Jump to content

Fabia 6Y elegance

zullu_z

Postare recomandată

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zullu_z

45

• Circoloco

8

• JonDoe2

8

• rudolf.s

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

La o suspensie te-ai gandit?:beerchug:

suspensie, prelungire capota, si lista nu se mai termina :) doar bugetu

Si inca o "mica" modificare

LEDuri de putere mare pt marsarier (78 leduri) :beerchug:

farpespate.th.jpg

Link către comentariu

Daca se vedea si o luna plina in fundal, era chiar tare poza :(. Cat te-au costat "beco-ledurile"? Sunt cumva cele care se gasesc in comert, la 20-30 RON becul? Poza?

Nu-ti plac farurile astea? AM vazut ca ia in plan, ca pe viitor sa-i modifici capota. Cred ca ar arata mai bine cu faruri negre.

post-16307-1244518374_thumb.jpg

Link către comentariu
Daca se vedea si o luna plina in fundal, era chiar tare poza ;). Cat te-au costat "beco-ledurile"? Sunt cumva cele care se gasesc in comert, la 20-30 RON becul? Poza?

Luna se poate adauga in photoshop :D

Ledurile toate au costat 3 mil si sunt "LED 5mm Hiperluminos Alb, 18lm, 0.5W, 85

post-30429-1244556744_thumb.jpg

post-30429-1244556754_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pt modificarile aduse. Sper sa nu te opresti aici. La interior nu ai umblat?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.Te rog pune o poza fara nici un efect sa vad cum vin jantele(avem aceeasi culoare masinile).Poti sa o cobori cu un set de arcuri pana strangi cash-ul pentru un kit de suspensie.Spor in continuare.

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina.Te rog pune o poza fara nici un efect sa vad cum vin jantele(avem aceeasi culoare masinile).Poti sa o cobori cu un set de arcuri pana strangi cash-ul pentru un kit de suspensie.Spor in continuare.

Experimentu 3 grasi in spate ;)

Before

img2615s.th.jpg

After

img2614f.th.jpg

msw005.th.jpg msw006.th.jpg

Link către comentariu

Salut - frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Cum ai reusit sa faci la coming home leaving home sa se aprinda doar proiectoarele ?!

Link către comentariu
Salut - frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Cum ai reusit sa faci la coming home leaving home sa se aprinda doar proiectoarele ?!

Ciao

Am fost la un electrician smecher care in loc sa le lege pe faza scurta le-a legat pe proiectoare :scratch:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bordul 99% gata :blah_: + transplant de ace de la un golf (ms RedFighter)

bordb.th.jpg

Modificat de zullu_z
Link către comentariu

Ai facut cumva poze inainte si dupa la ledurile pt marsarier? Ma gandeam sa imi pun si eu la Octavia dar mi-e frica sa nu-mi dea eraore de bec ars...Aproximativ cat costa un set? Multumesc!

P.S Masina e dementiala,arata excelent,felicitari ca o modifici cu gust!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Initial setul de leduri a costat 50 lei de la lexxus. Ledurile originale au fost schimbate bucata cu bucata cu altele mai puternice si alea au costat enorm!!! ~3mil. Din cate stiu eroare de bec ars iti da doar in cazul in care pui leduri pe stop sau semnalizare.

Modificat de zullu_z
Link către comentariu

Azi am reusit sa inversez folia de polarizare de pe LCD

Rezultatul :icon_thumright:

imagine131.th.jpg imagine130.th.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.

Ai putea sa dai niste detalii legate de bordul design propriu?

Cum ai reusit sa schimbi folia de polarizare? Ai pus alta sau ai intors doar folia originala?

Link către comentariu

Am folosit folia originala cum zicea si RedFighter. nu ii foarte greu dar pana dai jos lipiciu vechi mori incet si dupa aia mai ii o problema sa il relipesti la loc :icon_cheesygrin:

In fine ... eu zic ca merita "bataia" de cap: :icon_thumright:

bordfinal.th.jpg

Link către comentariu

fain de tot ma. super bine a iesit. tre sa il vad si live azi:D Felicitari. -3 cm si totul e ok:P

Link către comentariu
Farurile de unde le-ai luat ?

e-bay.de ... dar daca vrei sa vezi ceva noaptea investeste in faruri cu xenon OEM!!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!