Jump to content

vw golf GTI

Sorin Ghisoi

Postare recomandată

Salut!

Nu se compara cu civicul da este ok!

masina este una dintre cele de la metrotehnica intradevar!

mai am ceva de lucru la ia revizie suspensie frane si alte maruntisuri.

am uitat si cel mai important niste sponsori ar fi foarte bine venitzi!!!! :D

[

post-36987-1276976185_thumb.jpg

post-36987-1276976313_thumb.jpg

post-36987-1276976733_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sorin Ghisoi

47

• Bogdan_wrc

31

• volnick1986

5

• Circoloco

4

Sa o stapanesti sanatos. Am si eu o curiozitate: ce sway bar-uri ai pe masina? E cumva cel de pe spate mai mare decat cel de pe fata (asa mi se pare ca trebuie sa fie avand in vedere primele 2 poze)?

Modificat de rex
Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos. Am si eu o curiozitate: ce sway bar-uri ai pe masina? E cumva cel de pe spate mai mare decat cel de pe fata (asa mi se pare ca trebuie sa fie avand in vedere primele 2 poze)?

salut!

daca la bara anti ruliu te referi, trebuie sa-ti spun ca masina asta, pe spate nu are bara antiruliu pentru ca are punte semi independenta si cea ce se vede pe fata sub masina nu este bara anti ruliu, cred ca raspunsul meu o sa te multumeasca, oricum multumesc de interes!!!!

post-36987-1277059925_thumb.jpg

Modificat de Sorin Ghisoi
Link către comentariu

Mersi frumos de raspuns.

Da, la bara anti ruliu ma refeream. M-am uitat pe prima poza din postul anterior si am observat ca roata spate dreapta era desprinsa de pe sol. Asta m-a dus cu gandul la bara anti ruliu mare pe spate. Apoi am vazut ca si cea fata dreapta e aproape desprinsa si am tras concluzia ca e diferenta intre fata spate (sau ca ai schimbat numai bara pe spate). Adevarul e ca nu m-am gandit ca suspensia e semi independenta :) (my bad).

Si te-am intrebat aceste lucruri pentru ca tocmai mi-am dat comanda pentru niste sway bar-uri si eram curios si altii cum fac (a fost foarte greu sa ma hotarasc de care sa iau :) )

Sanatate!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

felicitari pt RESITA :)

vii la VTM la sinaia, daca se tine? vom fi o gramada acolo (e intalnirea vwforum exact in we ala) si vom veni sa te vedem.

poate ai timp dupa probe de stat la o vorba...doua...

Link către comentariu
  • 1 month later...

De 5 minute ai trecut pe la mine pe strada (starada din spate de la Hotel Cetate) in Alba Iulia cu Seatul pe platforma. V-am vazut de pe geam cand plecati coloana. Mai era o platforma cu o masina alba Honda Civic cred?!

Acum 3 ore am fost (pe jos) sa iau niste prajituri de langa Hotel Cetate de la o cofetarie si am vazut van-ul BV 77 COX parcat. Mi se parea mie cunoscut numarul si mi-am adus aminte ca te-am vazut pe forum. Erau multe masini de BV in spate la hotel, era si un Golf IV TDI albastru... Succes in continuare.

PS: Stiam eu ca esti cel cu GTI-ul 25 Jahre din BV... :banghead:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

salut!

poate vii prin brasov si o sa facem cunostinta!

pe 1-3 octombrie o sa fie vtm pe Rasnov!

poze noi!

post-36987-1284796572_thumb.jpg

post-36987-1284796629_thumb.jpg

Modificat de Sorin Ghisoi
Link către comentariu
salut!

poate vii prin brasov si o sa facem cunostinta!

pe 1-3 octombrie o sa fie vtm pe Rasnov!

poze noi!

mi-ar placea sa vin la VTM, dar din pacate incepe facultatea si trebuie sa ma mut!

Succes in continuare!

Link către comentariu

Te-am vazut la Sinaia fix cand ai avut probleme cu planetara din cate stiu...pacat,merge bine galbioara. O sa ma uit prin calculator ca sigur am poze cu ea si le urc aici. Numai bine.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumos ai urcat la Rasnov. Pacat de micul incident... sper ca nu e nimic important avariat.

Link către comentariu
  • 1 month later...

foarte fain golful 4 arata super tare! cat mai multi km fara incidente:)

am comandat si eu un g6 GTI :D astept sa vina ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!