Jump to content

O mica bijuterie... GOLF V GTSport

bungallooo

Postare recomandată

Tipsurile au costat 60 ron bucata. Manopera a fost 160 ron. In total a fost 280 ron. Operatie facuta la Pilot.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bungallooo

92

• rex

16

• Plictisitul

6

• Diabllo

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

de azi Golfy este intolit cu un set de praguri OEM a'la GTI.

dupa ce spal masina o sa pun si 1-2 poze. am optat pentru montarea lor nevopsite. cel mai probabil le voi vopsi in primavara odata cu fusta fata si fusta spate.

pana atunci ma preocupa realizarea fondurilor necesare pentru achizitionarea unor jante Ultraleggera titanium 17" si poate niste faruri cu lupe :angry: :unsure:

L.E. Montajul l-am facut ca la carte, folosind kitul pentru acestea.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Bravo! Spor la treaba in continuare ! sa vii sa arati si niste poze ! :angry: Eu ieri mi-am vandut masinutza. Optez pt una cu motorul tau, daca voi gasi la second-hand, daca nu, in proportie de 99 la suta, va fi benzinar, cel mai probabil 1,6 .. 1,6 FSI..cum mi-o fi norocul ! :unsure:

Link către comentariu

Salutare , vreau si eu un pret pt pragurile tale( si de unde sunt luate), frumoasa masina , bafta la modificari :D

Scuze am gasit , sarisem posturile respective....E imcredibil cum difera unele preturi de la dealer la dealer...

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Rog un moderator sa schimbe numele topicului completand la sfarsit GOLF V GTSPORT.

Multumesc frumos.

Link către comentariu

asa cum am promis,

niste poze

dsc09227m.jpg

dsc09223.jpg

dsc09220x.jpg

dsc09228z.jpg

sper sa va placa. Mie imi place cum arata nevopsite. nu cred ca le voi mai vopsi. Mi se pare ca arata intr-un fel elementele astea negre pe culoarea masinii.

urmatorul lucru pe lista este un set de faruri cu lupa+proiectoare cu lupa.

Link către comentariu

Super tare masina si modificarile de bun gust .

Eu sunt pentru vopsit spoilerele si pragurile ,dar dupa ce am studiat indelung pozele cred ca ar fi mai bine sa le lasi asa.Cluloarea nu te prea ajuta dar estetic vorbind impactul este mai mare daca ramin asa, si in + complecteaza imaginea WELL DONE :icon_thumright:

Am citit citeva pagini mai in spate si am vazut ca nu ai spus ce model de tipsuri ai pus pe masina .

DA stiu ca sunt pilot dar ce model ;)

Link către comentariu

spydy multumesc frumos

tips-urile nu le-am luat dupa nume sau de pe site. erau acolo pe standul de expunere.

cred ca astea sunt http://pilotauto.ro/magazin/index.php?opti...p;limitstart=10

daca ar fi sa ma iau dupa pret da astea sunt. ei zic ca sunt borla. dar nu scrie nicaieri pe ele nimic.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

ca sa vedeti ce inseamna sa n-ai ce face intr-o zi la birou.

ce parere are publicul? :) m-am tavalit de ras la birou ca nimeni nu-si dadea seama ce am schimbat.

dsc092232f.jpg

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Asa usi fara manere sa ai tu la masina :)

Daca schimbi farurile si le vinzi pe astea negre,deranjeaza-ma cu un PM te rog...Ma bate un gand:D

Link către comentariu

pai chiar o sa le bag la vanzare . sa vad exact cu cat. ca nu vreau nici sa cer prea mult dar nici sa iau teapa.

probabil ca intai le montez pe celelalte si daca vad ca e totul ok atunci le bag.

colegii de la birou n-au vazut si poza nemodificata si era mai greu de observat post-18-1154460138.gif

Link către comentariu

1. Arata foarte bine masina cu praguri. Acum ca nu le vopsesti tine de gust :).

2. Mie mi se pare tare ciudata masina fara manere. Imi place mai mult cu manere :P.

Link către comentariu

iti dai seama rex ca n-am innebunit . dar ma uitam pe youtube la porcarii si i-am gasit pe unii cu shaved doors si eram curios cum ar da pe masina. :icon_thumright:

oricum sunt multe altele de facut inafara de chestia asta care sunt mai de efect.

iar cu vopsitul intradevar e subiectiva alegerea. mie imi place faptul ca nu ies prea tare in evidenta. sunt mai discrete. daca le-as vopsi ar deveni insesizabile. plus ca sunt si mai practice asa. probabil ca daca as fi ales alt tip de praguri+fusta spate+fusta fata le-as fi vopsit. dar asa parca nu e ne-la-locul ei.

sincer ma mananca sa ii bag un soft dar am o mare retinere din cauza cutiei. e prea scumpa distractia daca doamne fereste pica ceva de la cutie. chiar daca nu e din cauza soft-ului tot risc sa pierd garantia din cauza lui.

probabil ca o sa ma bag la revo sa vad ce si cum. am vazut ca s-a facut si o lista de oameni ca sa se obtina o reducere. ar fi ceva. si atunci am fi colegi de soft.

Link către comentariu

da-i un search shaved doors pe forum sau pe youtube. sunt diferite sisteme. cu senzori sau doar din telecomanda

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

in mintea mea creata am cumparat aseara un set de jante de tabla R16 pentru setul de iarna intrucat vreau sa scap de jantele care exista pe masina acum.

de ce zic ca am mintea creata? pentru ca jantele vin de pe un passat din 2007-2008. si nu m-am gandit la et-ul lor.

la golf din cate stiu eu et-ul este de 42 standard. am dreptate? oare cat au cele de passat. pe net am gasit ca tot atat ar avea.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Arata sod fara manere :D Eu sincer daca s-ar putea as face usile sa se deschida ca la Rolls Royce. :wub: Cum crezi ca ar arata ? :D In rest,imi place mult golful si alegerea ta sa iti puni motor de 1.4 :D . Tot ma bate gandu sa fac un test drive cu Skoda Superb cu motor ca al tau sa vad cum se misca :) Sa il stapnesti sanatos si fara incidente :D

Link către comentariu

multumesc frumos.

la faza cu usile a'la rolls cred ca ar merge la o limuzina (berlina) nu la hatchback. dar nu sunt pentru genul ala de interventie.

la faza cu motorizarea aleasa de mine pusa pe o skoda superb tind sa cred ca ar fi usor submotorizata . totusi este considerabil mai grea decat masina mea. si in plus este benzina deci fiind si mai grea si cuplu mai mic ... se va simti. eu unul regret acum ca n-am optat pentru cel putin varianta de 140 cp. deh o greseala majora zic eu avand in vedere ca m-am lasat pacalit de specificatiile date de VW

asta e .

in rest motorul e brici pentru ce este. un 1.4l stock care sa bata suta in 9.+ secunde este ceva frumos.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salutare,

N-am mai scris aici de cand era cald si frumos afara.

Maine urmeaza sa ii trimit avansul colegului Kalu pentru un volan de GTI.

Treaba e ca nu stiu unde sa-l montez, la ce service, undeva nici sa ma rupa la bani dar sa fie oamenii profi.

Dupa ce ajunge pun si poze, desi il stie toata lumea cum arata :)

La naiba cu criza asta ca ne tine pe toti in loc... Au si masinile noastre nevoile lor.

Link către comentariu

salutare...

De astazi incepand Golf-ul meu are portbagajul mai mic :beerchug: din cauza faptului ca este ocupat de un mic subwoofer. Acesta vine ca raspuns la obsesia mea de a simti bass-ul curat si la faptul ca nu vroiam sa fortez boxele din dotare.

Poze pentru cei interesati voi pune zilele astea. Mi-am luat aparatul astazi cu mine dar n-am avut inspiratia sa verific daca am acumulatorul incarcat si am avut o supriza neplacuta. Vroiam sa fac un DIY pentru montajul unui amplificator + subwoofer dar n-a fost sa fie.

Alegerea mea (de care sunt foarte incantat) este un pachet Magnat B30 Pack. - amplificator Magnat 150 W RMS si subwoofer 250 W RMS. Se aude foooooarte frumos.

Numai bine. Poate cand se face frumos afara fac niste poze si un filmulet.

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si sa-ti incante auzul :icon_thumright:. Subwooferul meu este de 400W si l-am luat de la un baiat cu un Golf 5 GTI. Aveti avantajul ca este hatchback si se simte destul de mult diferenta. Bancheta si capacul de la portbagajul unei berline antifoneaza destul de mult. Si inca un avantaj... sunt masini mai noi si mult mai calitative la capitolul imbinari si plastice. La mine tre sa dau tare... si inca o data mai tare sa acopar si plasticele :( dar sunt foarte multumit...

Link către comentariu

Multumesc frumos.

Am un prieten care are acelasi subwoofer dar pe o statie magnat de 220 W si la el trebuie sa dai considerabil mai tare ca sa se simta ca la mine. si plus ca la el e putin mai infundat datorita faptului ca are berlina si portabagajul e antifonat sanatos( e vorba de o Alfa 156 ).

Deci DA este un mare plus ca Golf-ul e hatchback. Dar oricum nu ajung sa-l dau la max din player iar statia nu e data la max. Se simte si faptul ca plasticele sunt mai bune ca nu scartaie nimic(deocamdata) .

Numai bine.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :icon_thumright: sa o folosesti sanatos si fara incidente ! Ce am vrut sa te intreb eu daca ai avut probleme cumva cu cutia de viteze ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!