Jump to content

New Superb vs Octavia 2 FL

Nikolay
 Share

Postare recomandată

• Administrator

acolo e vorba de PD daca nu ma insel eu...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Diesel

7

• mondeo.ro

6

• kye04

5

• nsm

4

Top Posters In This Topic

Nu cred....PD-urile se fabrica din 98 si pina in 2005 nu au fost probleme...

Link către comentariu

Curios ce zice pe blog... Motoarele PD de 170 de cai aveau injectoarele alt fel fata de cele BKP, piezoelectrice (asta cred ca era denumirea) si nu am auzit sa aiba aceste probleme. Ele stiu sigur ca aveau alta problema in 2006-2008, cea cu filtru de particule dar s-a rezolvat prin resoftare...

Acum motoarele de 2.0 Commonrail sunt ok, nu ai de ce sa te mai temi... Cel putin de 2 ani nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme.

Si pe langa asta, sunt incredibil de elastice si silentioase de zici ca merg cu benzina :Driver:

Modificat de nsm
Link către comentariu

Pai ce, superbul de 2.0 si 170cp diesel are commmonrail ???

Link către comentariu

Cred ca se cam incurca borcanele. Nu am vazut sa fie vorba de 2.0 TDI 170 CP CR, cel mai probabil e vorba de codul de motor BKP, adica 2.0 TDI 140 CP PD. Acela avea intr-adevar probleme cu injectoarele Bosch si cu pompa de motorina.

Toate motoarele de pe Octavia 2 si Superb sunt Common Rail de ceva timp.

Cat despre motoarele PD pe Passat B6, s-au pastrat pana in 2008-2009, cand au fost inlocuite treptat de motoarele Common Rail.

"Nu cred....PD-urile se fabrica din 98 si pina in 2005 nu au fost probleme..." Esti sigur ca PD se fabrica din 98? Da un exemplu de cod de motor fabricat in 98. Eu stiu ca primele PD-uri au aparut in 2000-2001 si au disparut in 2009-2010 si nu in 2005, odata cu inlocuirea treptata a lor de pe toate modelele din grupul VAG.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Da, Superbul de 170 cai este commonrail si EURO5 inca de la lansarea din 2008 :icon_cool:

Cel de 140 a fost PD in 2008-2009 si din 2010-2011 au introdus CR

Modificat de nsm
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!