Jump to content

O mica bijuterie... GOLF V GTSport

bungallooo

Postare recomandată

Publicat (modificat)

In primul rand vreau sa-i multumesc muuuuuuuult colegului Madkat pentru asistenta si rabdare...

In sfarsit am ajuns sa scriu urmatoarele randuri:

Intr-o clipa de inspiratie am cautat marti seara pe vwforum in aria de vanzari sa vad ce mai e nou si ghiciti ce am gasit.

Jante 17" BBS 5x112 ET35 J8 + cauciucuri FALKEN uzura 20% 225/45/17. Povestea nu se termina aici. Vorbesc cu omu a doua zi( adica ieri) si imi zice ca urmeaza sa vina cineva sa le vada si daca nu le ia ma suna. Prima oara am zis asta e. Dar cu putin egoism il sun innapoi si ii zic ca-i dau mai mult si sa mi le pastreze mie. Asa am ajuns ca aseara pe ploaie in cartierul Colentina sa gasesc frumoasele astea care ma asteptau. Prima oara cand le-am vazut m-am luptat sa ma abtin sa nu arat cat de entuziasmat sunt. Jantele sunt intr-o stare muuult mai buna decat ma asteptam. Nici nu speram la asa ceva. Iar de frumoase nu mai zic(aici stiu ca sunt subiectiv dar asta e , mie imi plac mult).

Omu super de treaba . Avea un service, am pus una pe masina pe fata dupa care am mutat-o pe spate sa vad daca imi atinge, s-au suit doi oameni in spate sa vad cat se lasa sa nu-mi atinga. Totul bun si frumos.

Asa ca .... urmeaza niste poze. Ignorati masina care datorita ploii de ieri e jegoasa in ultimul hal. Conteaza noile incaltari aici.

bbsu.jpg

Asa aratau inainte de a le pune pe masina. Frumoase... NUUU?

dsc09629d.jpg

Si asa arata Sobolanul cu noile incaltari.

Si logic ca aseara cand am ajuns in fata blocului am tras o poza repede pe ploaie. Nu se vede prea bine dar... dsc09617222.jpg

dsc09619.jpg

Acum am o intrebare. Poate sa-mi zica cineva exact cum se numeste modelul. Mie mi se pare ca sunt AIR II. Asa e?

Numai bine tuturor si o saptamana frumoasa. Ahh si nu uitati :D SAFE

L.E.Gata am gasit. Sunt intr-un catalog mai vechi de la BBS. Sunt RS-GT

Modificat de bungallooo
Link către comentariu
  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bungallooo

92

• rex

16

• Plictisitul

6

• Diabllo

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoase jantele! Sa le folosesti sanatos!

Sunt curios daca iti va atinge, pe viitor. Ai putea sa pui niste poze sa vedem exact cat sunt de iesite? Ce latime au jantele?

LE: Vazut... 8 inch. Chiar sunt curios daca iti vor atinge :D. Mie imi atinge fata cu ET50 si aceeasi latime. Dar atinge numai pe circuit.

Modificat de rex
Link către comentariu

Uite rex. Am evitat sa pun poza asta pentru ca e masina murdara rau si nu am apucat si nici n-am avut bani sa fac capota

dsc09628.jpg

Mai aveam unele din spate facute in linie cu masina dar se pare ca nu le-am luat din aparat.

Link către comentariu

Mda, deci imi e teama ca iti vor atinge. Sper sa ma insel.

Inca o data, felicitari, arata foarte bine!

Link către comentariu

Super. Jantele sunt foarte frumoase :)

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Frumoase jante!Sa le rulezi cu placere.Care a fost pretul de achizitie ?bara de rigidizare in cat timp a venit?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Jantele au fost 350 euro cu tot cu cauciucuri. Pretul era 320 euro dar datorita faptului ca vroiam neaparat sa am prioritate am supralicitat :)) Oricum la banii astia eu zic ca e o afacere buna. La banii astia cumparam doar gumele daca le luam de noi.

Iar bara am luat-o de la un baiat care o avea pe stock.

Rex nu e exclus sa atinga. Dar avand in vedere ca sunt putine momentele in care ma dau tare la ea si cu atat mai putin cand am alte persoane in masina ( adica greutate mare) sper sa nu fie prea deranjant . Oricum aseara am facut niste scheme pe Stefan cel Mare ca sa evit multimea de gropi lasate de drumari pe asfalt si n-a atins. Si nici nu mergeam batraneste.

Multumesc frumos pentru complimente si pentru urari tuturor. :)

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

foarte frumoasa !!! ii da un look mult mai agresiv cu ''fata'' asta si jantele sunt criminale

BRAVOS

:)

Link către comentariu
Aici erau 320, probabil ca 30E au reprezentat motivarea vanzatorului sa ti le dea tie :)). Oricum ai facut afacere la banii astia :)
Link către comentariu
vali_devill

laser frate!zici ca e alta masina!brgds

Link către comentariu

exact alea sunt circoloco. am sarit eu direct la 350 ca sa il conving pe om. poate nu era nevoie dar le vroiam ... tare

mersi spydy.

vali masina e in fata la Kristal 90% din zi . Oricand ne vedem daca vrei sa vezi cum vine grila daca te mai intereseaza. Mersi

Link către comentariu

De astazi pana joi-vineri sunt pieton.

Sobolanul este intr-o vacanta de refacere in urma unei mici zgarieturi care i-a afectat bara fata si putin aripa stanga fata. Cam cu retinere am lasat masina in service dar nu vroiam sa stau asa cu ea.

Acum treaba e urmatoarea. Cei care au vazut poza cu noua grila as dori sa-si dea o parere si poate sa ma sfatuiasca. Eu am vorbit cu un tinichigiu de la Midocar sa-mi umple semicercul de pe capota si mi-a zis ca o sa-mi crape vopseaua in timp la zona de sudura. E cineva care stie un exemplu concret care sa confirme sau sa infirme afirmatia baiatului respectiv.

Eu l-am luat pe bune pentru ca am mai facut diverse chestii la el si am ramas in relatii bune. El mi-a pus pragurile, volanul.

Vreau doar sa stiu daca nu cumva ezita el pentru ca nu e sigur ca o sa-i iasa bine si nu vrea sa se bage si ii e aiurea sa zica asa.

Numai bine tuturor. Sper ca la sfarsitul saptamanii sa revin cu ceva poze noi.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare.

Ma tot mananca sa mai fac cate ceva la masina si ma gandeam acum ca lista s-a cam schimbat in ultima perioada.

Done

sa zicem in ordine cronologica

- etrieri vopsiti rosii

- grile proiectoare Rline

- fusta spate gti + buza fata negre+ tipsuri

- praguri gti negre

- subwoofer+amplificator

- bara rigidizare

- volanul de gti

- grila badgeless FK Automotive

-jante BBS 17''

Must have :

in ordinea probabilitatii de a se realiza

- chiptuning - TCM Turbo (saptamana viitoare 90%) cum fac rost de bani ma postez la ei in poarta :D

- cotiera imbracata in piele (asta imbracata in textil se pateaza usor de la cot)

- ceva upgrade la frane. dar asta cu ocazia schimbului de discuri si placute deoarece se apropie din cauza dsg-ului si a faptului ca stau foarte mult timp cu piciorul pe frana. probabil voi opta pentru niste discuri perforate si ceva furtune metalice. dar inca nu am facut un plan pentru asta.

- jante OZ Ultraleggera 17'' ( astea mi-au intrat in cap- imi place modelul dar ma atrage si faptul ca sunt foarte usoare BBS-urile fiind foarte grele)

- faruri cu lupa+proiectoare cu lupa ( FARA XENON - nu ma atrage ) le-am lasat ultimele pentru ca le vreau doar pentru lupa si nu neaparat pentru look. cele de acum imi plac foarte mult.

Si acum vine partea cea mai tare.

Ma bate un gand sa schimb dsg7 cu un dsg6? Oare merge si cat de complicat este? Inafara de cutia propriu-zisa mai trebuie ceva schimbat?

Este o idee si as vrea sa vad unde duce pentru ca cealalta optiune ar fi sa vand Sobolanul si sa iau altceva pentru ca tind sa vreau mai mult de 160 cp :icon_thumright: .

Schimbul cu dsg6 eu il vad cam ceva gen plug and play cu putina interventie asupra softului pentru ca nu cred ca difera decat ceea ce e inauntru. zic eu..

Link către comentariu

Felicitari pentru ultimele achizitii puse pe masina. Nu ti-am mai citit de mult topicul si ramasesem in urma cu informatiile despre masina ta.

Arata foarte bine cu jantele BBS si cu grila badgeless. Suna bine si ce ai in plan pentru viitor, mai putin schimbatul cutiei. La frane ai putea sa incerci EBC Turbogroove + placute Redstuff, furtune metalice si lichid corespunzator.

Am mers cu un Mitsubishi Lancer cu aceasta configuratie la frane si mi-a placut...franeaza excelent.

Spor la modificari in continuare.

Link către comentariu

Cu ceva nerabdare ieri am dat un telefon si m-am programat pentru azi la doctor, dar nu orice doctor... D-ul doctor ,pe numele lui real Mugur, i-a administrat un stimulent rozatoarei cenusii pentru a ii ridica putin moralul.

Cu alte cuvinte, sunt mai mult decat incantat, ca de azi pot spune ca, Sobolanul are o herghelie de cca 155 caluti sub comanda.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Felicitari pentru upgrade. Sunt convins ca a meritat!

P.S. Ai putea da mai multe detalii ;).

Modificat de rex
Link către comentariu

Pai ce sa zic Rex. Ieri n-am apucat sa sa vad ce si cum se simte pentru ca deabia mi-am facut timp sa merg la ei si dupaia m-am intors la birou. Vorbisem cu Dragos de saptamana trecuta dar el este plecat din tara saptamana asta si asa ca m-am dus acolo, Mugur ( care e super de treaba si se vede ca ii place ceea ce face si mai ales faptul ca lucreaza cu masinile ) stia care e treaba.

Dupa ce am discutat cu Dragos am ajuns la intelegerea ca in prima faza voi merge pe varianta mai safe desi eu vroiam ceva gen 160 cp si 250 Nm, dar a zis ca sa-l fac intai asa sa vad cum imi place si daca e modificam in cazul in care vreau si mai mult.

Asta a fost ieri. Daaaar aaaazi, m-am plimbat mai mult prin oras... si vreau sa zic ca pentru cei 33 cp (fictiv vorbind ca nu stiu exact cati sunt) in plus chiar se simte ca are putin mai multa vana. Nici nu vreau sa ma gandesc la cum se va simti cand trec pe Ultraleggera avand in vedere ca sunt mai usoare.

Acum astept cu nerabdare Hring-ul. Va fi o experienta interesanta noua :beerchug: plus ca o sa am ocazia sa cunosc si eu personal o parte din colegii de forum.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Nu inteleg. Am primit mail ca a scris Cristi_kenzo pe topicul meu din aria Masina mea dar nu apare nimic.Care e treaba ?

weekend placut tuturor.

Link către comentariu

Impresii despre masina. Am iesit ieri putin din Bucuresti cu masina si am observat un lucru. Acum pe langa faptul ca e putin mai sprintena s-a mai modificat ceva. Si anume nivelul de zgomot pe care il face de la 3000-3500 ture in sus. Parca e putin mai galagioasa... acest lucru nu e neaparat unul rau. Consumul inca nu pot spune daca a crescut sau a scazut sau a ramas acelasi, mai ales ca ieri m-am dat putin la ea fiindca vroiam sa vad cam care ar fi imbunatatirea si unde anume se simte cel mai bine .

Acum urmatorul lucru pe lista il reprezinta schimbatul jantelor si anvelopelor dupa cum urmeaza : Jante OZ Ultraleggera 17" si cel mai probabil PS3 ori goodyear eagle f1 gsd3 sau asymetrical. Dar asta cel mai probabil dupa Hungaroring din pacate.

Weekend placut in continuare tuturor.

Link către comentariu

flash news:

De azi inainte pe sosele patriei si nu numai poate fi vazut Sobolanul old fashion style. Am revenit temporar la jantele stock si la grila stock. Grila fara sigla VW a cedat nervos .

Link către comentariu

grila ca grila - da jantele ce au patit de fapt?

saaau... hmmm ?

Link către comentariu

pai zi ce a patit grila...am vazut masina pe calea floreasca ieri dupa amiaza.hmmm,treaba cu jantele e un pic placebo,sa nu crezi ca jantele noi o sa iti taie o secunda din 0-100 km/h.per total ele conteaza impreuna cu alte modificari de gen plexiglass,interior out,etc. plus ceva mai multi cai.din sa zicem 1350 kg o sa ai 1310 kg,dar mananci o saorma si ai plinul facut.intelegi ce vreau sa zic?

brgds

Link către comentariu

vali n-am revenit la jantele stock pentru diferenta de 16 kg dintre setul bbs si cel stock. le-am cantarit totusi de curiozitate. pur si simplu vreau sa vand bbs-urile si sa iau altceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!