm)

2. geee

3. Silviu_yoo

4. SoferPeDacie

Console:

1. floss (pe negru cu tot cu suport de prindere)

2. Silviu_yoo

un weekend placut in continuare.

Modificat de floss
Link către comentariu

Chiar ma pregateam la un reply la cele de mai sus si e bine ca ai actualizat lista. Aceasta ramane lista finala, fiindca altfel ar fi cam scump cu transportul. Probabil ati vazut componentele si preturile listate. Cu siguranta o sa-mi acorde un discount la fiecare, asa cum a facut-o si la ceilalti suporti comandati. poate obtin prinderile mai ieftin ca totul sa fie ok. Discut azi sa vedem exact ce are si ce mai trebuie sa caute si va tin la curent.

Link către comentariu

Mersi pt raspus CristiRzR (sper sa ma intelegeti, abia astept sa ajunga).

De pe linkul din postul 55 putem sa mai comandam daca dorim?

Link către comentariu

Eu cred ca merge, problema apare la frana de mana, trebuie sa gaiti o solutie ca sa arate frumos: un manson ca la vento

Link către comentariu

Vreau si eu un suport de pahare pls pls pls :X :icon_thumright:

Link către comentariu

Pfanners am transmis solicitarea ta si a lui Huba. Vedem daca are piesele respective, costul total si veti lua legatura pe pm pentru detaliile legate de taxele de expediere. Va fi in al treilea transport.

Link către comentariu

Concluzionez

Primul colet este pe drum, am tracking number-ul pentru acesta

Beneficiarii suportilor din primul colet sunt

1. bzsa

2. CristiRzR1

3. florin1309ro

4. floriand

5. huba

Pentru a avea controlul asupra celor comandate si a exista transparenta enumar piesele din compunerea celui de-al doilea transport

Suporti de pahare:

1. delfinasul (pm)

2. geee

3. Silviu_yoo

4. SoferPeDacie

Console:

1. eleet

2. Huba

Transportul nr.3

suport pahare

1. Pfanners

alte componente

lampa frana luneta - Huba

manson frana de mana- eleet

o plafoniera - paul_ral

Mentionez ca pentru cele 2 planificate sunt la nivel de discutii, cred ca nici el nu are atatea piese. As prefera sa le aduc in 2 transe, pentru ca ar fi un pachet cam mare si nu stiu cum am iesi cu shippingul. O sa-l intreb si cat ar costa daca ar face un pachet mai mare.

Link către comentariu

Am luat legatura si mi s-a confirmat disponibilitatea pieselor pentru:

4 suporti de pahare

1. delfinasul

2. geee

3. Silviu_yoo

4. SoferPeDacie

1console:

1. eleet

2. huba

plafoniera

eu

Intru si eu cu voi la plata taxelor pentru acest transport.

Consolele vin cu buton pentru deschiderea portbagajului si nu au mansonul de la frana de mana. Sunt exact cum sunt fotografiate.

Link către comentariu

M-ar interesa si pe mine o consola din aceea neagra, cu tot cu suport de prindere si cu manson, dar mai intai vreau sa stiu la cat ma ajunge cu tot cu transport(pret cu taxe de transport incluse). Mersi

Ps: si cam in cat timp ar ajunge dupa ce se da comanda?

Modificat de f@ne_tm
Link către comentariu

@paul_ral din partea mea multumesc pt sprijin, uitea asa o sa merg si eu mai relaxat la drum cu in pahar de cafea si cu mana dreapta odihnita;)

Cunosti un pret ceva cam cat ne duce toata treaba?

Cum as putea improviza ceva la acel manson de la frana? cunoaste cineva ceva.

Inca odata multumiri @paul_ral

Link către comentariu

Asa cum am precizat in postul nr.22 consola nu este si cotiera, puteti vedea acest lucru la un vento.

Poti lua si mansonul sau va trimit eu un tipar pentru manson, eu l-am facut la comanda, la TIBI, pe forum

Link către comentariu

Daca mai este loc pentru un suport de pahare as fi interesat.

Multumesc

Link către comentariu

Intrucat primesc pm referitoare la consola spate si pentru a elimina orice neclaritate sau confuzie intre aceasta si cotiera va pun 2 fotografii cu aceasta asa cum vine pe masina. In ultimele imagini este consola intreaga pe care o am de pe celalalt vento (este disponibila)

post-6155-1232552449_thumb.jpg

post-6155-1232552480_thumb.jpg

post-6155-1232552540.jpg

post-6155-1232552563_thumb.jpg

post-6155-1232552985_thumb.jpg

Link către comentariu

:Driver: TZEAPA!!! Toata lumea a crezut ca-i cotiera! Dar merge si asa...are cupholder pt cei din spate si un spatiu de depozitare in plus. Bine ca nu am zis mai devreme ca vreau, ca acum as fi fost tare dezamagit :Driver:

Link către comentariu

Am spus asta la postul 22. Rog cei care au cerut console sa-si exprime pozitia. Nu as vrea sa dau banii si sa raman cu ele sau voua sa vi se para teapa!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!