Jump to content

Golf IV TDI

cristip

Postare recomandată

Deci, am decis sa pun si eu aici niste date si poze cu masinuta mea. So, here we go:

Golf 4 1.9 TDI ALH

An: 2000

echipare basic.

Si acuma urmeaza lista de modificari:

chip tuning Wetterauer de la 90CP la 120CP

faruri Hela Celis + xenon Hela

stopuri G4 GTI

bad boy look + black strip

jante Al Enzo 17"

folie neagra LLUMAR

volan piele 3 spite

geamuri electrice fata aftermarket

tempomat

computer de bord (urmeaza a fi schimbat cu unu mai fain :censur: )

sound (mp3 Kenwood , boze ground zero in usi , amplif + condensator + lada JBL)

... cam atat momentan... si niste poze cu jantele de iarna :D

snc00276um2.th.jpg snc00277pi6.th.jpg snc00278lm4.th.jpg

Modificat de cristip
Link către comentariu

daca poti pune si o poza din interior cu geamurile aftermarket,chiar sunt curios unde ai pus butoanele pentru ele.thx

Link către comentariu
alien_hunter_83

frumoasa masina .sa o folosesti sanatos fara evenimente.de unde ai luat stopurile gti si pretul?eu vreau sa le vand pe ale mele si sa iau gti

Link către comentariu

Frumos dar parca am mai vazut aici pe forum Bad Boy Look dar era putin mai mare prelungirea de capota si implicit parea mai agresiv si arata mai bine :icon_thumright:

Bafta in continuare cu modificarile :D

Link către comentariu

Prelungirea e facuta in Timisoara. Nu vroiam sa fie mai "incruntata".

Doar balasturile sunt Hella.

Link către comentariu

balasturile le-am luat de la un tip din Bucuresti, daca vrei ii caut numarul daca il mai am. si da, merg cu h7.

Link către comentariu
  • 5 months later...

arata bine bara...sa-nteleg ca aveti drumuri bune in TM?

spor la modificat si buget cat mai mare :icon_thumright:

Link către comentariu

frumoasa masina si mai ales dotarile/schimbarile facute la ea, ai aceasi motorizare ca a mea, si eu am tot 1.9 alh dar din 2003,as vrea si eu sa fac ce ai facut tu,dar mai am de asteptat...si inca o coincidenta esti din tm,poate ne intalnim vreo-data.bafta in continuare, km fara probleme ....

PS: Si cei care nu stiu,drumurile la tm sunt dezastru fata de alte orase, fiindca avem un primar care nu e la PUTERE , si banii sunt putini,mai trebuie sa fure si ei..si mai ramane aproape nimic...:Driver:

Link către comentariu
  • 1 year later...

noi modificari :

- suspensie coilover reglabila

- jante Santa Monica pe 17" + anvelope noi

- spoiler fata nou

- prelungire spate

- schimbare de culoare :)

Poze:

dscn2818b.jpgdscn2819s.jpgdscn2820.jpgdscn2821u.jpgdscn2822u.jpgdscn2823f.jpgdscn2824p.jpg

Link către comentariu

foarte drastica schimbarea :lol: as vopsii totusi grilele in negru. de ce nu ai ales un kitt abt/rieger/etc? imi plac jantele. cat costa o suspensie ?

Link către comentariu

Intereasnta schimbarea Ctisti, insa din punctul meu de vedere , grilele daca le-ai face negre ar da mult mai bine. Presupun ca masian este infoliata?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut ! imi poti da si mie id-ul tau, sunt din tg-jiu, si am un golf 4, si o sa ma mut la tm din oct la faculta, si as vrea sa ii fac ceva modificari pe la ea, poate ne mai intalnim la o cafea la o discutie pe acolo .... floupdate este id meu daca vrei dai add ... toate cele bune ... imi place golfu tau ...

Link către comentariu

ID-ul meu de mess e la profile :P

Merci de apreciere.

Modificat de cristip
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!