Jump to content

GTI-ul nevestei mele ;)

GTI SERVICE

Postare recomandată

Salut!

Abia am aflat de forumul VW (pierdeam vremea pe un link oferit de cineva cu HondaFan) si mi-a venit ideea sa caut.

Si pentru ca toata lumea a inceput cu prezentarea masinii ... iaca si masina.

Nu-i mare lucru, VolksWagen Golf IV GTI Exclusive 1,8 T, motor AUM, an 2001, echipare top, 132 KW (180 CP - resoftare facuta la Iasi), interior integral piele, Tempomat, Radio+CASS+CD player originale, Jante VW 17" cu cauciucuri 225/45/RZ17 Eagle F1 runflat de la GoodYear, 0 - 100 Km/h in cca 5,7 sec, inca merge bine, desi o am de aproape 1 an, si drumurile noastre isi fac pe ici pe colo efectul.

Alte discutii pe sectiunile tehnice. Sper sa va placa. Oricum, am de gand sa o mai modific putin (dar foarte discret) ca sa-si pastreze in continuare caracterul de sleep-er. Care aveti 1,8 T-uri resoftate stiti cum e sa va flash-uiasca cate un BMW 320d pentru ca in cateva secunde sa nu mai aiba pe cine flashui :)

dsc05317dy2.th.jpg dsc05295li4.th.jpg dsc05296qo8.th.jpg

dsc05297kw4.th.jpg dsc05299wx9.th.jpg dsc05300jo7.th.jpg

dsc05305qm1.th.jpg dsc05306at9.th.jpg dsc05309pj2.th.jpg

dsc05311vf0.th.jpg dsc05315yf0.th.jpg dsc05318ip2.th.jpg

Atat deocamdata. Revin cu poze dupa ce schimb admisia si evacuarea. Si montez si o bara de rigidizare.

Multa bafta!

post-37523-1228768057_thumb.jpg

Link către comentariu

imi place la nebunie interiorul .. nu mai zic motorizarea :lol:

S-o stapanesti sanatos (sanatoasa - sotia ta) :icon_thumright:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina. cat mai multi km cu ea.

toata lumea stie ce efect au drumurile asupra masinilor , dar ce sa ii faci....romania :icon_thumright:

btw, cu consumul cum te descurci, ca pe bc vad o medie de 10%

Link către comentariu

5.7 sec cu 180 cai sincer ma indoiesc pentru greutatea masinii respective :icon_thumright:

PS. A nu se citi asta ca o neincredere in experienta programatorilor din Iasi :lol:

Modificat de docman2
Link către comentariu
  • Administrator

AUM-ul are 150 stock, probabil daca ai un soft bun sa ai in jur de 180 insa chiar nu cred sa ai 5.7 suta... GTI Ed30 DSG 230bhp are 6.6 stock :lol:

Nici eu nici docman2 nu suntem carcotasi... sunt doar niste pareri

Felicitari! Masina arata f bine iar motorul ar trebui sa fie super! :icon_thumright:

Link către comentariu

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos( sau sanatoasa pt sotie:P ) si fara incidente... si cat despre drumuri.. asta e .. romania n`ai ce`i face:P

Link către comentariu

Consuma in afara cca 7,2 - 7,5 (asta am reusit de 2 ori fiind in grup cu alte doua masini - rude), iar in oras cca 9-10 (mers cuminte), la fel, destul de rar.

Uzual, ia cam 9 - 11 / 100 indiferent unde mergi (afara sau in localitate), dar se merge afara cu 160 - 200 normal (240 la cate unul mai nervos), iar in localitate, nu pot sa zic ca ma stie lumea in Iasi, dar cativa sigur au observat ceva trecand repede pe langa ei.

Cat despre timpul 0-100, l-am masurat doar de curiozitate, de cateva ori. Poate fi usor inexact fiind masurat de mine in timp ce conduceam, dar se invarte cam pe acolo. Fac asta foarte rar totusi (mai ales dupa ce am citit cateva posturi pe aici despre ambreiaje distruse). Cine mai face din astea stie ca plecarile astea in forta solicita f mult transmisia.

Link către comentariu

arata bine masina .... imi place .. mai ales motorul ...

de observat ... nu prea te-am observat .., si nici vreo racheta nu a trecut pe langa mine :P

Link către comentariu

Nu tot timpul e asa de curata. De mers merg destul de mult prin oras, si de regula ma grabesc. Insa din cauza gropilor (mi-e mila de masina) am pus pe ea jantele de tabla pe 15" cu capace originale VW si prafuita ori stropita de la apa de pe strazi cum e, nu atrage atentia in mod deosebit. Nici nu-mi doresc sa ies prea tare in evidenta.

Oricum 31RZV .... data viitoare o sa incerc sa trec mai incet pe langa tine sa ai timp sa ma vezi :P

Modificat de GTI SERVICE
Link către comentariu

Felicitari pt masina si sa ai grija de ea pe gropile patriei. :P

Si mie imi vine cam greu sa cred 5.7 pana la 100/h, dar daca tu zici...

Ia totusi in calcul eroarea umana care poate fi chiar si de 1 sec la o cronometrare.

Link către comentariu

eu ma refeream ca nu te-am observat ....nu ca ai trecut ca racheta :ceuameni:... cand trece unu tare pe langa tine e imposibil sa nu il vezi si sa nu il tii minte :Driver:

eu inca nu am vazut masina prin oras .. si cam toata ziua sunt prin trafic ... :)

Link către comentariu
Nu-i mare lucru, VolksWagen Golf IV GTI Exclusive 1,8 T, motor AUM, an 2001, echipare top, 132 KW (180 CP - resoftare facuta la Iasi), interior integral piele, Tempomat, Radio+CASS+CD player originale, Jante VW 17" cu cauciucuri 225/45/RZ17 Eagle F1 runflat de la GoodYear, 0 - 100 Km/h in cca 5,7 sec,

Sa fim oameni seriosi cu "cca 5,7 sec," :)

Am G6, de 160 cai stock si in cartea tehnica zice 8.1 sec 0-100 si asta cu DSG care schimba foarte bine. La manuala e acelasi timp dar nu poti sa il scoti decat daca esti extrem de experimentat. Asa ca eu zic ca masina aia cipuita cum e, in cel mai bun caz, la varsta ei :( scoate un 8 sec la 0-100. Si asta cu pilot adevarat... :P

Later edit: PErsonal, cred ca un sofer normal nu poate scoate pe masina aia cu vechimea ei, cipuita la 180(teoretic) mai putin de 9-10 sec la 0-100 km/h ...

Daca nu ma crezi, trebuie sa conduci o masina care chiar scoate sub 6 sec si te lamuresti. De pilda un nissan 350z de 316 cp sau gasesti si din gama porsche masini care scot sub 6 secunde :Driver:

Iar daca amaratul ala de nissan cu tractiune spate cu 2 locuri scoate 5.9 te intrebi foarte serios cum scoate un golf cu tractiune fata cipuit la doar 180 cai, multi morti dintre ei "0 - 100 Km/h in cca 5,7 sec" :ceuameni:

Later later edit: ca sa nu arunc vorbe in vant citez din http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf_Mark_IV

"Billed as the pinnacle of the Golf IV platform, the R32 included every performance, safety, and luxury feature VW had to offer including the all new 3.2 L 24-valve VR6 engine producing a claimed 241 bhp (180 kW) and 236 lb

Modificat de adi76
Link către comentariu

Audi a4 2.0 TFSI MTM 220 CP scoate 6,7 dupa specificatiile producatorului. Masina are cam 1400 kg ! Asa ca, golfuletul tau de 1200-1300 kg si 180 CP nu are cum sa scoata mai putin de 7-7.5.

Nu mi-o lua in nume de rau, dar ori exagerezi, ori erroarea umana este cam mare. In plus este foarte greu sa scoti timpul dat de carte, sau sub. Eu la a mea stock scoteam 10.3 (pe vag-com) si dupa ce i-am pus un powerbox am scos 9,7, asta in situatia in care in carte imi scrie 10 sec pana la 100 km/h. Iar ca si putere, are undeva la 150 CP si 1600 kg.

Cat despre masina, arata foarte bine. Mi-ar placea o astfel de masinuta pt oras :) (normal, nu cu motorul asta). S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente.

Link către comentariu

ca scoate sau ca nu scoate oricum ai o masina superba ... sa o conduci sanatos (sau sotia ta cand isi ia permisul) :ceuameni:

si ai facut foarte bine ca ai pus inapoi jantele normale de 15" mai ales acuma ca vine :)

Link către comentariu

Salutare,

Foarte frumoasa masina, si cred ca suntem vecini, ti-am admirat-o de cateva ori si chiar ma intrebam daca e chiar GTI sau ai pus nr doar asa :)

Poate ma plimbi si pe mine cu un 1.8+chip ca de cel stock nu prea am ramas foarte tare impresionat :ceuameni:

Sa o stapanesti sanatos si toate cele bune.

O seara placuta,

Florin

Link către comentariu
  • Administrator

eu aveam pe R32 6,1secunde la 250CP (DSG+4motion asa cum e el si stock). Cred ca dupa ciptuning +19CP abia am 5.9-6secunde (nu am avut curiozitatea sa masor inca) dar golful asta 4 cu 180CP e deja la 5,7 sec :) . O fi ceasul lui de masurat suta stricat

Link către comentariu
Cat despre timpul 0-100, l-am masurat doar de curiozitate, de cateva ori. Poate fi usor inexact fiind masurat de mine in timp ce conduceam, dar se invarte cam pe acolo. Fac asta foarte rar totusi (mai ales dupa ce am citit cateva posturi pe aici despre ambreiaje distruse). Cine mai face din astea stie ca plecarile astea in forta solicita f mult transmisia.

Ii stricati voi omului placerea...

Bogdan, poate asa o fi, dar inseamna ca avea 7,5 fara chip si 5,7 cu :blah:

In afara faptului ca nu stiu ce vrei sa demonstrezi cu declararea unui timp :) e o prezentare buna, masina fiind mai mult decat atat, adica foarte buna!

Felicitari (sotiei :blah: ) si bafta pe drumurile patriei ...ce deh ... :D

Link către comentariu

...o masina de vis , sa o stapanesti sanatos bro si asteptam modificarile :) ....fara kichi-uri :D

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Sincer, daca stiam cate polemici o sa starneasca timpul asta, nu mai scriam deloc. Nu am avut vreo intentie neaparat. Si oricum nu particip la liniutze: chiar imi place masina.

Multumesc tuturor de urari.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,sa o stapaniti sanatosi si tu si sotia ta!Interiorul e bestial! ;)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Pentru cine are de vanzare, cumpar evacuare completa pe doua tobe spate si filtru sport tip panel (nu con).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!