Jump to content

Fabia 6Y elegance

zullu_z

Postare recomandată

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zullu_z

45

• Circoloco

8

• JonDoe2

8

• rudolf.s

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce vrei sa spui cu asta ?

Ce urmeaza sa modific la masina :P

Daca tot ii intuneric afara am reusit sa testez "jucaria" :P

img5618.jpg

img5621s.jpg

img5619h.jpg

Link către comentariu

Buna proba. Da-i flashuri vecinei de vis a vis cand se schimba :P. Sa le stapanesti sanatos si le asteptam pe masina

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Buna proba. Da-i flashuri vecinei de vis a vis cand se schimba :biggrin:. Sa le stapanesti sanatos si le asteptam pe masina

ms :)

flashuri ca flashuri sa vezi cand ii fac radiografie cu bixenon+faza lunga halogen :vaidecapulmeu:

In alta ordine de idei

Proaspat vopsit :D

mascavopsita.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cred ca trebuie sa le lasi mai jos putin :icon_thumright: Ce xenon ai folosit ca vad ca bate bine :banghead:

Link către comentariu
Cred ca trebuie sa le lasi mai jos putin :Driver: Ce xenon ai folosit ca vad ca bate bine :)

Farul in prima poza ii ridicat la maxim pentru a da bine in poza :D

"Xenonul" este acelasi 35W China Philips H7 ( ala mai scump :ceuameni: )

Link către comentariu
  • 1 month later...

Finito! :Driver:

E46 Bixenon pe Fabia ;)

Vopsit masca far negru mat :blah:

Angel eyes - semiluna :(

hid.jpg

b34e57e6.jpg

Link către comentariu

Felicitari. Sincer nu sunt de accord cu angel eye-ul. Daca erau 4 sau macar unul singur in jurul lupei cred ca era mai ok, si complet nu "semiluna". Per total imi place masina si sunt convins ca acum vezi si bine ;)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Felicitari. Sincer nu sunt de accord cu angel eye-ul. Daca erau 4 sau macar unul singur in jurul lupei cred ca era mai ok, si complet nu "semiluna". Per total imi place masina si sunt convins ca acum vezi si bine :)

mda ... doar ca daca lupa de bmw ii mult mai mare si am fost nevoit oricum sa tai din masca farului.

nu pot pune angel pe lupa si sa mai si pot misca lupa sus-jos stana-dreapta.

si atunci am facut o simulare cum ar arata cu doar un angel si nu am fost incantat ... era ciudat rau, am optat pt semiluna zic eu cai mai agresiv asa

Link către comentariu
  • 5 months later...

f frumoasa masinutza...reusit tuningul,cu gust..:D..alt maniac prin arad..parca am vazut-o prin vlaicu..sa o stapanesti sanatos si fara incidente..:D..facem o linie??..:D

Link către comentariu

salut chiar imi place cum a iesit fabiutza ta poate ne intalnim sa vad si eu cum ai modificat luminile de interior :)) bafta in continuare

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

f frumoasa masinutza...reusit tuningul,cu gust..:D..alt maniac prin arad..parca am vazut-o prin vlaicu..sa o stapanesti sanatos si fara incidente..:D..facem o linie??..:D

... mai bine facem niste curbe :P domnu revo stage 2

salut chiar imi place cum a iesit fabiutza ta poate ne intalnim sa vad si eu cum ai modificat luminile de interior :)) bafta in continuare

sal ms de aprecieri & nice RS body kit pe fabiutza ta (cu totii visam la vrs aka furby)

Link către comentariu

si pt ca nu am mai postat de mult timp "progresul" fabiei ... cateva poze de la dragracing arad (07.11.2010)

IMG_4454.jpg

IMG_4496.jpg

IMGP1744.jpg

IMG_4504.jpg

IMGP1809.jpg

IMGP1939.jpg

IMGP1952.jpg

Din 6 curse 4 le-am castigat :rolleyes: victime: Seat Leon, Mazda Miata, Alfa 156, Audi A4

Am reusit un timp de 16.54 :Driver: si sa ma calific la Grupa S7 - Diesel - sub 2000 cmc

Link către comentariu

Nu am vazut scris nicaieri, e stock la motor? Ar merita un soft, s-ar misca execelent cu 130 cp :)

Ciao Bebeee pai Luci (redfighter) a remapato si tot de la el am si un power box :dry: testat cu vag-com calutii au iesit pe undeva la 150 cu jantele de 14" dar pana nu o urc pe dyno nam idee cati caluti are

Modificat de zullu_z
Link către comentariu

Imi place ce scrie pe luneta in penultima poza :rolleyes:

Masinutza se misca excelent, imi place mult de tot :) felicitari Zullu-le pentru realizare

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Imi place ce scrie pe luneta in penultima poza :rolleyes:

Masinutza se misca excelent, imi place mult de tot :) felicitari Zullu-le pentru realizare

ce scrie pe luneta luci??..:)...ca nu vad...p.s.-amu ai masina de curse,cand ne dam?..;)...bravo!..felicitari pt rezultate!(pentru un "tilicar",ai mers ff bine...:))

Link către comentariu
  • 6 months later...
Publicat (modificat)

:vaidecapulmeu: bun de aruncat

post-30429-0-78875600-1305540423_thumb.j

:grrrrrr: acum caut un cauciuc 215/45/17, preferabil michelin pilot sport

Modificat de zullu_z
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!