Jump to content

Golf 5 Confortline

Alin Claudiu

Postare recomandată

Golf 5 2004 Confortline

BKC 1.9 TDI 105HP+ (140)

ESP

Jante aliaj 15"

Tempomat

Cotiera fata,spate

Geamuri electrice fata/spate

RCD300+ (10 incinte acustice)

12 Airbags

Senzori ploaie+lumina

Oglinzi laterale reglabile si incalzite electric

Oglinga retrovizoare heliomata

Torpedou + cotiera cu sistem de racire

Computer de bord

Car kit

Plafoniera tip W8

Xenon AF

Faruri Angel Eyes

Senzori parcare AF

14042008460.jpg

18062008501.jpg

28052008480.jpg

Imagine307.jpg

22112008.jpg

si in photoshop

post-17770-1228859589_thumb.jpg

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos! ;)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Da...da ...cunosc masina...arata foarte bine si este foarte ingrijita...o vad mereu la intalnirile vwforum pe care le facem saptamanal...Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara evenimente.

Abia astept sa o vad si in realitate asa cum arata in poza din photoshop ;)

Foarte tare xenoanele astea :angry:...Sunt la moda...ce mai urmeaza ?

Modificat de Fritz
Link către comentariu

multumesc multumesc

m-am gandit mult sa imi pun proiectoare ..dar toata lumea spune ca nu au nici un folos...o mai aman,momentan urmeaza jante de 16 si folie fata+spate

Modificat de Alin Claudiu
Link către comentariu

Referitor la jante incearca 17 sau 16 da ai grija sa alegi un model care sa dea impresia ca sunt mai mari.

Folia este un must have 100%, schimba total aspectul masinii. Ce impresie ai despre faruri, din cate vad eu sunt Fk, lumineaza bine cu xenon pus pe ele ca ma bate si pe mine gandul la asa ceva?

Ar mai merge o prelungire-spoiler de Gti, tipsuri si praguri de Gti. Referitor la xenon in proiectoare dau bine pe masina, dar o sa rupi ochii celorlalti participanti la trafic si daca o sa mergi cu ele aprinse o sa fii exact ca aia cu logan care mai asculta manele, mai bine investesti banii in altceva mai util.

Bafta si multi km fara evenimente :D

Modificat de Auras
Link către comentariu

Parca stiu si eu masina asta de undeva :blah:

Asteptam jantele si folia :)

Bafta si la cat mai multi km fara evenimente neplacute :Driver:

Link către comentariu

farurile astea FK vad foarte bine cu xenon, dar ai grija la xenon sa nu patesti ca mine sa ti se strice motorasul de la stergatoare, nu de alta dar mai e si ala peste 500ron

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si dotata si farurile dau bine pe masina ta,dar imi pare rau de problema ta cu stergatoarele,vad ca este o problema destul de des intalnita.

Oricum felicitari pentru masina,este intradevar frumoasa.

Sa ai parte de ea.

Link către comentariu
  • 1 month later...

astazi i-am facut cadou un adaptor ipod original si un ipod nano 4`gen de 8G, dar am impresia ca nu se incarca ipodul

Link către comentariu

Nici macar nu mi-ai multumit de ajutor ca te-am ajutat sa-l montezi :icon_thumright: .

Sal folosesti cu placere si mai bateti capu putin ca sigur trebuie sa se si incarce :D

Link către comentariu

am "rezolvat" si problema incarcatului, ultimile generatii de ipod (printre care si ipod nano 4`gen), am impresia ca si la iphone, nu se incarca decat la 5V sau ceva de genu, nu se incarca la nici un fel de adaptor de masini, nu numai la adaptorul de la vw

ps: multumesc Fritz pentru ajutor la montatul adaptorului:P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

vreau sa ii iau un set de DEZENT V Dark 5x112 16'' , ce ET merge mai bine? 35 sau 40 ? 4260.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos. Ma bate si pe mine gadul la un set de faruri FK. Reiau intrabarea lui 'Auras' "Ce impresie ai despre faruri, din cate vad eu sunt Fk, lumineaza bine cu xenon pus pe ele ........?"

Ms.

Modificat de Bobby_19
Link către comentariu

lumineaza foarte bine, mult mai bine decat cele stock fara lupa, merita toti banii

ps: nu stie nimeni ce ET sa-mi iau la jante?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme!!! de unde ai luat farurile si cat au costat? fara angel nu erau?

Link către comentariu

doar cu angel eyes ...care am uitat sa mentionez..nu e prea sunt reusite, are 5 beculete (pe inel) ..cam galbui..care trebuie schimbate cu unele mai albe, dar la vara, de pret...le-am luat in primavara anului trecut 700 ron parca

Link către comentariu
am "rezolvat" si problema incarcatului, ultimile generatii de ipod (printre care si ipod nano 4`gen), am impresia ca si la iphone, nu se incarca decat la 5V sau ceva de genu, nu se incarca la nici un fel de adaptor de masini, nu numai la adaptorul de la vw

ps: multumesc Fritz pentru ajutor la montatul adaptorului:P

SALUT ! Sunt nou printre voi! :D Am si eu o intrebare: la casetofonu original, pot sa ii adaptez ceva, un ipod nano..cum ai zis tu, este pt casetofonul standard ?!

Link către comentariu

da, pe rcd300 am pus si adaptorul merge pe orice rcd , doar pe rns 510 nu merge parca, dar sa nu iti ei ultima generatie de ipod ca iti face probleme cum imi face mie

Link către comentariu

In legatura cu ET jantelor scrie in zona dedicata jantelor sau in aria Golf 5. Nu iti va da nimeni aici detalii tehnice (asa am patit si eu si am intrebat in topicul potrivit si in 30sec am primit toate informatiile de care aveam nevoie).Multa sanatate si sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

golful a primit un nou set de jante Dezent pe 16" si 4 anvelope dunlop sport fast response

post-17770-1234372449_thumb.jpg

post-17770-1234372550_thumb.jpg

Link către comentariu

Parerea mea e ca ar da bine o folie neagra discreta pe geamuri 50% ca sa fie in ton cu negrul de pe interiorul jantelor.

Link către comentariu

mi se pare mie sau cauciucurile tale au sens de rotatie si sunt puse gresit? dau foarte bine jantele pe masina, sa le stapanesti sanatos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!