Jump to content

vw golf GTI

Sorin Ghisoi

Postare recomandată

Salut !

Ce spirit de observatie!!! Adevarul este ca sunt un pic prea multi dar eu nu am facut decat vreo' 200 de KM cu masina si rotile nu ii bat ( daca neamtu a zis HALT! cine stie..) nu prea circul cu ea acum in primavara cand incepe sezonul zigur o sa primeasca o verificare temeinica, iar BBS-urile astea sunt jante forjate mai greu sa le strambi poate sa fie devina cauciucul....Dar ca sa fii linistit cand ai drum pe la Brasov cauta-ma si ai sa te convingi singur daca sunt prea multi plumbi pe roata asta...

Sarbatori fericite! si mult respect Sorin COX Ghisoi.

post-36987-1229843088_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sorin Ghisoi

47

• Bogdan_wrc

31

• volnick1986

5

• Circoloco

4

daca ai de gand sa schimbi jantele... eu pot fi usor de gasit :somnmare:

Salut Bogdan !!!

Nu cred ca le schimb, si daca as face lucrul acesta cred ca stii cu ce model ( sau daca nu stii iti trimit o poza sa-mi zici parerea ta)...BBS motorsport

Sti ce imi pare rau ca au scris putini posesori de masini d genul acesta (toti vor si le place putini indrasnesc cred CONSUMA MULT DONE')

RESPECT!!!

post-36987-1229973996_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

vezi ca jantele se numesc BBS CH (nu BBS Motorsport , desi asta scrie pe ele :somnmare: ) . Vezi poze cu ele pe R32ul meu aici -> http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=854231

Exista si varianta negre si in functie de gusturile tale poate ti se par mai aratoase pe masina rosie roti negre (de fapt cele mai folosite in motorsport si mai bune roti monoblc din lume )

Link către comentariu

Salutari!!

Domnul Voinea ce sa mai zic....vigilent ca intodeauna, stiam ( gresala de exprimare, am lansato' mai popular) ceva de genul are si GTI 30 edition , am spus eu si data trecuta ca dupa ce masina aveti stiti despre ce este vorba, acum ca am vazut si rotile :somnmare: .......

Cu deosebit respect Sorin COX Ghisoii!!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa va urez si eu ceva!!!

La multi ani! pentu 2009 si sa intrati in zona rosie cu fericirea......chiar daca nu scrie pe el GTI!

Link către comentariu

super masini ai / ai avut sorin, keep up the good work !! un adevarat pasionat VAG iar masina.....fara cuvinte , posibil unicat in romania acest "editie 25 "?

mihai

Link către comentariu
dap bogdan, ai dreptate

intrebare: G 4 GTI editie 25, s-a fabricat in 2002 sau 2003?

La muti ani!

modelul acesta de GTI SA FABRICAT IN 2001 SPRE SFARSITUL ANULUI SI IN 2002

IAR SERIILE DE CAROSERIE IN PARTEA IN CARE INDICA ANUL DE FABRICATIE TOATE AL EDITIA 25 ANI ARATA CA SUNT FABRICATE IN 2002,altfel ele nu pot fi considerate editie aniversara de 25 ani,in AMERICA este un model asemanator fabricat in 2003 dar ii spune editie aniversara de 20 ani

asa ceva stiu eu nu pot sa fiu sigur 100%

TOATE BUNE!

Link către comentariu
super masini ai / ai avut sorin, keep up the good work !! un adevarat pasionat VAG iar masina.....fara cuvinte , posibil unicat in romania acest "editie 25 "?

mihai

Nu e singura, eu am avut trei bucati, iar la Brasov sunt doua, BOGDAN are dreptate...da masina este misto....

Link către comentariu

:P

sorin, daca nu ma insel cred ca ne stim de pe la VTM uri in zona brasovului sau cel putin avem o cunostinta comuna, andrei tentean

on topic: ok, va multumesc pt lamuriri vis a vis de anul de fabricatie al editiei 25

intrebare pt sorin: chestia cu 3 golfuri editie 25 a fost un business sau ti-a placut atit de mult masina incit mereu ai cautat numai modelul asta?

Link către comentariu

Sa vezi ce mica e lumea pana la urma! Se poate sa ne stim....in legatura cu ANDREI e valabil

Ma bucur ca iti place masina, iar ca raspuns la ultima intrebare, e putin din toate si nu am avut numai modelul asta, poate vorbim la un suc....

Cu deosebit respect Sorin COX Ghisoi!

Link către comentariu

Da, intradevar am vazut masina live.Este super tare.Si culoare si tot.O mai tii parcata pe trotuar special sa se uite lumea la ea, cel putin eu de cate ori trec pe la trecerea de pietoni sau stau la semafor, ma uit repede dupa ea sa vad daca e prin zona..Felicitari si sa o stapanesti sanatos.Foarte curios cum merge masinuta.

Link către comentariu

Salut!

Ma bucur ca te pasioneaza! si vad ca ai ochiul format...nu o mai tin pe trotuar ca ia ajuns, sta in garaj si asteapta sezonul cald ;)

Nu ma dau cu ia acum iarna este destul de joasa si pe frigul asta si destul de rigida....daca o sa mai fie o sa o scot la primavara la o tura de POIANA sa o dezmortesc...

Cu deosebit respect Sorin!

Link către comentariu

si uite asa, andrei tentean si 1.8T ne leaga pe toti :)

eu am S3 datorita lui...el mi-a bagat boala asta in cap, bbm stie.

Link către comentariu

Da ca sa vezi!..Este bine, poate ai nevoie de referinte in legatura cu mine, Andrei cred ca ar putea sa te lamureasca.

Acum sunt sigur ca o sa ne intalnim in viitorul apropiat.

Link către comentariu

nu e nevoie de referinte... sper sa ne vedem cat mai curand, macar pe margine la o etapa de raliu sau vtm pe la BV :) sa avem timp si de discutii...

sau macar la un kart langa BV, sa mai eliberam adrenalina... ca acolo ne strangem mai des (si mai vin si alti posesori de 1.8T)

nu stiu daca mihai (bbm) mai stie, dar dupa ce am fost plimbat o tura cu S3 lu andrei mi s-a pus pata sa dau golful anterior si sa vreau ceva mai puternic R32 sau S3.. si cum S3 a fost mai accesibil...si 1.8T mai usor de tunat si mai cunoscut, a castigat S3. andrei m-a ajutat cu multe sfaturi. asa cum a facut-o si mihai, meme, fusco si multi altii!

de asta tot sper sa apucam sa ne intalnim toti la un pahar de vorba (de aia si am organizat si hot hatch meeting, si intalnirea de la ikea din iarna anului trecut intre prieteni...)

Link către comentariu
nu stiu daca mihai (bbm) mai stie, dar dupa ce am fost plimbat o tura cu S3 lu andrei mi s-a pus pata sa dau golful anterior si sa vreau ceva mai puternic R32 sau S3.. si cum S3 a fost mai accesibil...si 1.8T mai usor de tunat si mai cunoscut, a castigat S3.

da man, imi aduc aminte, acum mi-e teama ca daca te plimb eu o tura cu evo 9, scoti si s3 ul la vinzare :)

cu siguranta trebuie sa facem o "sedinta" la primul VTM de anul asta (rasnov) la inceputul lui mai daca tin bine minte, o adunare vw forum 1.8 T si nu numai - sper sa ma primiti si pe mine - intrusul cu evo 9 :lol: si daca nu vinde sorin masina pina atunci, o si vedem live, poate chiar live "in actiune"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!