Jump to content

SEAT IBIZA 1.4 tdi

B-78-TDI

Postare recomandată

Frumoasa bestia dar am o intrebare.Caldura de evacuare nu o sa bata in bara ceea ce poate duce la deformarea ei sau este indreptata in jos

Link către comentariu
  • Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-78-TDI

85

• Alex@Audi

7

• SB_20_WOB

6

• D0ryN9N3

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

arata foarte bine evacuarea.cat a dus investitia?

evacuarea cu flansa aceea de la turbina cu tot cu element elastic, coturi, sudura.. cam 1000 RON

Link către comentariu
Frumoasa bestia dar am o intrebare.Caldura de evacuare nu o sa bata in bara ceea ce poate duce la deformarea ei sau este indreptata in jos

este indreptata in jos, cu un cot.. momentat.. pana mai imi vin idei, o lasa asa..

Link către comentariu

Iti poti cumpara partea din jos a spoilerului, cea din plastic negru, deja decupata pentru evacuare:

Deflector decupat pentru evacuare sport: 6L6 807 521 D

Link către comentariu
Iti poti cumpara partea din jos a spoilerului, cea din plastic negru, deja decupata pentru evacuare:

Deflector decupat pentru evacuare sport: 6L6 807 521 D

e cumparata si aia.. mersi`

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am sa pun si o inregistrare.. intre timp multumesc d-lui voinea pentru cei 20cp, masina merge impecabil :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

frumoasa masinuta.....si modificarile facute cu cap....cam multe...intr-un timp atat de scurt...bv

sa ai grija de ea..si ea de tine

o zi mirifica!

si sarbatori fericite in continuare!

Link către comentariu
frumoasa masinuta.....si modificarile facute cu cap....cam multe...intr-un timp atat de scurt...bv

sa ai grija de ea..si ea de tine

o zi mirifica!

si sarbatori fericite in continuare!

mersi, Sarbatori fericite si tie.. :blush:

vin sarbatorile, multumesc golfuletz.. :lol:

Modificat de B-78-TDI
Link către comentariu
Interesanta masinuta! Nu-i vopsesti bandourile de pe usi?

mersi.. deocamdata o las asa! Sarbatori fericite..

Link către comentariu

Arata ft bine masina :question: Singuru lucru ce nu imi place sunt tamburii vopsiti in rosu, prea sar in ochi.

Link către comentariu

pt ca sunt jantele negre si pozele facute de asa natura sa le estompeze total. trebuiau luminate separat.

oare cum arata cu jante de culoare rosie sau ceva deschis? am vazut leon portocaliu cu jantele facute portocaliu si arata extrem de bine.

Link către comentariu
Arata ft bine masina :) Singuru lucru ce nu imi place sunt tamburii vopsiti in rosu, prea sar in ochi.

dupa ce voi schimba admisia toata, sistemul de franare la puntea spate va urma.. :icon_thumright:

pozele-s de la un seat ibiza cu discuri spate.

Modificat de B-78-TDI
Link către comentariu
pt ca sunt jantele negre si pozele facute de asa natura sa le estompeze total. trebuiau luminate separat.

oare cum arata cu jante de culoare rosie sau ceva deschis? am vazut leon portocaliu cu jantele facute portocaliu si arata extrem de bine.

jantele au fost de octavia tour.. pe care dintru-un moft al meu le-am vopsit

Link către comentariu

Spor la modificari. Ti-as mai sugera sa vopesti sau sa colantezi, parea centrala din bara fata, desupra de grila mare de jos. Am facut repede o modificare la o poza de a ta. Eu zic ca ar arata mai bine :) Si jantele, lasele asa, inchise la culoare :icon_thumright:

post-3765-1230675644_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!