Jump to content

motor deplasat


leos
 Share

Postare recomandată

fratilor am nevoie urgenta de ajutor......masina am lovit-o iar acum am motorul deplasat....mi-am dat seama de asta intrucat daca bag viteza a I-a intra a treia.....iar servo nu mai merge cum trebuie.......cureaua de servo mi-o face franjuri...etc. eu sunt din braila.....unde pot duce masina sa ii puna motorul la loc intrucat nu gasesc service serios si am deja trei luni decand stau cu ea pe dreapta.....va rog o recomandare, sunt disperat....eventual prin zona....judetele din zona.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tu ai reparat masina si ai observat ca ai motorul deplasat? pe ce parte ai lovit-o? am banuiala ca ai lovit masina in partea din fata; motorul a fost atins ? nu vad cum ai putea sa bagi in a I-a si sa fie defapt a III-a,ar insemna sa fie deplaat rau in cazul asta. la servo nu trebuie sa se rupa cureaua decat daca a fost deplasata de la locul ei pompa de servo. te ajutam daca erai mai aproape.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, a fost lovita in fata....impactul insa nu a fost puternic dar mi-a afectat bara fata dintre lonjeroane, cea pe care se sprijina motorul, nu cea de torsiune......si da, cand bag viteza I intra viteza a III-a .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

s-a rezolvat prin indreptarea caroseriei si a barei fata. am gasit un service serios in buzau.....intra ok in viteze.....iar servodirectia nu mergea datorita fuliei de la motor care leaga servodirectia. fusese lovita la accident. multumesc arabel ptr raspuns....sper sa ajung pe la nehoiu cat de curand......

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!