Jump to content

NEW Beetle in town!

Pheerya

Postare recomandată

Dupa lungi cautari pentru a-mi gasii o masina pe placul meu s-a ivit o ocazie in care am putut sa vizionez mai indeaproape un beetle. A fost dragoste la prima vedere!!! Niciodata nu m-am vazut intr-una, chiar daca am admirat-o pe strazi, insa azi se intampla sa o conduc. :)

Masinuta mea a fost adusa din Germania acum vreo 2 luni, la aproximativ 98 000km(pe care pot spune cu mandrie ca nu si-i arata :icon_thumright: ).

Ca motorizare are un modest 1.6, 102cp si anul fabricatiei este 2002.

Ca dotari din pacate Beetle este cam spartan dar sunt relativ satisfacatoare:

- AC

- geamuri electrice

- oglinzi electrice incalzite

- ABS

- ESP decuplabil

Extra:

- jante Ronal Audi 17" anvelope 225/45/17

- MP3 Pioneer P7500MP

Pentru inceput am facut schimburile de consumabile, ulei, distributie si bujii.

Pe viitor (cat mai apropiat sper) o sa primeasca un set de jante noi, pe placul meu! More to come!!! :blink:

post-36693-1228337001_thumb.jpg

Link către comentariu
Misto buburuza, arata foarte bine si cu jantele astea.

Sa o conduci sanatos.

multumesc mult!!! jantele nu-mi prea plac...vreau ceva cu buza

si apropo: sunt fata :icon_thumright: mmneg stie:)

Modificat de Pheerya
Link către comentariu

am gasit vreo 3 seturi de jante si pe 16 si pe 17, parerea mea este ca arata mai bine cu unele pe 17. o sa postez niste poze sa va dati si voi cu parerea

Modificat de Pheerya
Link către comentariu

lasa mah ca vine ziua ta si-ti indeplinesc eu o dorinta:D poate chiar cea cu jantele mai vedem pana atunci

Link către comentariu

Felicitari , ti-ai facut curaj sa ne-o prezinti !

@last - Sa se uite si sa faca ce ? sa ramana cu privitu' ? E foarte complicat sa comanzi din canada sau state!

Modificat de George I
Link către comentariu

Frumoasa masinuta!

Mie imi place si cu jantele astea...

Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente, ar merge o foliere intr-o culoare traznita si geamuri negre peste tot/

In ceea ce priveste site-ul pus de last nu e asa/Daca acesoriile sunt pe original cum de fapt scrie daca citeai ''factory'' se pot comada de la dealerul vw...

PS: alte poze cu masinuta cu interior ceva sa o vedem ca eu sunt innebunit dupa asta mica...

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Ana Maria, ti-ai luat o "buburuza" foarte frumoasa si ingrijita. Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente!

Link către comentariu

multumesc pentru urari si pentru sugestii :-)

toata lumea mi-a zis ca ar da bine o folie pe geamuri...in privinta jantelor, sigur o sa-mi iau altele :)

ma mai gandeam si la un painting finut.... am cheltuit pana acum ceva bani cu schimburile de consumabile, trebuie sa refac contul :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, sa o conduci sanatoasa si fara incidente!

In legatura cu jantele ..eu as opta pe ceva genu` asta :

5077.jpg

Link către comentariu
Frumoasa masinuta, sa o conduci sanatoasa si fara incidente!

In legatura cu jantele ..eu as opta pe ceva genu` asta :

5077.jpg

sunt superbe jantele astea dar sunt chin curat la orice denivelare. :lol:

Link către comentariu

sunt dragute, dar cum am spus si mai sus vreau ceva cu buza :rolleyes: sunt moartea mea si tot pe 17" sa fie.

uite si o poza cu interiorul, e luata de pe net dintr-un anunt al masinii pt ca n-am prea apucat sa fac o sesiune foto cu ea. nu e cine stie ce, dar macar are presuri noi originale acum(le-am achizitionat in seara asta).

floarea lipseste de obicei pentru ca mai merge si prietenul meu cu ea si protesteaza. oricum nu-mi prea place(floarea) :D

post-36693-1228425530_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumos interiorul! Presurile le-ai luat tot gri?

:offtopic:

@last - Sa se uite si sa faca ce ? sa ramana cu privitu' ? E foarte complicat sa comanzi din canada sau state!

Draga George I, probabil nu cunosti ce semnificatie are abrevierea OEM.

Mai citeste pe forum si vei ramane surprins. Ai incercat vreodata, sau te-ai limitat doar la comentarii?

Modificat de last
Link către comentariu
Foarte frumos interiorul! Presurile le-ai luat tot gri?

din cate am vazut eu pe intuneric sunt negre...nu sunt fan culoarea gri...asa ca... :offtopic:

Link către comentariu

:(

@last - Eu nu sunt asa citit ca alti , dar daca tu i-mi comanzi ceva de pe site-ul ala si iti vine mai repede de 3 luni esti mare omule ! No offense ! Scuze Pheerya pt. interventie !

Modificat de George I
Link către comentariu

Superbe!

foarte tare frate, vreau sa iti spun un singur lucru: jantele cu buza sunt foarte moi si nu poti urca nici o bordura sau trece peste o piatra ca s-au si indoit, daca iei totusi ai grija sa ai casco ca va fi pacat....sunt extraordinar de pretentioase.

ps: colegu georgei iti comand eu tot ce este oem si daca vin in 15 zile renunti la posturi aiurea pe forum si pe topicurile altora?

daca vrei explicatii citeste ce am scris pe pag anterioara sau ce a scris last(dar poate nu stii cum, iti mai zic odata: orice accesoriu oem sau factory sau original cum vrei sa o iei , se poate comanda de la orice dealer vw din orice tara indiferent ca e pt europa america sau china)

Link către comentariu
Superbe!

foarte tare frate, vreau sa iti spun un singur lucru: jantele cu buza sunt foarte moi si nu poti urca nici o bordura sau trece peste o piatra ca s-au si indoit, daca iei totusi ai grija sa ai casco ca va fi pacat....sunt extraordinar de pretentioase.

ps: colegu georgei iti comand eu tot ce este oem si daca vin in 15 zile renunti la posturi aiurea pe forum si pe topicurile altora?

daca vrei explicatii citeste ce am scris pe pag anterioara sau ce a scris last(dar poate nu stii cum, iti mai zic odata: orice accesoriu oem sau factory sau original cum vrei sa o iei , se poate comanda de la orice dealer vw din orice tara indiferent ca e pt europa america sau china)

stiu...a avut si are si prietenul meu...si mai aveau si buza nichelata primele :)... oricum cred ca o sa-mi iau la primavara pt ca acum sunt mai greu de intretinut

casco oricum o sa-mi fac, maine ma duc sa o inmatriculez

Link către comentariu
Misto masina... sa ai parte de ea...app...cand faci o poza si tu linga ea..... :blink:

Curaj curaj :(

ms mult, din nou...

de ce eugen? nu stii cum arat? o sa pun dupa ce-mi ridic si numerele...o sa fac un fotosession... ma ajuta mpa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!