Jump to content

SEAT IBIZA 1.4 tdi

B-78-TDI

Postare recomandată

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-78-TDI

85

• Alex@Audi

7

• SB_20_WOB

6

• D0ryN9N3

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Spor la modificari. Ti-as mai sugera sa vopesti sau sa colantezi, parea centrala din bara fata, desupra de grila mare de jos. Am facut repede o modificare la o poza de a ta. Eu zic ca ar arata mai bine :D Si jantele, lasele asa, inchise la culoare :icon_thumright:

unde pot sa o colantez? :D

Link către comentariu

cred ca ar arata si mai bine fara numar.. :icon_thumright:

ibiza9modi.jpg

Modificat de B-78-TDI
Link către comentariu
cred ca ar arata si mai bine fara numar.. :icon_thumright:

ibiza9modi.jpg

si cu fusta/buza vopsita in rosu pana la jumatea "gurii"...

Link către comentariu
daa, ai dreptate.. :rolleyes:

pana in dreptul gurii vroiam sa zic nu "pana la jumatea..." cred ca ai inteles ce am vrut sa zic...

Link către comentariu

@ B-78-TDI

Felicitari pt masina , foarte tare.

Poti sa pui te rog o poza cu prelungirea de la spoilerul din fatza, facuta din lateral?

Cum se prinde? cu suruburi?

Link către comentariu
@ B-78-TDI

Felicitari pt masina , foarte tare.

Poti sa pui te rog o poza cu prelungirea de la spoilerul din fatza, facuta din lateral?

Cum se prinde? cu suruburi?

caut poze si pun.. spoilerul e prins de mine in suruburi, decupat si taiat in lateral stg, dreapta 2 cm pentru ca este mai mare ca dimensiune, daca vrei sa prinzi asa ceva eu zic ca-ti mai trebuie o persoana sa te ajute.. pe margine am dat cu mastic de parbriz ca sa nu se vada acele goluri sau eventual acele surubele care prind bara, numai bine` :(

Link către comentariu

Am uitat sa te intreb: grilajul din spoilerul fatza ala mare de sub nr de inmatriculare e de FR? Eu am modelul cu face-lift dar fagurele ala este mai marunt si as vrea din asta mai mare. Intrebarea mea este daca se potriveste cel de FR pe spoilerul normal fara modificari.

Am pus si o poza ca sa se inteleaga mai bine.

post-6312-1232524645_thumb.jpg

Link către comentariu
Am uitat sa te intreb: grilajul din spoilerul fatza ala mare de sub nr de inmatriculare e de FR? Eu am modelul cu face-lift dar fagurele ala este mai marunt si as vrea din asta mai mare. Intrebarea mea este daca se potriveste cel de FR pe spoilerul normal fara modificari.

Am pus si o poza ca sa se inteleaga mai bine.

se potrivesc toate grilajele la bara fata, al meu nu e de fr..

Link către comentariu
se potrivesc toate grilajele la bara fata, al meu nu e de fr..

dar de la la ce model provine grilajul tau? ca la mine fagurele ala e mai "marunt" adica are gaurile mai mici.

Link către comentariu
Frumos frumos...ai idee cu ce vopsea s-a dat pe jante??? Vreau sa fac si eu la A3-ul meu.....

mersi.. negru mat s-a folosit pentru vopsirea jantelor, bafta! :cool:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!