Jump to content

Timeline Vento/JettaIII


paul_ral

Postare recomandată

  • 9 months later...

Jurnalul meu a ajuns la sfarsit. Masina are un nou proprietar, tot atât de împătimit ca si mine, poate mai mult. Ii doresc sa o stăpânească sănătos si fără evenimente. Eu m-am orientat spre o alta marcă dar raman activ pe acest forum. Timeline Vento end.

IMG-20161016-WA0003.jpg

Link către comentariu

Sigur noul proprietar se bucura de masina. A fost frumos topicul si interesant. Asteptam sa revii la marca VW si sa ne incanti din nou cu un topic la fel de frumos. Legat de noua marca era interesant sa iei cu motor Wankel :)

Link către comentariu

Felicitari pentru alegerea inspirata, sa o stapanesti sanatos :icon_thumleft:

Daca noul proprietar are cont aici si doreste sa continuie pe acest topic, poate trimite un pm catre echipa de moderare. Pana atunci, se inchide. Multumim pentru contributia adusa.

Link către comentariu
  • Vizitator a închis acest topic
  • Aerofan a deschis acest topic

Multumesc Aerofan pentru redeschiderea topicului. Am solicitat moderatorului redeschiderea deoarece, legat fiind de această mașină și chiar dacă nu se mai află în posesia mea, ea se află în circulație după ce a schimbat Clujul pe Iași. 

JEl3whz.jpg

JWgfPIz.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...

O mașină de milioane, a mea e aceași culoare doar că lipsesc cam 90% din dotările pe care le are acest vento. Am citit cu plăcere cele 25 de pagini, o adevărată enciclopedie în tot ce înseamnă VENTO. Nota 10!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!