Jump to content

Timeline Vento/JettaIII

paul_ral

Postare recomandată

Centrul de comanda - selector de programe tip Jazz, Classic, Rock etc

Amplificator

Subwoofer

Difuri si tweetere

Ca si performante nu este ceva deosebit, fiind o scula generatia anilor 90, dar e ceva ce nu gasesti pe toate drumurile.

Link către comentariu

Uite ca Nokia se intoarce la noi. Am luat si Ultimul lucru care lipsea de pe masina. Nokia sound system sau, denumirea corecta Nokia DSP (Digital Sound Processing).

Sistemul este compus din

- consola de comanda cu suport cod consola 1H0 035 623, cod suport 1H1 864 117C. Se monteaza in consola centrala in locul suportului de casete.

- amplificatorul (sunt mai multe modele), eu am 1 E0 035 456

- 4 boxe (2 fata +2 spate)

- 4 tweetere (2 fata + 2 spate)

- instalatia electrica

Spun ca sunt mai multe modele ( sigur 2) deoarece pe linkul olandez am vazut ca sistemul cuprinde si un subwoofer, sistem ce este montat pe un golf 3 in 2 usi. Colegul care mi-a dat instalatia, profit de ocazie sa-i multumesc, spune ca sistemul pe care-l am provine de pe un cabrio si este posibil ca pe acesta sa nu fie montat sub-ul. Nu sunt sigur de acest lucru, este doar parerea mea.Nici pe schema electrica nu apare wooferul, mai studiez. Ca si loc de amplasare, la hatch este de gasit in portbagaj, pe laterala stanga.

post-6155-0-29478100-1326304135_thumb.jp

post-6155-0-82176700-1326304165_thumb.jp

post-6155-0-90734700-1326304193_thumb.jp

post-6155-0-45576900-1326304240_thumb.jp

post-6155-0-83506900-1326304294_thumb.jp

post-6155-0-97122500-1326304327_thumb.jp

post-6155-0-93820600-1326304370_thumb.jp

Link către comentariu

Ce scula!!!! Asta unde ai mai gasit-o ? Sunt curios cum o sa arate in bord cu toate celelalte .Tweeter-ele de pe spate unde vin montate ?

Link către comentariu

Dupa cum se stie, golful 3/vento nu are o acustica foarte buna.Sunt foarte curios cum se aude cu acest sistem.Fiind unul de top, oare se ridica la asteptarile la care ma gandesc ca le-ar avea?

Twitere-ele spate se monteaza langa manere( ca la golf4)

Modificat de v@sy
Link către comentariu

Tweeterele sunt deja montate pe panourile usilor spate. Am asteptat un an de zile raspunsul colegului forumist, mi-a spus ca are sistemul dar ca nu-l mai gaseste. A facut curatenie si a dat de el. Sper sa fie functional!

post-6155-0-75538800-1326314058_thumb.jp

Link către comentariu

Am cautat niste imagini să-ți faci o idee cum arata. Cel mai frumos se vede noaptea

Si cam asa se aude

post-6155-0-05226800-1326316635_thumb.jp

Modificat de paul_ral
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru amplificator si panoul de comanda trebuie reclablata toata masina? Pe partea de boxe? sau mai poti folosi cablajul existent - in special legatura intre cass si boxe. Eventual cu pozitionarea statiei undeva pe langa consola centrala?

Link către comentariu

De, se recablează toată mașina, am toată instalația, este cea din imagine. Legăturile se fac intre casetofonul Gamma, boxe și amplificator. Magazia de CD-uri are instalație separată.Asa cum este construită instalația, ampliful poate fi montat in portbagaj, pe partea stangă

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ultimele noutăți

Pentru început, ceva afumătură

IMG_0103.jpg

Și un schimbător OEM cu manșon piele. Voi folosi doar manșonul pe care-l voi pune pe schimbătorul de Edition

IMG_0102.jpg

Link către comentariu

Mi-ai facut pofta de ciolan afumat :))).Faine stopuri !Mansonul e cu cusatura originala rosie ?De pe ce e?

Link către comentariu

Da, mansonul este OEM, cu cusatura din fabrica. Provine dupa un Golf 3, o editie limitata. Partea de sus este un pic uzata si lipseste schema vitezelor. Voi taia din partea superioara si-l voi adapta la schimbatorul meu fiindca nu vreau sa renunt la el!

Link către comentariu

Ma gandesc, cine ar renunta? :)

Modificat de mabial
Link către comentariu

Felicitari Domnule! :icon_thumleft:

Chiar mai lasat cu gura cascata, cu cata pasiune lucri la masina asta si cate lucruri ai facut. Tine-o tot asa.Felicitarile mele inca odata.

Link către comentariu

Felicitari Paul pentru treaba facuta. Iti urmaresc topicul inca de cand erai la compartimentul motor, dar sincer nu credeam ca vei strange toate dotarile originale care s-au pus pe acest model ('92-'97) . Deci nu imi vine sa cred cat ai stat sa cauti toate elementele originale fara sa pui ceva aftermarket.

Sunt curios, oare vei vinde masina vreodata?

Link către comentariu

Dotata asa cum este acum, este similara cu una noua (cu exceptia elem de siguranta gen cortina, airbag genunchi, ESP)

Eu nu as vinde aceasta bijuterie. O sa fie mai valoroasa peste 10 ani decat este acum...

Link către comentariu

Doar un pasionat si un cunoscator ar aprecia si ar plati banii care merita aceasta bijuterie !Nici eu ,cum am mai spus-o ,nu as vinde aceast frumos exemplar!

Link către comentariu
  • Vizitator a închis acest topic
  • Aerofan a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!