Jump to content

My Golf 3 GTI

Guest ghicicine

Postare recomandată

Guest ghicicine

Asa ca sa nu stau nici eu degeaba, pun cateva foto cu GTI-ul meu.

Motor 1984 cc, grila fata modificata, toba finala Supersprint, arcuri Simoni Racing, amortizoare originale modificate de o firma italiana, stopuri Lexus style, jante 15", O.Z. Antares, turela, inchidere centralizata (care momentan nu mai functioneaza :frigbaitata: ), geamuri electrice, alarma originala GT si 255.000 km:).

Interiorul e cel original fara nici o modificare (nici nu am poze cu el).

dscf0067ei8.jpg

w2048.png

dscf0340ur7.jpg

w2048.png

dscf0082ey7.jpg

w2048.png

Link către comentariu

Batranica dar arata bine si este si potenta. Sfatul meu este ori sa schimbi triplele lexus style ca sunt prea deschise si nu se pupa cu restul masinii(trebuia sa le fi luat pe negru), ori sa le tii pe astea si sa le aplici autocolant fumuriu transparent, ori un strat de vopsea neagra cu lac in ea.

Referitor la plasa aia de pe grila sfatul meu este sa o vopsesti neagra ca ara arata mult mai bine.

As mai pune folii pe geamuri :santa:

Link către comentariu
Guest ghicicine
draguta masina..cat te-a costat? o inscrii?

Am inscris-o deja.M-a costat 2000 euro acum vreo 6 ani cand am cumparat-o (eram in Italia pe vremea aceea), dar era lovita fata.

Batranica dar arata bine si este si potenta. Sfatul meu este ori sa schimbi triplele lexus style ca sunt prea deschise si nu se pupa cu restul masinii(trebuia sa le fi luat pe negru), ori sa le tii pe astea si sa le aplici autocolant fumuriu transparent, ori un strat de vopsea neagra cu lac in ea.

Referitor la plasa aia de pe grila sfatul meu este sa o vopsesti neagra ca ara arata mult mai bine.

As mai pune folii pe geamuri :D

Multumesc de sfaturi...in limita timpului si a bugetului probabil voi mai face ceva modificari...printre care voi tine cont si de parerea ta.

Link către comentariu
  • 1 month later...

imi place golfuletul...e frumos ..da doar in poze...pe strazi ziele astea nici stopurile nu ti se vad ce sa vorbesc de numar :vaidecapulmeu:))))))))

Link către comentariu

Frumoasa masina.Sa o stapanesti cu placere si fara evenimente neplacute.

Drumuri bune.Drive save!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!