Jump to content

Golf IV 1.9 TDI Ocean

Grisham

Postare recomandată

Mai intai, salutare tuturor. Vreau sa spun ca sunt incantat de faptul ca exista acest forum si mai ales de faptul ca l-am descoperit. Detin si eu un Golf IV 1,9 TDI Ocean, fabricat 2003 dar inmatriculat prima data in 2004. masina am cumparat-o anul trecut de la o firma in lichidare si a stat pe dreapta aproape un an, pana am reusit sa o inmatriculez. Nu am reusit sa o inmatriculez decat dupa ce si-a rezolvat problemele cu fiscul firma de la care am cumparat-o. In fine, masinuta este impecabila, culoare neagra, are 38.000 km, clima, geamuri electrice, cauciucuri Michelin, 205/55/16, computer bord. Cred ca are doar doua airbag-uri si i-as fi recunoscator celui care ma poate ajuta sa aflu cate are... :) Nu are ESP sau, cel putin, nu am gasit un buton pe bord de la care sa se dezactiveze..De aici am dedus ca nu are.. :) Si eu, ca si altii de pe acest forum am cumparat masina pentru sotie...Numai ca a mea refuza cu obstinatie sa o conduca pe motiv ca nu e automata.. :) Asa ca, in ultima perioada mi-am lasat SUV-ul in parcare si ma dau cu Golful. Imi place pentru ca se preteaza la soft-tuning si este foarte user friendly. I-am cumparat deja faruri JOM cu Angel Eyes si stopuri cu leduri tot JOM, i-am dat jos radio-cas-ul original si am montat un Sony cu Bluetooth ca sa rezolv si problema cu vorbitul la telefon. Nu stiu, in schimb, unde sa ii montez farurile si stopurile...Adica nu unde pe masina, ci la ce service..:huh: De cand ma dau cu eam am, insa, niset mici probleme existentiale. Mi se pare un pic cam puturoasa. In talon scrie ca are 90 CP. La greutatea ei mi se par suficienti, insa parca nu trage...Suv-ul meu are doua tone, este 4x4 permanent, are 150 de cai, motor de 2000, tot Diesel, ce-i drept cu turbina cu geometrie variabila, si are un demaraj mult mai bun..E mult mai vioi decat Golful...Ma poate lamuri cineva daca are Golful meu vreo problema? L-am pus pe teste la doua service-uri si mi s-a spus ca este ok. Motorul e aproape nou...Consumul este de aprox 6 litri in afara si de 7.5 - 8,8 in infernul din Bucuresti. Este un consum normal? Deocamdata cam atat, dar voi reveni cu alte impresii. Va multumesc anticipat pentru raspunsurile pe care le-am solicitat.

Link către comentariu

Foarte putini km si poti sa-i faci un chip tuning sa-i mai inmultesti calutii si sa-i cresti si cuplul, nu ai sa mai recunosti masinuta :blah:

Pentru faruri si stopuri poti sa iei legatura cu Mihai (B-xx-JAF), omul cu ledurile, vezi ca gasesti datele lui la rubrica de vanzari si mai exact Piese Tuning parca, daca nu imi spui si iti dau nr de tel al lui pe pm. Omul lucreaza foart bine, ieftin si mai mult ca sigur ca daca ajungi la el o sa schimbi si becurile din plafoniera cu leduri. Uite si un Feedback al lui http://vwforum.ro/index.php?showtopic=44195. A si sa nu uit e din Bucuresti

Asteptam poze cu masina atat din interior si exterior si daca poti da si un pret de achizitie

Modificat de Auras
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos cat mai multi km

stopurile le poti pune tu.sunt 3 suruburi pe fiecare lampa.

farurile necesita o oarecare indemanare mai mare.

succes la modificat :blah:

consumul e normal.

nu compara cele 2masini.la fel mi se pare si mie cand ma dau jos din leon si ma urc in golf

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Auras si Tibi, multumesc de sfaturi...voi lua legatura cu persoana recomandata...Voi posta si niste poze cu interiorul si exteriorul dar dupa ce o spal..Masina a costat 9500 Euro, in lei, inclusiv TVA. Este practic ca din fabrica...Roata de rezerva nu a fost scoasa niciodata si mai are inca etichetele de hartie din interiorul "cutiei" rotii de rezerva precum si pe spatele capacului de la portbagaj..Ar mai necesita, totusi, un mic retus si la vopsea..Patronul firmei de la care am luat-o i-a dat-o, de noua, socrului sau sa o foloseasca..De aceea nu are km...iar respectivul, care statea intr-o vila la Otopeni, nu se prea obosea sa deschida portile larg cand intra in curte...mai folosea si barele.. :P Deh, nu era masina lui, nu il durea...Asa ca se cam vad urme pe partile din plastic...nu ies la polish..cred ca se impune o revopsire...

Link către comentariu

Auras multumesc...am inceput colaborare azi cu B---JAF. Super ok si superprofesionist...merci de recomandare si il voi recomanda si eu la randul meu....

Link către comentariu

:D stai linistit ca e bine uneori sa primesti sfaturi si doar de asta exista si forumul ca sa ne ajutam reciproc.

Sa nu uiti sa pui poze dupa ce montezi farurile si triplele si vezi poate te corupe Mihai (jaf) sa iti pui si un kit de xenon aftermarket ca merge bine tare in combinatie cu faruri cu lupa :D

Link către comentariu
sunt de vanzare stopurile?m-ar interesa

Da, sunt de vanzare si stopurile si farurile originale precum si un radiocass Beta absolut nou (cel care a fost pe masina)..Dupa sarbatori, dupa ce schimb partea de lumini ti le pot da...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!