Jump to content

Lara

Nightmare

Postare recomandată

Daca tot se prezinta masini aici m-am gandit sa v-o prezint pe Lara, Golf-ul meu. Despre ea, ce pot sa va spun sigur, sunt urmatoarele:

are motor de 1.6 FSI, distributie lant, adusa din Suedia, are 130.000 km, din care vreo 4000 sunt facutide mine, culoare visinie dar in pozele pe care urmeaza sa le vedeti vor aparea mai multe culori pe ea, si cred ca nici una nu e chiar originalul. Tapiterie este gri deschis dar pozele sunt facuta fix dupa ce am pus niste huse sa nu se murdareasca. Are 110 caluti sub capota, cu 195 km/h va pot spune sigur ca merge si din cate am inteles viteza de fabricatie este ... 215? ( sa ma corectati daca gresesc ). Jante deocamdata doar de tabla ca doar vine iarna dar in primavara voi trece pe jante de 17". Azi am dus-o la service si ... e al dracului de sanatoasa, singurul lucru care va fi schimbat ( deocamdata ) odata cu schimbul de ulei e garnitura de cauciuc pe care se sprijina amortizorul dreapta fatza dar in rest, nu are nici o problema. Pe exterior ... cam atat. Interior are geamuri electrice fatza spate, inchidere centralizata, klimatronic, scaune incalzite fatza si in curand si cotiera :D

Mai jos aveti pozele, daca aveti ceva de completat, sau sugerat, sunt numai urechi :icon_thumright:

image006tr3.jpg

image007mm1.jpg

image008ne5.jpg

image009zy6.jpg

image012wj4.jpg

image010ej0.jpg

image011bm3.jpg

image013ri0.jpg

Modificat de Nightmare
Link către comentariu

Frumoasa masina.Sa o folosesti sanator si fara evenimente neplacute

Ne poti spune si un pret?

Drumuri bune.Drive safe!! :icon_thumright:

Link către comentariu
Frumoasa masina.Sa o folosesti sanator si fara evenimente neplacute

Ne poti spune si un pret?

Drumuri bune.Drive safe!! :Driver:

Am dat 7900 Euro pe ea ... si am bagat din iulie de cand o am ... 57 lei ... 30 lei 2 becuri arse, 25 lei borna plus rupta si 2 lei un prezon ... sunt foarte multumit si nu imi pare rau de cat am dat pe ea

pacat ca nu i-ai facut o " baita " inainte de sedinta foto

Am o experienta neplacuta cu spalatul masinii ... in maxim 2-3 ore dupa ce o spal ploua. Azi am vrut sa o spal dar am avut o presimtire ca nu trebuie si ... la 3-4 ore dupa ce i-am facut pozele a inceput lapovita. Ultima data cand am fost sa o spal a inceput sa ploua in timp ce era la spalat. Dupa ce s-a udat soseaua ... mi-am ( mi-au ) facut-o praf din nou. Se pare ca nu prea am noroc de spalari :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!