Jump to content

Schimbare Ambreiaj la 1.6 Td


Cristi_XXZ
 Share

Postare recomandată

Rog explicatii si sfaturi pentru a schimba ambreiajul la masina mea........la relantiu facea galagie si la apasarea pedalei nu disparea zgomotul, s-a dus in mers, s-a auzit un huruit si sa dus ambreiajul.......Multumesc anticipat celor ce ma vor ajuta:icon_thumright:

post-15430-1230238751_thumb.jpg

Modificat de Cristi_XXZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

esti sigur ca este ambreiajul,sa nu patesti ca ziber si sa fie rulmentul,mai bine da cutia jos si vezi in ce stare este ambreiajul,daca schimbi ambreiajul iti recomand sa schimbi si rulmentul semeringurile de la priza si cele de la planetare eventual daca ai pierderi pe acolo,spor la treaba :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc...totul este planificat pe luni ....si noroc cu un prieten ca are pe cineva cu Garaj ........si caldura bineinteles :D tare bine eeee cand ai unde mesterii la masina,........... :icon_thumright: va tin la curent cu cele intamplate .....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pt raspuns celui ce s-a deranjat sa scrie ceva in acest post.........s-a rezolvat problema ........se poate inchide.

Modificat de Cristi_XXZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...
Multumesc pt raspuns celui ce s-a deranjat sa scrie ceva in acest post.........s-a rezolvat problema ........se poate inchide.

Te salut si imi cer scuze ca ma m bagat chit ca ai cerut sa fie inchis topicul. Vreau si eu sa stiu cum sa schimb ambreiaju si ce anume ai schimbat u cand ai schimbat ambreiaju toate piesele necesare si cam cat e de munca si mai ales daca poti sa sa faci operatiunea daca nu e canal. mersi lasa mi un pm te rog o seara faina:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

salut poate imi puteti da voi un sfat despre schimbarea sabotilor:) astazi am schimbat butucu rulmenti si saboti pe spale la un golf 1, bun toate bune motivul schimbului butucului cel vechi era atat de varza nu stiu cum am reusit dar nu mai prindea nici un prezon in el si asa am luat altu de la rabla am fost la m rectificat la strung si am schimbat sabotii cu alti noi la m pus sus am franat si am incercat sa intorc de roata era ok, roata se invartea dar se auzea un frecat usor ... la m lasat asa ca am zis ca o fi de la saboti ca is noi si am zis ca ii las sa se uzeze un picdar surpriza dupa ce am facut 5 km prin oras cand am ajuns acasa vopseaua de pe butuc era toata scorojita janta foarte fierbinte si pe deasupra iesea si fum, probabil rulmentul este deja calit si eu nu stiu care e problema:(( totusi banuiesc ca ar fi pana ala ingusta la baza si lata sus care are un arc, am inpresia ca aia e o prostie idioata si tampita care nu isi are rostu acolo o tampenie dar daca o prind aia cu sarma sa stea unde trebuie poate nu e bine nici asa deci ce sa fac?... in viziunea mea cred ca in momentul in care franez brusc pana e trasa de arc si tine blocati saboti pe butuc asa cred eu . am mai avut odata probleme cu ea dupa ce am schimbat un pistonas si nu am mai reusit sa fac saboti sa functioneze ok si am duso la service acuma am descoperit ca ea era legata cu sarma la o anumita inaltime si atuncia sabotu revenea la loc nu mai era blocat de pana... ajutor ca imi ia foc butucu:(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!