Jump to content

Alegere bujii

GTI_85
 Share

Postare recomandată

Salut!Am si eu o intrebare, am un golf 3 1.4 abd din 1994 cu 60 de cai si asi dori sa schimb bujiile, am luat azi 4 bujii ngk bur 6 et cu 3 pini, am citit ca distanta intre electrozi tre sa fie de la 0.7 pana 0.9, intrebarea mea ar fi bujiile noi luate ce distanta au initial? Si ink mar interesa daca mai trebuie sa fiu atent la ceva sau pur si simplu scot pe alea veci si pun pe astia noi strang si pun pipa? astept raspunsul, multumesc mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pappozoltan pentru tine sunt recomandate bujiile de mai jos.

Screen_Shot005.jpg

Bujiile pe care le-ai luat tu NGK BKUR6ET au gapul intre 0.9-1.1

Screen_Shot006.jpg

LE: greseala mea. Tu ai scris NGK BKUR6ET, iar eu am crezut ca e vorba de NGK BKUR6ET-10. Sorry

Modificat de didus
Link către comentariu

salut in primul rand multumesc pentru raspuns, dupa situl asta am decis

http://www.kauflux.de/auto-motorrad/ersatz-verschleissteile/motor-getriebe/ngk-3172-bur6et-det_6735108.htm

bujiile sunt 3172 bur6et ngk

deci nu sunt bune pentru motorizarea mea? Astept raspunsul multumesc...

Link către comentariu

Acesta este tabelul cu bujiile recomandate. Orice alta intrebare in legatura cu alegerea bujiilor mi se pare inutila.

post-1353-0-54304700-1295677418_thumb.jp

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!