Jump to content

se cauta octavia in Bucuresti

voinea
 Share

Postare recomandată

• Administrator

salut.

vreau 3 posesori de Octavia sa faca niste poze la masina (vin eu cu fotograful) si sa scrie lucruri bune si rele la masina (parerea lui personala - ce-i place si ce nu)

E pentru revista supercar. In numarul pe iunie care doar a aparut gasiti poza cu mine si masina mea. Mai sunt si alti 2 oameni cu golf.Fiecare scrie ce place si ce nu si jos mai e un articol scris de mine.

astept 3 oameni dispusi sa scrie 6 randuri si sa faca 2-3 poze din care sa se aleaga una.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dragos,

Unul sunt eu!

Inainte tre' sa spal masina, nu? :scratch:

Scriem de bine si de rau pe forum sau dam pe e-mail?

Link către comentariu

• Administrator

prin email. cand ne vedem o sa-ti arat articolele de la prima editie (abia s-a inceput rubrica).

eu am criticat sistemul de lumini spate (stopurile) care s-au defectat des,butonul de reglat oglninzi, suportul pahare ... numai nimicuri.

Am laudat calitatea finisajului si a motorului. Am zis ce se poate face la motor cu tuningul.

A am mai criticat spatiul spate care e prea mic.

Ceilalti 2 (trebuiesc 3 opinii) au criticat service-ul, s-au plans ca le-a cedat bobina de inductie, mici neajunsuri - inchiderea geamurilor, incalzirea scaunelor, etanseizarea turbinei si iar geamurile. Ceilalti doi aveam Golf 1.8T eu 1.9TDI.

langa cele 3 opinii a fost si un mic articolas (sa ma laud ca e scris de mine) despre Golf cu ce stie, ce face cand e lansat etc.

Daca vreti exact cumparati ultimul nr Supercar sau cand ne vedem va arat eu (o sa-l las in masina)

Link către comentariu

si io vreau sa citesc....

il ai in format electronic??? ( si revista...;-)) )

Link către comentariu

Voinea,te ajut si eu cu placere dar dupa 20 iunie cand vin in tara.Este prea tarziu?

Link către comentariu

• Administrator

nu cred ca e tarziu.

pe nr de iunie s-a scris despre Golf IV, pe iulie este Peugeot 206 si la August va fi Octavia. Ender a scris deja ceva frumos. O sa trebuieasca sa trimiti si tu un text cu ce te-a multumit si ce nu te-a multumit la masina si cam in luna iulie o sa facem si pozele la masini (cumparati nr actual sau viitor al revistei supercar si o sa vedeti cum e articolul). Sa-mi timite-ti si nr de telefon pe mail pentru ca o sa va contactez telefonic eu sau un prieten pentru a discuta de poze cum si cand :scratch:

Multam mult baieti.

Link către comentariu

Voinea,sper ca textul nu tre sa fie prea artistic pentru ca nu prea ma pricep.Banuiesc ca il aranjeaza redactia!

Textul unde ti-l trimit,tot in mail-ul tau?

Link către comentariu

• Administrator

la mine pe mail. voinea#vwforum.ro

Link către comentariu

• 1 month later...

M-am intalnit la sala sporturilor in ploiesti cu fotograful de la supercar.Tragea niste poze la un Lotus Elize

Link către comentariu

Salut

Daca vrei , poti sa contezi si pe mine numai sa spui data , sa fiu in Bucuresti .

Toate cele bune :scratch:

Link către comentariu

• Administrator

pai curand o sa fie discutia. in cateva zile ma intalnesc cu ei si va anunt eu si ori vin si eu, ori va vedeti doar voi dar va trage in poze. O sa fie si articolul scris de ender care este destul de bun, iar voi scrieti doar de ce e bun si ce e rau la masina.

Sper sa intre si spining aici pentru ca el ne face legatura (e membru si el la noi si lucreaza la supercar)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

nu, yo nu fak legatura, yo sunt redactorul care skrie materialul... :P

pentru cei interesati, aveti okazia sa va spuneti parerea, si astfel sa influentati alti oameni, posibili cumparatori vorbind de caracteristicile masinii.

eu nu sunt interesat deloc sa skimb continutul vorbelor voastre, dar as vrea sa primesc de la cei trei norocosi parerile si informatii pozitive, precum si negative.

ganditi-va ca ar trebui sa va cumparati voi masina asta, si ati vrea sa vorbiti cu un om care deja detine asa ceva...

astept textele voastre la "alanegru@tottal.ro", precum si informatii din programul vostru, astfel incat sa pot trimite fotograful sa ia cateva cadre cu voi impreuna cu masina...

salutari!

apropos: www.supercar.ro :D

Link către comentariu

spining, unde gasim pe site-ul supercar articolul cu Golf IV despre care vorbeste Dragos mai sus?

Bog

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!