Jump to content

SEAT IBIZA 1.4 tdi

B-78-TDI

Postare recomandată

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-78-TDI

85

• Alex@Audi

7

• SB_20_WOB

6

• D0ryN9N3

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu-i cam mult????

exista si variante mai ieftine...si nu-ti cade usa-n cap....daca la asta te gandesti...

Link către comentariu

deocamdata doar admisie de seat cupra..

admi_cupra.jpg

img_0121.jpg

Link către comentariu

zic eu ca a mai dat ceva putere.. masina nu are filtru sport, dar se simte ceva acolo, cand am timp mai fac un stand dyno..

Link către comentariu
zic eu ca a mai dat ceva putere.. masina nu are filtru sport, dar se simte ceva acolo, cand am timp mai fac un stand dyno..

Poate doar psihologic, real cu siguranta nu ai castigat mai mult de 0.5 CP.

Oricum masina arata intr-un mare fel, mai ales daca te gandesti si la lsd-doors ... :)

Link către comentariu
:)

ca sa se vada cat de important e acest furtun de admisie.. atasez din nou graficul dyno, primul test fiind cu furtunul scos de tot din carcasa de filtru :D

Link către comentariu

arata foarte bine cum ai facuto.Felicitari!!

Link către comentariu

Dupa cum ti-am zis si azi la intalnire (eu sunt baiatul care a zis ca-i plac jantele negre si am mai stat de vorba) foarte misto masina, arata bine. Pacat ca nu mi-ai aratat si mie cum se aude muzica ca nu stiam ca ai modificarile astea.

Link către comentariu
Dupa cum ti-am zis si azi la intalnire (eu sunt baiatul care a zis ca-i plac jantele negre si am mai stat de vorba) foarte misto masina, arata bine. Pacat ca nu mi-ai aratat si mie cum se aude muzica ca nu stiam ca ai modificarile astea.

la urmatoarea intalnire.. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

asa va arata bara de fata.. poze sapt viitoare` :blah_:

3287377671_89b31ff.jpg1..jpg

Link către comentariu

iar o modifici ? :(

mie sincer mi se pare ca da mai bine cu proiectoarele ... dar na ... acum cum iti place tie :D

Link către comentariu
iar o modifici ? :)

mie sincer mi se pare ca da mai bine cu proiectoarele ... dar na ... acum cum iti place tie :D

pai daca e CLEEN.. asa sa fie, bara spate urmeaza si astuparea manerelor la usile pe fata, toate in timp! :))

Link către comentariu

Sincer nici pe mine nu prea ma incata... ce vrei sa faci... daca ai face un clean look dar totusi sa pastrezi si proiectoarele ? ia incearca un photoshop

Link către comentariu

nu cred ca e o idee buna....tu nu ai smic???

eu cred ca da....si daca tu astupi "gurile de aer"...o sa-ti mai traga masina din parti...si o sa f#ti si turbina

monteaza-ti un fmic si scapi de problema asta

Link către comentariu
nu cred ca e o idee buna....tu nu ai smic???

eu cred ca da....si daca tu astupi "gurile de aer"...o sa-ti mai traga masina din parti...si o sa f#ti si turbina

monteaza-ti un fmic si scapi de problema asta

o sa vina si intercoolerul.. :beer:

Link către comentariu

Cred ca lucrul care imi placea cel mai mult la Ibiza era bara cu proiectoare (cum era a ta) pacat ca ai modifacat-o din punctul meu de vedere. In rest arata foarte bine!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!