Jump to content

vw golf GTI

Sorin Ghisoi

Postare recomandată

Salutare membrilor!

Sunt un tip pasionat de masini (chiar poate prea pasionat) :banghead:

Nu demult citesc acest forum, ce pot sa mai zic, am vazut si citit foarte multe legat de vw, chiar interesant....un fel de BRAIN STORMING.

Pot spune ca am avut norocul sa incerc foarte multe modele de masini, sa le conduc sa le repar...iar sa le conduc iar sa le repar...

( o pasiune destul de costisitoare,asta e, daca eram fan ping pong cu un set de mingi si o paleta se rezolvau aproape toate problemele)

Am doua masini si ambele sunt vw, un T4 multivan GENERATION din 2003 ARE 150 CP si un golf IV GTI editie aniversara de 25ani 180 CP,

imi place un tuning de bun gust dar eu prefer mai mult cel mecanic ( pe dinafara gardul si pe dinauntru leopardu) iar oricum masinile de genul asta le recunosti, au acel " UITE-MA, IMI UNPLI GURA DE BOCANCI TE ROG" de ce ne plac masinile acestea?

Sa revenim, ce sa o mai dau cotita imi plac masinile cu nerv chiar daca nu consuma 5% motorina ( cu toate ca avem si golf IV TDI GTI sau golf V GT diesel, care nu sunt de neglijat) si cred ca nu sunt singurul, cine vrea sa aduca argumente SI pro si contra... RESPECT LA MAXIM!

Cu deosebit respect Sorin COX Ghisoi!

Sarbatori fericite tuturor forumistilor!

post-36987-1229533736_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sorin Ghisoi

47

• Bogdan_wrc

31

• volnick1986

5

• Circoloco

4

foarte tari ce le 2....fiecare cu specificul ei..si cred ca fiecare are rolul ei :rolleyes:

dar sa pui poze si cu GTIul.

Link către comentariu

super tare ! la cat mai multi kilometri fara probleme ... dar sa stii ca vrem poze cu gti-ul !!!

Link către comentariu

Salut !

Ma bucur ca acest subiect prezinta interes! Salutari lui Bogdan (masina ta e super tare ca alegere :rolleyes:)

am avut vreo cinci GTI-uri (apropo ca zicea cineva ca nu prea a vazut GTI prin BV.) dar o sa pun poze doar cu ultimul ca sa nu supar pe nimeni...

post-36987-1229538533_thumb.jpg

post-36987-1229538588_thumb.jpg

post-36987-1229538613_thumb.jpg

Link către comentariu

Aoleuuu superb !!

Sunt cam rare aceste Mk IV GTI-uri mai ales cele aniversare, daca ai mai multe poze chiar n-ar strica sa mai uploadezi cateva sa ne caltim si noi ochii :rolleyes:

Sa ai grija de amandoua si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

GTI-ul este criminal (daca imi permiti acest termen cam cocalar :rolleyes: ). Te rog, mai multe poze.

Link către comentariu

superb GTIul....deci mi-am dorit f mult asa ceva...dar cum erau prea rare am dat peste S3 :) salutari!

sa le stapanesti sanatos!

de la o vreme incoace observ ca MKIV GTI se inmultesc! f bine.

oricum, nici T4 nu e de neglijat ;) cu ala sa pui poze de la interior !

Link către comentariu

superba masina !!! n-am mai vazut niciodata aniversarul de la MKIV ... cu adevarat o masina frumoasa ! sa ai grija de ea

Link către comentariu

:) Bestial Golfu . Respect pentru gustul bun pe care il ai . Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele.

Link către comentariu

Domnului Bogdan cu dedicatie!

Am vazut domnu' Bogdan cunoaste ma bucur,am avut un GTI 25 jahre negru softat in germania la SKN 224 cp suspensie K&W inox line reglabile pe tarie si inaltime frane FERODO DS 2500 fata si DS PERFORMANCE spate (modelul asta de masina are frane de s3 cred deoarece discurile pe spate sunt si ele ventilate ) filtru K&N,masina mergea demential, frana foarte bine, un pic prea puternica pt. doua roti motrice da...."o viata ai nu ?"

Domnu' Bogdan cand ai drum prin Brasov nu ezita sa ma cauti!

Interiorul este de la T4!

Salut !

Imi pare rau BAD MF dar nu pot discuta detali de genul asta in aceasta arie,sper sa nu te superi!

Am vazut domnu' Bogdan cunoaste ma bucur,am avut un GTI 25 jahre negru softat in germania la SKN 224 cp suspensie K&W inox line reglabile pe tarie si inaltime frane FERODO DS 2500 fata si DS PERFORMANCE spate (modelul asta de masina are frane de s3 cred deoarece discurile pe spate sunt si ele ventilate ) filtru K&N,masina mergea demential, frana foarte bine, un pic prea puternica pt. doua roti motrice da...."o viata ai nu ?"

Salut !

Imi pare rau BAD MF dar nu pot discuta detali de genul asta in aceasta arie,sper sa nu te superi!

Da pot sa-ti spun ca am avut si eu un Leon FR din 2005 si fiind o masina construita pe platforma de la gof e super misto (interior ceasuri cum te infasoara masina iar motoarele sun absolut identice AOQ)

Salut !

Da pot sa-ti spun ca am avut si eu un Leon FR din 2005 si fiind o masina construita pe platforma de la gof e super misto (interior ceasuri cum te infasoara masina iar motoarele sun absolut identice AUQ)

post-36987-1229545760_thumb.jpg

post-36987-1229545778_thumb.jpg

post-36987-1229545957_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoase masini ai (interior si exterior)!

Sa le conduci sanatos!

Modificat de rex
Link către comentariu

cateva detalii tehnice poti scapa...te acoperim noi... :frigbaitata:

bai, deci mereu mi-a placut T4..de vacante, de concedii...mi ales asta TDI de 150, e L6, nu? 4x4?

ia uite, navi..alea alea..ff tare ! daca e si varianta cu 5 locuri, fie Westafalia, fie Multivan (gen office)...e chiar vis.

hmm..pai si de ce nu mai ai GTIul ala?..ca avea ce e mai bun pe el (bine ii lipsea K04 :D dar nah..nu le poti avea pe toate)

nu stiu daca are franele la fel, ca parca decat pe S3 (si poate pe octavia RS) au fost puse frane pe fata de 312 si pe spate 256 - mai mari decat la FWD

oricum, asta negru e un adevarat sleeper... si totusi 224 la SKN? ei fac CIPuri mai low parca si stiu ca maximul turbinei K03s e pe la 215 cai...

te caut, ca vin mereu prin BV (vara la karturi, iarna in plimbare) dar promiti sa ma plimbi cu ambele?

cate 1.8T in BV...stiu 3 persoane bine cu motorul asta si restul..am vazut ca au mai aparut pe forum...

oricum, frumoasa colectie..sa le stapanesti sanatos.

Link către comentariu

cateva detalii tehnice poti scapa...te acoperim noi... :lol:

bai, deci mereu mi-a placut T4..de vacante, de concedii...mi ales asta TDI de 150, e L6, nu? 4x4?

ia uite, navi..alea alea..ff tare ! daca e si varianta cu 5 locuri, fie Westafalia, fie Multivan (gen office)...e chiar vis.

Saluatare domn'BOGDAN!

Adevarul este ca duba e dementiala, cand am luato' am avut de ales intre T5 cu mai multi KM. si T4 cu mai putini ( are 69000 KM.) am ales T4 pentru recunoscuta sa fiabilitate, masina asta e un Multivan GENERATION cu 7 locuri ,bancheta spate se transforma in pat scaunele din centru se rotesc are masuta,navigatie ,muzica e din fabrica dar are sase boxe (suficient) magazie cu 6 CD-uri, sirocou programabil pentru incalzit interiorul masinii si alt sirocou care incalzeste motorul cand temperatura scade sub 2 grade.... e un fel deGTI la dube :) ... masina prinde 200 KM/ora destul de repede pt 2 tone... si franeaza si sta bine pt greutatea asta...

post-36987-1229591300_thumb.jpg

post-36987-1229591323_thumb.jpg

Link către comentariu

pai si poze..de ce nu pui? esti zgarcit? :P e mai usor decat sa scrii atat. hai baga-o intr-o seidnta foto calumea.

deci e vis masina..banuiam eu ca are de toate... cam tot ce si-ar dori un pasionat de calatorie.

la GTI ce modificari vrei sa-i faci? e demential rosu ala..ti-am zis..mult timp mi-am dorit asa ceva..dar quattro si faptul ca am "dat " peste S3u meu la schimb cu golful dinainte...m-a facut sa-mi iau masina asta. si pune mai multe poze.

daca stiam..de cate ori am venit prin BV pana acum, ne strangem destui cu 1.8Turi.

Link către comentariu

hmm..pai si de ce nu mai ai GTIul ala?..ca avea ce e mai bun pe el (bine ii lipsea K04 :P dar nah..nu le poti avea pe toate)

nu stiu daca are franele la fel, ca parca decat pe S3 (si poate pe octavia RS) au fost puse frane pe fata de 312 si pe spate 256 - mai mari decat la FWD

oricum, asta negru e un adevarat sleeper... si totusi 224 la SKN? ei fac CIPuri mai low parca si stiu ca maximul turbinei K03s e pe la 215 cai...

Nu prea stau eu bine cu teoria dar iti pot spune......

Dupa cunostintele mele in domeniu:

Cele mai tari frane dupa parerea mea (la toate modelele cu platforma de golf 4)le au GTI R32 si Leonul CUPRA care au BREMBO cu 4 pistonase pe fata, iar cel integral are si discuri ventilate spate, apoi s3 care are 312 fata si ventilate spate (cum aveti dumneavoastra domnul Bogdan) identice cu GTI 25 JAHRE,Leonul de 180 de CP are frane de 312 fata dar pe spate nu mai are discuri ventilate, GTI de 150 de cai are frane mai mici pe fata dar pe spate sunca la Leon 180 cai . Am pus o poza cu copie dupa brif sa te convingi, sa stii ca nemtii nu se joaca cu chestii din astea ori ce masina trebuie sa treaca de tuv,se pot face modificari dar profii si cu acte altfel e naspa la ei si daca pui alte becuri in far e grav. Dar daca tot nu crezi poti intra pe SKN.de si vezi acolo tot ce poti face din tipul asta de motor.Pentru putere mai multa la doua roti motrice nu stiu ce sa zic (nu degeaba au facut nemti alta turbina pt s3 si cupra r SUNT INTEGRALE!!!) As vrea sa vad cum te descurci cu o masina turbo de 230 CP pe un traseu virajat si atentie fara autoblocant si fara ESP nu pre stiu cum o sa pui atata putere jos la iesire din viraje ( cand prea bine cred ca stii, trage doar o roata) la demaraje si liniute mai merge..

Oricum respect maxim si sunt super incantat de discutia cu dumneavoastra!

Donu' Bogdan franele fata nu au mai incaput mai devreme ( de sunt destul de mari ) le pun aici!!!

post-36987-1229593635_thumb.jpg

post-36987-1229593683_thumb.jpg

post-36987-1229593707_thumb.jpg

post-36987-1229593742_thumb.jpg

post-36987-1229593912_thumb.jpg

post-36987-1229593932_thumb.jpg

Link către comentariu

Doar S3 e integral, cupra R e doar fata. Este fr/top sport 180 cai integral si mai este cupra de 2.8 V6 204 cai integral.

Link către comentariu

de acord..cele mai bune frane le are Cupra...(chiar parca erau unele de vanzare pe forum), dar R32 stiam ca nu are Brembo...dar stiu ca si alea sunt tari...fiind si masina grea, si 4x4.

oricum, multumesc ca ma clarifici :)

am vazut in talon...eu stiam de pe vwvortex ca maxim au ajuns la 215. scuze pt neintelegere. cineva de la SKN Romania, are un S3 galben..si uite o alta legatura intre SKN si 1.8T.

daca mai vrei poze, punele pe imageshack.us...si pui linkul pt forumuri aici...ca sa nu te chinui cu multe posturi.

da, FWD pe curbe sta mai slab ca AWD...dar si FWD cu autoblocant, suspensie buna si cauciucuri bune e fun.

PS: lasa-ma cu "dumneavoastra domnul Bogdan" ca aici suntem toti egali, indiferent de varsta, rank, stadiu social...etc.

la inceput chiar ma intrebam daca vorbesti cu mine :lol: sau ma iei la misto. placerea e si de partea mea.. cat si a celor care o citesc ;)

cred ca vroia sa zica Cupra4.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Vezi tot e bine ca vorbim, mai aflam una alta (ziceam de cupra r diesel integrala 150 CP, misto masina pacat ca are probleme cu diferentialul spate subdimensionat prea mult cuplu deodata) si nu cred ca supar iar pe cineva dar poti sa scrii Sorin Ghisoi pe yuotube poate acolo iti place cum merge o tractiune fata....

RESPECT!!

Link către comentariu
Doar S3 e integral, cupra R e doar fata. Este fr/top sport 180 cai integral si mai este cupra de 2.8 V6 204 cai integral.

Salutari si domnului BOGDAN MF !!!

Foarte misto si Leonul de 180 de cai 6 TREPTE chiar crede-ma pe cuvant, imi place mult, dupa parerea mea e cel mai misto Leon si ii sta demential in 4 usi, cea ce nu pot spune si despre golf 4 GTI

post-36987-1229596790_thumb.jpg

post-36987-1229596805_thumb.jpg

post-36987-1229596823_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

foarte frumos GTIul aniversar. Sper sa-l admir live si eu candva. O masina ce mi-ar placea sa o am la colectie

Link către comentariu

Salutari !

Domnule VOINEA ma bucur ca va place masina, daca ma iau dupa ce masina aveti nu e de mirare ca stiti despre ce este vorba, va urez succes in toate demersurile dumneavoastra si Sarbatori fericite!

Sorin COX Ghisoi

Link către comentariu

;) :D

prea smecher G-ul rosu.....sa-l stapanesti sanatos.....

p.s: nu's cam multi plumbi pe roata din fata?????

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!