Jump to content

Suport pahare golf 3

Florin99
 Share

Postare recomandată

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• paul_ral

42

• ovidiu89

21

• bzsa

16

• Hubacska

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Unde mai exact in SUA? Ai un site ceva sau o persoana acolo care trimite? Stii si un pret cu tot cu transport si alte taxe (daca exista!)? Si eu caut de ceva timp, un lucru marunt dar foarte-foarte util :blush: si greu de gasit! Merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am luat legatura pentru 2 suporti si astept un raspuns.

Link către comentariu

m-ar interesa si pe mine un suport din acela de pahare. vine cu tot cu tunelul median? sau se ataseaza?

Link către comentariu

De ce SUA? Acelasi lucru l-am comandat acum 2 saptamani de pe acest site www.tmtuning.com din Germania impreuna cu door pins wolsburg edition si mirror butons wolsburg editon la un pret foarte bun. Incearca acolo si vei gasi mai multe. Transportul se face foarte rapid, maxim o saptamana. Toate cele bune :wub:. Apropo suportul de pahare este OEM deci merita.

Link către comentariu

Am intrat si eu pe site-ul acela si vad ca acel suport de pahare este 19.95$ si pare-se ca vine din SUA, nu din Germania.. ;)

O sa alimentez cardul si fac o comanda. O sa va zic cum merge...

Link către comentariu

Nu putem sa ne adunam mai multi sa facem o comanda?

Apropo Paul, e bun de ceva suportul? Incap sticle de 0,5L?

Bafta

Link către comentariu

Mai greu sa incapa o sticla de 0,5l acolo pentru ca loveste in partea de sus in scrumiera, dar incap cutiile de 0,33ml sau un pahar de cafea. Cel putin la mine isi dovedeste functionalitatea :icon_thumright:

Link către comentariu

Fiind o piesa VW OEM, imi poate spune cineva care este codul piesei, ca as dori sa vad cat costa daca o comand direct...

Link către comentariu

1EM862533 B41 pentru modelele cu airbag si 1EM862533 pentru modelele fara...Vreau si eu...

Link către comentariu

Am gasit si eu codurile acestea, dar arata ciudat in poza.

Pozitia 30

post-1353-1230563904_thumb.png

Link către comentariu

In nici un caz ce am cumparat eu nu arata ca in pozitia 30. Daca reusesc sa fac maine o poza am sa o postez aici sa va faceti o idee.

Link către comentariu

Banuiesc ca arata ca cel din prima poza.

Nu are niciun cod scris pe el?

Link către comentariu

Are un sticker cu codul pe spatele lui dar din pacate am montat suportul pe masina. Maine cum am spus si mai sus poate reusesc sa-i fac poze printre care si o poza cu stickerul.

Link către comentariu

Poza din postul nr.1 este de pe masina mea, cu suportul OEM adus de afara. Sunt f.multumit de el si de pretul de achizitie. Am discutat cu vanzatorul, deocamdata nu are nimic pe stoc

post-6155-1230584772_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut. Colegul nostru Taz 21 ne-a trimis o poza cu componente interioare. Si sunt 3 tipuri de console. Imi poate spune cineva codul consolei cu cotiera...??(10a este pe poza)

Mersi mult!!

Link către comentariu

Paul stiu ca ai mai adus la 2 colegi cand ti-ai comadat si tu !!!

daca o sa mai fie ceva m-ar interesa si pe mine un suport ,sa ma anunti daca o sa mai comanzi

la multi ani!!!!

Link către comentariu

Nu gasesc codul consolei de la nr.10a, stiu ca e doar pe varianta SUA (Jetta). Costul uneia se ridica pe la 50$ la care se adauga celelalte taxe. Are un spatiu de depozitare cu clapeta si suport de pahare pentru locurile din spate. Nu este o cotiera, este un pic mai inalta decat consola de la Vento.

In prima faza pot aduce 2 suporti, tocmai am primit un mesaj de peste ocean.Vreau o confirmare ca sa pot demara treaba: o sa intreb cat face in total (piesele+shiping+13$ comision W.U.)

post-6155-1230715630_thumb.jpg

post-6155-1230715661_thumb.jpg

post-6155-1230715680_thumb.jpg

Link către comentariu

Paul pe mine [poti sa ma treci pe lista cu un suport de pahar`cum ai si tu ;)

Link către comentariu

Am si eu un suport de pahare luat prin intermediul lui Paul,este foarte bun pentru pahare sau cutii cu suc.Plus ca am trezit invidia unor prieteni cu Golf 3. :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!