Jump to content

vw golf GTI

Sorin Ghisoi

Postare recomandată

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sorin Ghisoi

47

• Bogdan_wrc

31

• volnick1986

5

• Circoloco

4

m-ai plimbat bbm-ule...ai uitat (te-a luat radaru ca te tineam de vorba :icon_cheesygrin:) dar inca nu am bani de EVO :D...si nu m-ai plimbat decat cateva secunde...asa cum trebuie...

chiar...daca mergem la VTM..va fi o treaba....daca la Nurburing nu avem cum :( ca s-a facut topic si pt asta.

Link către comentariu

Bine ai venit sorine, un om de exceptie ,un pilot adevarat , un om cu foarte multe cunostinte tehnice , un om de bun simt, numai cuvinte de lauda :blink:

Asta a fost tot a lui sorin :D

Ps : la intalnirea 1.8 t sa nu ma uitati :D

Modificat de Flow
Link către comentariu

Bine ai venit sorine, un om de exceptie ,un pilot adevarat , un om cu foarte multe cunostinte tehnice , un om de bun simt, numai cuvinte de lauda

Salut Florin!

Multumesc de referinte, vad ca mai de graba ne vedem pe forum decat prin oras....sper sa ne mai vedem si in alte inprejurari.

Iti transmit salutari pe aceasta cale!!!

Link către comentariu

si cand va intra si eddie cu leon 1.8T sa posteze, tot din BV...incepe sa ia conturco maaare intalinire... :P

Link către comentariu

Salut Bogdan !

"Ma tem" ca o sa fie mare de tot, da nu cred ca se va supara cineva! (sunt tare nerabdator sa ne intalnim cumva),singura parere de rau este, ca nu se discuta mai intens despre GTI-urile astea ca tare imi plac si sunt convins ca nu sunt singurul. De ce sa nu ai o masina de genul doar pt. ca "papa' mai mult? Sau este prea scumpa la achizitionare? Sau prea scumpa de intretinut? Sau este prea puternica si nu prea stiu unii ce sa faca cu puterea?

Sper sa fi provocat mai multi posesori de asemenea masini, sau poate doritori, de ce ti-ai dori o asemenea masina, sau de ce nu?

Va salut cu respect Sorin !

Link către comentariu

Sorin, inca traim intr-o tara unde drumurile nu prea te lasa sa mergi din pasiune, unde gasetsi masina parcata zgariata si stai la politie 8h pt o dovada....unde lumea isi cumpara 1.2 si intreaba cum sa faca sa fuga raaaau, unde ursii rullz,si de aia multi nu au cultura masinilor...unde faci 7h intre Comarnic si Bv, din cauza multora care se baga aiurea...unde sicner, stau cu frica pt masina mea...

de aia multi isi iau masini sa-i duca din A in B, si atat. cat mai ieftin.

putini stiu ce inseamna GTI (pana sa apara MKV, care a mai ridicat nivelul de informatie).

putin OT: ce parere ai de:

http://www.pilotaj-auto.ro/cursuri.htm

in curand voi face un drum catre BV...si sper sa nu vin singur.

Link către comentariu

Ce sa zic Bogdan ai si tu dreptate in felul tau si cu drumurile si cu idiotii care nu au loc de masini pe trotuar,ca de" ........." .Tocmai de asta e misto, trebuie sa ai grija mai mare de jucarie, nu prea ai pe unde sa-i mai dai e adevarat, dar cand iti doresti cu adevarat orice se poate si stii si tu ca iti place so' mai scuturi de calamina depusa pe supape, pe unde ai loc asa pt. putina adrenalina ca doar de acea ai luat un S3, nu?(sau din cauza fetelor?)

Toate bune!!!

Golful rosu.. nu stiu, nu am cuvinte sa-l descriu. Un vis... :wub:

Salut!

Incantat de cunostinta! Si ma bucur sincer, ca stii despre ce este vorba e bine ca mai sunt cunoscatori ... :)

Poate ne intalnim o data si imi activezi si mie functia range. :)

Link către comentariu

Visul meu, mai ales ca e rosu Tornado! Nu am ce face, timpul le rezolva pe toate. Superba :D :(

Bafta la vanzare.

Modificat de Rust-eze
Link către comentariu

Felicitari pentru pasiune si masini.

Ps. Pentru intalnirea 1.8T-urilor va rog sa ma anuntati si pe mine.

Link către comentariu

Eh, daca ne-om vedea vreodata, te ajut cu range-ul :rolleyes: Oricum, Aniversarele.. raman poe acelasi loc cu Mk IV r32. Pt mine sunt masinile supreme.. :icon_thumleft: Pur si simplu nu au inlocuitori. sa ai mare grija de ea :P

Link către comentariu
Eh, daca ne-om vedea vreodata, te ajut cu range-ul :rolleyes: Oricum, Aniversarele.. raman poe acelasi loc cu Mk IV r32. Pt mine sunt masinile supreme.. :icon_thumleft: Pur si simplu nu au inlocuitori. sa ai mare grija de ea :P

-offtopic ... Explica`ti`mi si mie va rog frumos la ce ajuta functia range..si ce face aceasta.?

Link către comentariu

Iti arata pe computerul de bord cati km mai poti face cu benzina pe care o ai in rezervor. Legat de "Aniversarul" tau nu am decat cuvinte de lauda. O masina careia chiar nu ai ce sa-i mai faci din punct de vedere estetic. Si la interior este superba. Ai putea sa-mi spui pe la ce sume poate ajunge acest model? Felicitari inca odata pentru masina si pasiunea ta pentru GTI :icon_thumright:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

am luat masina pentru ce reprezinta ea, pt cum fuge...pentru mai multe...si am stat in dubii daca sa iau r32 (dar din cauza taxei..am renuntat...si in ca imi pare rau) sau GTI MKV..dar din cauza 4x4..am luat S3.

hai..cand ne vedem..peste 2 weekenduri bagam un BV?

Link către comentariu
Visul meu, mai ales ca e rosu Tornado! Nu am ce face, timpul le rezolva pe toate. Superba :P :rolleyes:

Bafta la vanzare.

Stai linistit sta cumintica in garaj si asteapta!

Iti arata pe computerul de bord cati km mai poti face cu benzina pe care o ai in rezervor. Legat de "Aniversarul" tau nu am decat cuvinte de lauda. O masina careia chiar nu ai ce sa-i mai faci din punct de vedere estetic. Si la interior este superba. Ai putea sa-mi spui pe la ce sume poate ajunge acest model? Felicitari inca odata pentru masina si pasiunea ta pentru GTI :D

Icep sa se stranga pasionatii, chiar ma bucur si astept sa dam nas in nas!

O masina de genul asta o gasesti in Germania incepand de pe la 9000 euro pana pe la 14500 euro, acum depinde de km si de dotarea masinii asta de exemplu are navigatie, amplificator , magazie cu 6 CD din fabrica, computer de bord mare,sunt care nu au nici computer de bord, GTI-ul negru (am mai avut unul) tot 25 jahre nu avea computer de bord nici navigatie in schimb toate au climatronic...

Toate bune! sper sa ne mai scriem, auzim, vedem!

Felicitari pentru pasiune si masini.

Ps. Pentru intalnirea 1.8T-urilor va rog sa ma anuntati si pe mine.

Merci! si tie la fel! In legatura cu intalnirea, sunt mai mult ca sigur ca vei afla numai sa se intample!

Link către comentariu
Iti arata pe computerul de bord cati km mai poti face cu benzina pe care o ai in rezervor. Legat de "Aniversarul" tau nu am decat cuvinte de lauda. O masina careia chiar nu ai ce sa-i mai faci din punct de vedere estetic. Si la interior este superba. Ai putea sa-mi spui pe la ce sume poate ajunge acest model? Felicitari inca odata pentru masina si pasiunea ta pentru GTI :vaidecapulmeu:

Intre 7-13.000. Vezi ca este pe mobile unul argintiu acuma, cu ceva tuning de bun gust, eu am vrut sa-l iau anul trecut, era 9500 atunci, acum e in jur de 8000 ;)

Frumoase masini!

Link către comentariu
Intre 7-13.000. Vezi ca este pe mobile unul argintiu acuma, cu ceva tuning de bun gust, eu am vrut sa-l iau anul trecut, era 9500 atunci, acum e in jur de 8000 ;)

Frumoase masini!

Sunt insa ai foarte mare grija, ca ma joritattea sun la vanzatori privati (astia au doar un nr. de telefon nu-ti dau adresa, nimic si sunt foarte multe tepe in ultimul timp la privatseler) daca o sa te uiti bine sunt doar vreo 5 masini de vanzare la HANDLER, iti recomand daca ai posibilitate, sa te orientezi inspre asa ceva....

Toate bune!!!

Link către comentariu

Ai mai scos-o un pic la trotuar, sa o mai admire lumea :icon_thumright:. Frumoasa foc.Sa o stapanesti sanatos.Ochioasa tare jucaria.

Link către comentariu
Salut !

Ma bucur ca acest subiect prezinta interes! Salutari lui Bogdan (masina ta e super tare ca alegere :icon_thumright:)

am avut vreo cinci GTI-uri (apropo ca zicea cineva ca nu prea a vazut GTI prin BV.) dar o sa pun poze doar cu ultimul ca sa nu supar pe nimeni...

Daca avea si scaune incalzite :scratch: Asta e superb si garda este intersanta dar parka tot mai frumos e R32 nu? :blah: :winter: :Driver:

Salut !

Ma bucur ca acest subiect prezinta interes! Salutari lui Bogdan (masina ta e super tare ca alegere :biggrin:)

am avut vreo cinci GTI-uri (apropo ca zicea cineva ca nu prea a vazut GTI prin BV.) dar o sa pun poze doar cu ultimul ca sa nu supar pe nimeni...

Daca avea si scaune incalzite :blah: Asta e superb si garda este intersanta dar parka tot mai frumos e R32 nu? :blah: :huh: :Driver:

Link către comentariu
Ai mai scos-o un pic la trotuar, sa o mai admire lumea :icon_thumright:. Frumoasa foc.Sa o stapanesti sanatos.Ochioasa tare jucaria.

Salut!

Da am aduso' un pic de la garaj, ca a fost vreme buna, sa mai ia un pic de aer mititica!!!

Link către comentariu
Daca avea si scaune incalzite :rolleyes: Asta e superb si garda este intersanta dar parka tot mai frumos e R32 nu? :blah: :rolleyes: :Driver:

Daca avea si scaune incalzite :rolleyes: Asta e superb si garda este intersanta dar parka tot mai frumos e R32 nu? :blah: :rolleyes: :Driver:

Ce, pot sa zic ca nu! R 32-ul e misto, dar costurile de achizitionare si de intretinere pe masura, da noi sa fim sanatosi ca restul le rezolvam cumva! nu? ( chiar si incalzirea in scaune :blah: )

Link către comentariu

E bine sa mai vada si ea aer curat :P

Apropo de intalnire. Propun ceva si in nordul Bucovinei, 1.8T meeting, asa de primavara. La aer curat sa mai curatam filterele :).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!