Jump to content

Golf V - o broscuta simpatica

81UAC

Postare recomandată

frumos nu prea imi plac stopurile custom dar tine de stilul fiecaruia!! precizez ca nu imi plac in general. am si eu o broscuta simpatica din 2006 am 120k km si o ador, nu m-am plictisit de ea!!!! am soft pe ea de 60k km si merge perfect!

totusi stopurile sunt finute!!!

post-77023-1285607992_thumb.jpg

Modificat de samoa
Link către comentariu
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 81UAC

25

• Slick

5

• Ioana

4

• Riddler

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumos nu prea imi plac stopurile custom dar tine de stilul fiecaruia!! precizez ca nu imi plac in general. am si eu o broscuta simpatica din 2006 am 120k km si o ador, nu m-am plictisit de ea!!!! am soft pe ea de 60k km si merge perfect!

totusi stopurile sunt finute!!!

samoa nu inteleg la ce terferi cand zici de stopuri? ori iti plac ori nu?

in rest ca sa zic...sa te bucuri de ea in continuare....

Modificat de 81UAC
Link către comentariu
  • 4 months later...

nu am mai intrat e mult timp pe aici......

Latest news :

1. leduri w5w can bus 5 leduri/bec - pozitie;

2. leduri rosi plafoniera spate - "bordel look"

2. adaptor aux-in rcd- pentru conectare iphone din dotare;

3. stop frana de pe hayon schimbat- cumparat de pe forum...in poza...

zilele astea o sa pun si poze cu modificarile efective...acum e prea frig sa fac un "shooting" :frigbaitata:

post-24312-0-33726200-1297881188_thumb.j

Modificat de 81UAC
Link către comentariu
  • 1 month later...

81UAC ... am mai gasit un tip de carcasa care seamana foarte mult cu ce cauti tu ... am si bagat papucii cu tot cu fire in 2 carcase si 2 le-am lasat goale(vezi ca trebuie papuci in cruciulita, ce iti trebuie tie sunt drepte, motiv pt. care am si facut 2 carcase cu fire) ...

post-48653-0-60935700-1302750975_thumb.j

post-48653-0-72317400-1302750983_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu mai degraba mai desfaci odata la bricheta si pui pe direct acel triplu? ca ar iesi mult mai elegant :) Si ai avea si mai multe prize, dar trebuie sa ti cont de consumul max de 15A mi se pare!

Link către comentariu
  • 5 months later...

Sa te bucuri de ea , e f misto , dar 2 idei de cercetas :) : butonu` de statie mai bine il ascundeai in scrumiera , si cum zice rares pui pe direct triplu ala , si a treia care necesita timp de reflectie : nu mai bine pui putin autocolant si pe stopu din spoiler sa nu iasa albul ala in evidenta !? :) drive safe :)

Link către comentariu
  • 6 months later...

Din pacate drumul broscutei simpatice se opreste aici....Cel putin pentru mine....Intra la vanzare.

Link către comentariu

Stiu ca e putin cam tarziu dar tin sa te intreb de unde ai procurat volanul gti + cele necesare ..

Link către comentariu

Volanul de la un user de pe forum iar calculatorul coloana de pe ebay....cost total aprox 1000 de lei...

Link către comentariu
  • 5 months later...

Drumul broscutei s-a oprit aseara in Sinaia....Din pacate nu cred sa o reactiveze pe forum.

Pana una alta pastram numerele si incercam sa ne reprofilam la ceva mai mare(Passat,Octavia2 FL etc.)....

Link către comentariu

Nu a patit nimic.Cat m-am chinuit eu sa o vand la cineva tanar, a ajuns la un domn respectabil nascut in 56 care a apreciat-o asa cum este si a promis ca o sa o pastreze in aceleasi conditii ca si mine.Sa o stapaneasca sanatos si fara evenimente rutiere. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!