Jump to content

Golf 5 Confortline

Alin Claudiu

Postare recomandată

Imi plac jantele :(

Cand mai treci pe la Focsani... poate ne intalnim la o cafea :P :(

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Esti sigur ca este Sport Line? ca eu am un g5 sport line si vine bandouri + manerele in culoarea caroseriei, ai cumparat-o e noua?

Link către comentariu
  • 2 months later...
Alin Claudiu
Publicat (modificat)

corect, dar prea multi bani deodata, luna viitoare:)) , am preferat sa stau fara vopsea decat sa stau cu gaura in loc de tipsuri o luna

Modificat de Alin Claudiu
Link către comentariu

cand vopsesti fusta sa vopsesti si senzorii de parcare ca se vad urat:)

in rest arata bine .. usor usor se schimba cate ceva.. tot asa am inceput si eu .. aceeasi culoare .. aceleasi modificari ..:icon_thumright:

Link către comentariu

Am vazut-o ieri dimineata live si arata mai bine in realitate :D

Link către comentariu

Frumos, ai putea sa zici ce model sau marca sunt tipsurile, de unde le-ai luat si cat au costat. Aceleasi recomandari ca si colegul de mai sus cand vopsesti fusta sa vopsesti si senzorii de parcare.

Esti sigur ca masina este sportline? Uitandu-ma la suspensie si la cat de ridicata sta masina, chiar si cu 16 as putea sa spun ca mi se pare ca ai suspensia stock ca a mea, nu sport de fabrica.

Bafta in continuare cu modificarile si hai odata cu folia neagra pe geamuri ca schimba total aspectul si mai are si rol de protectie impotriva razelor de soare :lol:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari.

Nici eu nu cred ca este sportline. In vremea cand se comanda, sportline venea din standard cu bandourile vopsite, cu proiectoare, suspensie sport, scaune sport, etc...elemente pe care masina ta nu le are.

Link către comentariu
Alin Claudiu
Publicat (modificat)

pana la urma si eu tind sa cred ca nu e sporline, am sa caut un moderator sa-mi modifice postul

tipsurile le-am luat de la un magazin de aici din Bacau cu 95ron bucata

Link către comentariu
  • 1 month later...

marca la tipsuri e YET

DSCF0377.JPG

DSCF0376.JPG

Link către comentariu

Inspirat de ce bine iti sta fusta GTI...am dat si eu comanda. Dar azi la montare stupoare: era mai scurta pe fiecare parte cam cu o juma de centimetru (piesa cica originala luata de la reprezentanta). Acuma astept sa vad care e problema: e rebut fusta...sau altundeva sa fie buba? Le-am masurat exact sub bara si asta GTI era mai scurta cu 1cm.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

si la mine e mai scurta cu cativa mm pe fiecare parte

Link către comentariu

Cand o sa vopsesti fusta sa lasi acel ''difuzor" din partea de jos negru

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!