Jump to content

SEAT IBIZA 1.4 tdi

B-78-TDI

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos !! Te'am vazut asera pe magheru , eu eram cu ibiza alba care iti tot dadea avarii :P

Link către comentariu
  • Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-78-TDI

85

• Alex@Audi

7

• SB_20_WOB

6

• D0ryN9N3

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos !! Te'am vazut asera pe magheru , eu eram cu ibiza alba care iti tot dadea avarii :)

serifule.. las-o mai usor cu slalomurile pe magheru! :Driver:

ps: frumoasa si a ta :P

Link către comentariu
Arata beton pe rosu, felicitari pentru masina...

mersi.. si a ta pe alb la fel :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte misto masina .

Ti-am admirat-o acum 2 saptamani in parcare la PoRo ! (lucrezi acolo ?)

Sa ai parte numai bucurii alaturi de ea :icon_cheesygrin:

PS : ai pm :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Vai, botul ala este superb! Ai denumit vopsirea jantelor "moft". Mai degraba detaliu chiar binevenit. Nu am zarit-o inca prin oras, imi place ce a iesit pana acum. Succes in continuare !

Link către comentariu
Vai, botul ala este superb! Ai denumit vopsirea jantelor "moft". Mai degraba detaliu chiar binevenit. Nu am zarit-o inca prin oras, imi place ce a iesit pana acum. Succes in continuare !

mersi.. in curand: prelungire capota, eliminare bandouri usi, revin cu poze. :offtopic:

Link către comentariu
suspensie reglabila..

Salut. Super faina masina. Imi plac mult modificarile tale. Suspensia asta reglabila e de la VAG? Cum functioneaza practic faptul ca e reglabila: poti oricand sa o faci mai tare mai moale? Ai vre-un control in masina asupra ei? Cat a costat?

Toate cele bune. Super masina.

Negre sunt practice...ca nu se observa asa tare zgarieturile de pe ele, daca le vopsesti o sa se vada atunci cand isi vor face "datoria" . Si eu ma gandeam sa le dau jos. Apropo se dau greu jos?

Poti sa le vosesti in culoarea masini si sa pui pe ele folie transparenta. Nu se vede deloc si o feresti de orice zgarietura. Folia transparenta e destul de ieftina si nu se vede deloc. Toate cele bune.

Link către comentariu
te`ai hotarat la bandouri ? cum le faci ? :D

badourile se vor elimina.. iar gaurile se vor umple cu tabla :blah_:

ps: fara chit! :D

Salut. Super faina masina. Imi plac mult modificarile tale. Suspensia asta reglabila e de la VAG? Cum functioneaza practic faptul ca e reglabila: poti oricand sa o faci mai tare mai moale? Ai vre-un control in masina asupra ei? Cat a costat?

Toate cele bune. Super masina.

Poti sa le vosesti in culoarea masini si sa pui pe ele folie transparenta. Nu se vede deloc si o feresti de orice zgarietura. Folia transparenta e destul de ieftina si nu se vede deloc. Toate cele bune.

suspensia a fost comandata aici: http://www.srz.ro/pagini/Suspensii.htm vezi acolo preturile, se regleaza cu o cheie care este inclusa in pachet.

Link către comentariu
suspensia a fost comandata aici: http://www.srz.ro/pagini/Suspensii.htm vezi acolo preturile, se regleaza cu o cheie care este inclusa in pachet.

Cum se simte pe masina? Problema mea e ca in oras prin gropi se simte nasol in masina. Dar in afara la drum lung e ok cum e. Deci ce as vrea eu ar fi sa nu "dardaie" masina asa tare in denivelari. Deci in conceptia mea, sa fie mai usor amortizate gropile.

In descrierea de pe site scrie ca si amortizoarele si arcurile sunt cu 30% mai dure. Asta practic inseamna ca problema mea se inrautateste sau se amelioreaza? Ideea de a urca si cobori masina e oki. Dar tre sa aflu cum e cu amortizarea.

Link către comentariu

e rigida.. se simte bine! daca te gandesti la amortizare ia-ti niste arcuri sport si alea coboara masina, sunt mai ieftine.. bafta!

Link către comentariu

Te-am vazut noaptea asta pe ion mihalache si dupa la victoriei cand ai trecut de mine spre buzesti (eu faceam stanga) :cool:

Felicitari pt masina, arata f misto. Buza de Cupra de unde ai luat-o ? (Seat? ~1.5 mil ?)

Link către comentariu
Te-am vazut noaptea asta pe ion mihalache si dupa la victoriei cand ai trecut de mine spre buzesti (eu faceam stanga) :)

Felicitari pt masina, arata f misto. Buza de Cupra de unde ai luat-o ? (Seat? ~1.5 mil ?)

da, eu eram.. e ceva mai ieftin, 1.4 mil, mersi! :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

untitled1233.jpg

saptamana asta scot bandourile de pe usi.. intr-un final masina va arata cam asa:

dscf2373cr7fzs4.jpg

Link către comentariu
misto.....gagica :icon_thumleft:

gagica ca gagica.. dar masina? numai la masina nu va uitati! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Arata bine masina. Poti incerca sa schimbi grilele alea cu cele de FR, inclusiv cele de langa radiator au fagurele mai mare. Nu te gandesti si la praguri? Eu ma gandesc sa le montez pe cele de Polo GTI.

Link către comentariu
Arata bine masina. Poti incerca sa schimbi grilele alea cu cele de FR, inclusiv cele de langa radiator au fagurele mai mare. Nu te gandesti si la praguri? Eu ma gandesc sa le montez pe cele de Polo GTI.

pragurile de polo GTI nu merg..

DSC01660.jpg

DSC01659.jpg

DSC01658.jpg

DSC01657.jpg

Link către comentariu

Din pacate, se pare ca trebuie sa tai o modificare de pe lista. Speram sa se potriveasca. Spor la modificari in continuare. Sunt curios ce iese cu short-shiftul.

Link către comentariu

Felicitari pentru modificari.

E culmea, am vazut tot ce ai facut pe... seatcupra.net.

Vreau si eu grila fata fara semn, da-mi un PM.

Link către comentariu

da daca modifici pragurile nu ar iesi ?! cred ca ar face o treaba buna cei de la GTO ;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!