Jump to content

SEAT IBIZA 1.4 tdi

B-78-TDI

Postare recomandată

foarte tare masina si modificarile pe care vrei sa le faci :)

mi se pare mie sau e destul de zgomotoasa evacuarea ?

Link către comentariu
  • Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-78-TDI

85

• Alex@Audi

7

• SB_20_WOB

6

• D0ryN9N3

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

am sa pun si o inregistrare.. intre timp multumesc d-lui voinea pentru cei 20cp, masina merge impecabil :vwrullz:

Salut! Mai intai felicitari pt masina si trebuie sa recunosc ca ai si multa inspiratie ;)

Da-mi si mie, te rog, ceva detalii legate de tuning-ul la motor.

- cei + 20 CP cum se simt? in ce treapata se simte cel mai bine? de pe la ce turatie se simte ?

- cuplul la cat e acum?

- legat de ambreiaj: la plecarea de pe loc oricum trepideaza masina...din cauza celor 3 cilindri, dar acum cum cum e (adica se simte ceva mai rau)?

- cu consumul cum e?

Scuze de atatea intrebari, dar chiar vreau si eu un tuning micut, insa am ceva rezerve..ca sa nu spun ca mi-e putin teama ;)

mersi !

Link către comentariu

Foarte frumos arata capota si ai scapat si de pleoape. :vwrullz:

Link către comentariu

Haide cu pozele noi! Am vazut noul look al masinii si m-a dat pe spate. Este singura Ibiza care-mi place cu adevarat! Bravo! :vwrullz:

Link către comentariu
Din pacate, se pare ca trebuie sa tai o modificare de pe lista. Speram sa se potriveasca. Spor la modificari in continuare. Sunt curios ce iese cu short-shiftul.

asa e.. si eu eram curios daca merge, bafta!

Felicitari pentru modificari.

E culmea, am vazut tot ce ai facut pe... seatcupra.net.

Vreau si eu grila fata fara semn, da-mi un PM.

grila fara semn.. in jur de 2mil!

da daca modifici pragurile nu ar iesi ?! cred ca ar face o treaba buna cei de la GTO ;)

ar iesii.. deocamdata o las asa.. azi am dezasamblat-o impreuna cu echipa GTO.. :icon_thumright:

foarte tare masina si modificarile pe care vrei sa le faci :)

mi se pare mie sau e destul de zgomotoasa evacuarea ?

e cestul de zgomotoasa.. deocamdata nu am finala! :Driver:

Salut! Mai intai felicitari pt masina si trebuie sa recunosc ca ai si multa inspiratie :icon_thumright:

Da-mi si mie, te rog, ceva detalii legate de tuning-ul la motor.

- cei + 20 CP cum se simt? in ce treapata se simte cel mai bine? de pe la ce turatie se simte ?

- cuplul la cat e acum?

- legat de ambreiaj: la plecarea de pe loc oricum trepideaza masina...din cauza celor 3 cilindri, dar acum cum cum e (adica se simte ceva mai rau)?

- cu consumul cum e?

Scuze de atatea intrebari, dar chiar vreau si eu un tuning micut, insa am ceva rezerve..ca sa nu spun ca mi-e putin teama ;)

mersi !

modificarile vor continua..

cei 20 cp se simt de la 3000 in sus..

ambreiajul e stoc si nu patineaza .. nu cred ca ar fi probleme pentru ca turbina intra mai devreme..

consumul a scazut.. acum depinde si cum mergi.. bafta!

cateva poze de azi..

DSC01729.jpg

DSC01730.jpg

DSC01731.jpg

DSC01734.jpg

Link către comentariu

Se pare ca ai suparat pe cineva judecand dupa mesajul lasat pe laterale... :)

Link către comentariu
Haide cu pozele noi! Am vazut noul look al masinii si m-a dat pe spate. Este singura Ibiza care-mi place cu adevarat! Bravo! ;)

singura ibiza fara bandouri.. curand, in 2 usi!!! :D

Link către comentariu

Felicitari pentru ce ai facut din aceasta masina, imi place foarte mult ce modificari i-ai facut. Ai de gand sa acoperi manerele de la usile din spate? :D

Link către comentariu
singura ibiza fara bandouri.. curand, in 2 usi!!! :D

cum 2 usi mah????vb serios????chiar sunt fff curios.daca faci asta ma bag si eu garantat...bafta la imputinarea ushilor

Link către comentariu

Cred ca se referea la ...singura ibiza in 2 usi care nu va mai avea bandouri:D. Felicitari pt cum evolueaza proiectul tau :D

Link către comentariu

se refera la astuparea manerelor de la usile din spate :Driver: + bandouri scoase.

Link către comentariu

Imi plac modificarile tale f muult. Este cu adevarat o masina demna de prezentat pe aria Masina mea!

Felicitari pentru modificarile facute u the man :P :D

Link către comentariu

"Tipla" masina :D Cand e gata? :icon_thumright:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

maine sper sa montez usile.. nici eu nu mai am rabdare, a iesit prea tare!!! :D

Link către comentariu

a fost o zi grea.. dar a meritat, Clean look :icon_thumright:

DSC01745.JPG1..jpg

DSC01744.jpg

DSC01742.jpg

DSC01741.jpg

DSC017455.jpg

DSC01746.jpg

Modificat de B-78-TDI
Link către comentariu

:D ...acum dupa ce ai terminat de echipat(geamuri,manere,interioare...),poti face poze si la la soare!!!!

P.S. Ai montat capacul de motor?

Link către comentariu

Foarte frumos SEAT-ul cu toate modificarile facute ... :biggrin:

Imi plac foarte mult jantele ... :P ... cam asa as vrea si eu ...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!