Jump to content

O mica bijuterie... GOLF V GTSport

bungallooo

Postare recomandată

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bungallooo

92

• rex

16

• Plictisitul

6

• Diabllo

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

oricum nu merg eu foarte tare. doar cand ma mai apuca. oricum pastrez si setul asta de roti pentru drumurile mai grele din bucuresti daca ma apuca nervii vreodata.

Link către comentariu

Ai avut masina la VWfest fix in spatele masinii mele :biggrin: Pacat ca nu mai ai sigla in grila :Driver: Eu deja sunt la a3a sau a4a :somnmare:

Link către comentariu

Chiar am abservat lipsa siglei! Noroc ca in Cluj nu sunt prea cautate, eu fiind la prima :biggrin: (sper sa nu cobesc).

Cum spunea Plictisitul chiar te-am cautat sa schimbam 2 vorbe, dar nu te-am gasit.

Modificat de rex
Link către comentariu

sigla am scos-o eu intentionat. Mi se pare ca arata mai bine fara ea. La subiectul asta parerile sunt impartite. Dar mie unu nu-mi plac genul asta de brizbrizuri. si eu v-am vazut masinile (logic). dar a trebuit sa ma impart in doua pentru ca pretena nu putea sa stea la soare cu Zira. plus ca m-a tampit soarele. data viitoare cand veti vedea masina sper sa fie "altfel" :lol:

L.E. Chiar imi pare rau acum pentru ca as fi vrut sa vad cum da stopul ala si pe masina mea. ca ma bate gandul la asa ceva. plus ca inca n-am avut timp sa vad cum se demonteaza si scapam de efortul de a gasi modul de demontare. ( fara sa-l rup , stric, sparg )

Modificat de bungallooo
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Asa cum spuneam am inceput sa acord si eu putina atentie aspectului masinii mele.

In aceasta idee am facut joi comanda de fusta spate, praguri si fusta fata de mkv gti. urmeaza sa decid daca voi pune niste tipsuri la evacuare sau o sa pastrez un look mai curat cu doua tevi din inox simple.

In prima instanta voi opta pentru montarea acestora in varianta nevopsita din doua motive. Faptul ca masina este united grey si o sa dea bine zic eu cu acestea negre si in plus mi-e nu stiu cum sa le vopsesc avand in vedere ca in fiecare zi eu parchez prin centru pe orice urma de bordura libera, ca sa nu mai zic de pietricelele de pe soselele patriei care iti strica orice placere.

Link către comentariu

Evindent ca sunt mai practice negre, dar sunt mai frumoase in culoarea caroseriei.

Sa pui poze dupa ce termini operatiunea!

Modificat de rex
Link către comentariu

montajul il fac in ultima saptamana din luna pentru ca o sa fiu plecat. pana ma intorc eu ajunge comanda. nu stiu ce sa fac. pragurile le voi monta cu mastic de parbriz si daca e sa le vopsesc o sa fie mai complicat de facut vopsitoria.

normal ca arata mai bine. dar daca nu ma deranjeaza negre cred ca mai intai o sa fac chiptunning-ul si dupaia vopsitoria. e prost ca ma suprapun si cu revizia tehnica si ma seaca de bani.

L.E.

Am vorbit cu un prieten cu care o sa le montez si o sa fac un DIY pentru toate modificarile.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

si acum ca m-am intors sunt posesorul a :

un set de praguri MKV gti

fusta spate MKV gti

fusta fata MKV gti

in total pentru cine e interesat 890 ron ( cu tot cu capacelul de pe spoiler si fara sinele de fixare pentru g5 gti pentru ca le voi monta cu mastic de parbriz)

mai ramane de achizitionat masticul si bautura pentru ziua dedicata modificarilor :)

numai bine.

Link către comentariu

Foarte tare masina ta, sunt curios cum o sa arate cu cele cumparate. :)) Keet it clean, fara autocolante si altele, este senzatie asa cum este stock :P

Link către comentariu

Mersi PCA

Nu intentionez sa lipesc nimic pe ea. Doamne fereste. Nu sunt adeptul acestor lor.

Singurul lucru pe care l-as lipi ar fi niste protectii pentru praguri . dar tot oem. vorba vine praguri. in cadrul usii pe interior. de protectie. am vazut unele frumoase simple.

Link către comentariu

Asaaaa...

Masina in momentul de fata are montata fusta spate de gti si buza de la fusta fata tot de gti.

nu am reusit sa fac decat niste poze intermediare la partea din spate intrucat pe masura ce am avansat in proces a inceput soarele sa bata tare si nu mai eram pe partea cu umbra.

vreau sa zic amatorilor de adaugare buza gti la fusta fata de bara de gti ca aveti doua optiuni:

1) sa comandati toata partea neagra de sub bara existenta la gt(sport) dar cea de gti pentru ca buza montata de mine are niste cleme care se prind de fusta neagra.

2) sa faceti ca mine. eu am mesterit putin la fusta existenta pe masina si am facut fantele necesare inserarii clemelor. Noroc ca neamtul are cap si pe partea vopsita a barei pe interior are niste semne unde vin clemele alea. faceti un semn cu o surubelnita sau cutter si merg taiate fantele foarte usor cu cutter-ul. ( foarte usor= 6 fante in 15-20 min )

eu unu sunt multumit de ce am facut azi la masina. din pacate prietenul cu care am lucrat la masina avea treaba si n-am prea avut timp de pierdut vremea cu pozele pe parcursul procesului.

acum mai am de montat niste tipsuri la evacuare si de montat pragurile.

pozele le voi face mai pe seara ca cele finale de acum sunt prea arse.

aviz amatorilor acord asistenta gratis pentru montarea celor numite mai sus.

Link către comentariu

Vrem poze !!! Si eu sunt in pragul unei modificari de look, inca nu stiu daca sa las fusta spate asa sau sa pun de GTI, pragurile m-am convins sa le pun, dar de fusta inca ma gandesc daca sa-i pun tips-uri cand schimb evacuarea sau sa o las ascunsa cum vine din fabrica.

PS: Sa ne tii la curent cu modificarea/adaugarea intercooler-ului. Eu am pus soft-ul, filtrul vine saptamana aceasta, pe urma ramane de vazut in functie de ce iti iese si tie.

Modificat de mOFO
Link către comentariu

parerea mea personala e ca arata mult mai bine cu evacuarea vizibila. asta e unul din motivele pentru care am schimbat fusta spate.

dupa ce o sa vezi pozele din fata o sa vrei si buza din fata (zic eu). arata super(parerea mea). o sa fac niste poze pe seara cand e lumina mai buna. plus ca am aparatul descarcat(spre dezamagirea mea am observat dimineata cand m-am apucat de treaba). pozele de la montaj le-am facut cu telefonul baiatului cu care am mesterit.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

momentam intercooler-ul va mai astepta. urmeaza acum in max o luna sa fac revizia. plus ca stau cam prost cu finantele pentru ca am doua dosare de dauna de facut cu masina( adica 200euro :icon_thumright: ) un parbriz spart si muuulte zgarieturi de la lumea bine crescuta.

oricum la faza cu intercooler-ul am studiat mai in detaliu problema si eu voi avea ceva dificultati din cauza dsg-ului care imi cam sta in drum. colegul cosmin74 a avut loc sa treaca tubulatura pe sub baterie. eu din cauza dsg-ului nu prea am. tre sa caut o alta modalitate.

plus ca vreau sa vorbesc intai cu dragos voinea sa vad ce fac cu variatia de presiune data de introducerea unor coturi suplimentare pe traseul dintre turbina si motor. diferenta nu cred ca va fi mare dar trebuie coroborata modificarea asta cu un chiptuning. adica o modificare a presiunii produse de turbina.

trebuie studiat pana la ultimul amanunt. senzorul de presiune existent pe tubulatura dintre turbina si admisie trebuie pastrat intr-un anume fel. si nu vad cum. sa fac eu o piesa e complicat ca ma gandesc ca are importanta cat de inauntru sau iesit este situat pe tubulatura. altfel masoara eronat. sunt inca in faza de documentare. plus ca nu am acum resursele necesare. mai trebuie cumparate si furtunele de racord(siliconice sau nu tot costa ceva ceva).

@mofo - daca vrei sa vezi pe viu masina poate vin si eu pentru prima oara la o intalnire :)

Link către comentariu

pun acum niste poze dar voi face altele zilele astea. astea de acum sunt facute dupa ce am fost pe un drum de piatra si e murdara masina.

mda. o sa o pun doar pe cea din fata pentru ca din spate a iesit neclara poza ca m-am grabit putin ca ma astepta cineva.

poza unde e marcata modificarea e aici http://img217.imageshack.us/img217/7370/cubuza2.jpg

post-6681-1251313573_thumb.jpg

Link către comentariu

cateva poze facute acu' ceva timp.

dsc08806t.jpg

dsc08818.jpg

dsc09134.jpg

In Predeal dupa VWFest 2009

dsc09133.jpg

In Predeal dupa VWFest 2009

dsc09171.jpg

Asta e cu fusta de gti montata. e murdara bara si nu vroiam sa o pun. dar pana maine merge.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Da, arata excelent cu buza din fata de GTI, am mai vazut prin oras si intotdeauna mi-a placut.Ne vedem oricand, eu cu intalnirile mai rar/aproape de loc, dar daca vrei sa vezi cum merge soft-ul lasa-mi msj pe privat cu un nr de tel. Cat despre IC, ma gandesc ca daca colegul cosmin74 nu are probleme, nu vom avea nici noi :Driver:.

Modificat de mOFO
Link către comentariu

o sa vedem. oricum dupa modificare trebuie verificat daca nu are loc o scadere a presiunii din cauza coturilor suplimentare.

ai PM cu id-ul meu de mess. saptamana asta la inceput voi fi cam ocupat ca se muta firma cu sediul plus ca pana acum am fost 3 saptamani in concediu si o sa fie ceva ceva de lucru strans.

chiar sunt curios ce diferente sunt cu resoftarea facuta.

dupa ce trec de revizie o sa-i fac o vizita d-lui Voinea sa vedem cum e cu dsg-ul meu. eu unu mai mult pentru cuplu as face resoftarea. din pacate cutia mea este limitata la 250 Nm . Voinea zice ca n-ar fi defapt dar parca nu merita sa risc la cat costa o cutie d'asta. Ca in Romania astia nu se baga sa umble la ele sa le repare. si oricum la cat de capabili sunt nu inspira incredere.

Link către comentariu

Eu iti recomand sa schimbi si filtrul dupa ce pui soft, eventual daca vrei sa vezi pe ce ai dat bani, il montezi dupa ce te plimbi putin cu soft-ul nou.Despre DSG nu stiu mare lucru, dar ma gandesc ca daca soft-ul este facut DSG-wise nu are ce sa se intample daca nu iesi pe circuit cu ea in fiecare zi =).

Link către comentariu

cateva poze din procesul de demontare al barii si cam cum arata masina fara bara spate.

nu are sens sa fac un DIY avand in vedere ca exista deja unele foarte bune. o singura mentiune am. eu am avut mai multe suruburi decat erau mentionate in DIY-ul primit de la colegul iLL ONE. si anume cate 4 la fiecare aparatoare de noroi (torx-uri de 25 si 4-5 torx-uri de 27-30 pe dedesubt).

dsc00966weg.jpg

asa arata inainte

dsc00972x.jpg

work in progress(aici se vad gaurile pentru torx-rui din aparatori).dsc00971s.jpg

work in progress

dsc00975a.jpg

asa arata acum

Urmeaza evacuarea. Din pacate va mai dura ceva timp pentru ca $$$$ nu sunt de partea mea acum.

Cu aceasta ocazie vreau sa-i multumesc colegului Mad_kat pentru ajutorul si priceperea lui.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Foarte frumos ce am vazut pana acum,mult bun gust!

Am o singura intrebare:D - pret pentru fusta spate si pentru cealalta jumatate de spoiler pe care ai montat-o?

Link către comentariu

@cristi1911 - fusta spate (la Midocar) costa 250 ron buza aia de la fusta fata (la Midocar) costa 220 ron amandoua sunt din plastic negru neprimerizate. daca vrei pot sa-ti dau si codurile cand ajung acasa. sunt pe factura. oricum stiu ei ce e daca le explici cum trebuie. si mai e capacelul de la inelul de tractare care a costat 18 ron.

in total 488 ron.

Montajul l-am facut eu si cu un prieten . ambele montate cu tot cu demontare bara fata si bara spate au durat cca 4 ore cu ceva timp pentru gasirea solutiei optime de inserare a buzei de gti in fusta fata . pentru ca fusta mea spre deosebire de fusta de gti nu are niste fante si niste gauri existente in partea din fata.

partea buna e ca totul e facut ca un logo. deci nu ai cum sa nu nimeresti. cu scule si un amic totul se face usor. e mai usor in 2 ca sa nu zgarai bara sau sa rupi vreo clema de la fusta.

daca e te pot indruma daca vrei. ne punem de acord intr-o zi si itzi explic ce si cum.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Multumesc frumos! Apropo,avem acelasi motor :)

Recent mi-am schimbat bara fata cu una de GTI (al meu e un simplu trendline)si cand am comandat spoilerul fata nu am mai avut bani sa iau si cealalta jumatate pe care ai montat-o tu.E adevarat ce spui in legatura cu fantele alea,le-am remarcat si eu atunci cand am cumparat spoilerul.(al meu fiind de GTI)

Daca nu ma insel in momentul in care voi avea bani sa il cumpar cred ca montajul se va face fara sa mai dau bara jos ,pentru ca accesul la fantele respective este foarte usor.

Spor la infrumusetare in continuare,eu o sa tot arunc cate un ochi pe topicul tau ;)

Link către comentariu

nu va trebui sa dai bara jos. va trebui sa desfaci doar 3 torx-uri de 25 de sub bara pentru ca buza aceea are 3 prinderi comune cu fusta . o nimica toata fata de tot procesul prin care am trecut eu :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!