Jump to content

GTI-ul nevestei mele ;)

GTI SERVICE

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina! Imi place mult, mult! :)

Avem acelasi motor (AUM) si masinile-s facute cam in acelasi timp, am impresia, asa ca ma bucur sa te gasesc aici pe forum.

Din punctu' meu de vedere asta cu cat faci pana ajungi la suta nu e relevanta. Important e sa ajungi unde iti propui in timpul pe care ti-l propui si sa stii ca atunci cand apesi pedala aia din dreapta masina "te ajuta". Eu asa zic.

Intrebarea mea e mai degraba legata de rotile pe 15. Ai facut ceva modificari ca sa le pui? Te-ntreb pentru ca la mine nu incap de discurile de frana din fata...

Despre drumurile noastre... aoleu!

S-o folosesti sanatos si fara incidente! :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa si motorul hhmmmm, super tare.....Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!

P.S. Renunta la lemnul din interior - nu rimeaza deloc cu G.T.I :)

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta!Interiorul e super!Sa fie cati mai multi km fara probleme! :D

Link către comentariu

Cu rotile pe 15 depinde de disc si etrier.

Probabil are discuri de 288.

Eu am 312 si nu imi incap pe 15

HF integrale tu nu ai tot de 288 discurile?

Link către comentariu

HF_Integrale: Am pus rotile de 15" originale VW. N-am modificat nimic. Pur si simplu erau rotile de iarna.

Va multumesc inca o data pentru aprecieri. Sper ca dupa modificarile programate sa-si schimbe discret look-ul :P

Link către comentariu

confirm si eu.cu 312 nu intra roti pe 15". eu de iarna am pe 16" si sunt la limita..nu intra degetul intre etrier si janta.

Link către comentariu

N-as prea spune asta. Gti-ul de 150 cai stock e considerat cel mai slab dintre GTI-uri.

Asta stock REPET, masina cu putine modificari e foarte tare!

Link către comentariu
Alte discutii pe sectiunile tehnice. Sper sa va placa. Oricum, am de gand sa o mai modific putin (dar foarte discret) ca sa-si pastreze in continuare caracterul de sleep-er. Care aveti 1,8 T-uri resoftate stiti cum e sa va flash-uiasca cate un BMW 320d pentru ca in cateva secunde sa nu mai aiba pe cine flashui :P

!

Depinde si ce 320d iti da flashuri..... :) oricum frumoasa masina.

Link către comentariu

I-am luat faruri pentru bixenon pe fond negru, lucas-uri led, lampi nr led, mai astept si stopurile tot pe fond negru cu LED si dupa montaj mai bag niste poze.

Bafta!

Link către comentariu

De curiozitate intreb, ce cuplu are motorul de 1.8T? Doresc sa cumpar un A4 1.8T Quattro, modelul cu 140kw. Pentru mine este mai important cuplul decat caii. Si 1.8T testat de mine pe A4, cel de 150cp a scos 7.9 cu o persoana in masina:). Eu cu 1.9TDI, scot 8.2 (dupa mici modificari). Imi place interiorul, dar fa-ti comanda de pe ebay de elemente de aluminium. Ma refer la consola centrala si manerele de la usi:) Si chiar ar merge si un schimbator de .:R32

Link către comentariu

Bescu: Multumesc de sugestii, dar la interiorul negru cu tot ce e pe el inchis, mie cel putin, nu mi-ar placea cum ar arata ornamente de aluminiu, deschise la culoare. Sincer vreau sa pastrez confortul ei de day by day car, nu vreau s-o fac sa arate ca o sperietoare.

Am reusit pana la urma (in ultima zi a anului) sa-i montez amortizoarele noi (SACHS Gass pressure - toate 4) si bara de rigidizare fata + anvelope de iarna. Facut testul la tara pe un deal mare .... la 6 ture deal-vale dus intors, am batatorit toata zapada, astfel s-a deschis oficial partia si la Hanul Ancutei - Neamt :)

Zilele astea m-am apucat sa-mi confectionez singur beculete de pozitii din led-uri de 1W albe (ceea ce se gaseste in comert m-a dezamagit total - foarte slabe si se mai si ard). Revin cu poze dupa-amiaza.

La Multi Ani la toti forumistii si aveti grija la cum conduceti de sarbatori (sa nu faceti buba). :Driver:

Link către comentariu
  • 6 months later...

mult succes cu noua masinutza, sotia iti da voie sa conduci fara ea?! :D

Link către comentariu
  • 3 months later...
mult succes cu noua masinutza, sotia iti da voie sa conduci fara ea?! :(

Nu-mi da voie, dar ma mai roaga din cand in cand s-o mai duc si pe ea pe ici-colo.

In rest, a suferit ceva modificari insa stau tare prost cu timpul si abia saptamana viitoare o sa vin cu detalii.

Multumesc pentru urari.

Link către comentariu

foarte dragut. sa i-l stapanesti sanatos. se pare ca sunt ceva G4 GTI-uri pe forum. imi place f mult interiorul de piele.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

masina e frumoasa ce-i drept! si eu am 1.8T si in 5 secunde ajung la 60 Km/h.....dar na...eu nu am cip tuning.

Succes!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!