Jump to content

paSsaT 1.8T

razvangace

Postare recomandată

va salut ...sunt nou pe forum ...m-am inregistrat si eu sa fiu mai la curent cu lumea vw :huh: am un passat 3b 1997 1.8 turbo tuninng motor exterior interior :Driver: etc etc b-)

sper ca o sa invat cate ceva de pe aici ..

bafta la toti

Link către comentariu

frumoasa masina..dar imi permit sa iti dau niste sfaturi care cred ca daca le-ai urma ar arata mullllt mai bine..sper sa nu te superi..

1)schimba nuca schimbatorului cu una originala ( am inteles ca e ~13Euro din De.+ o husa din piele naturala<il recomand pe Tibi de pe forum)

2) Revopseste profesional fustele si pragurile,si dupa aceelasi cod care il are vopseaua de pe masina..sa nu para vopsite cu pensula in parcare..

3) Ai putea gasii un inlocuitor pt plasa din bara fata,din punctul meu de vedere nu da bine..

In rest masina mi se pare foarte tare..s-o stapanesti sanatos!

P.S inscriptia 1.8T trebuie din cate stiu eu sa stea in partea dreapta a portbagajului,iar in stanga sa stea inscriptia "passat" :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

post-25977-1228174583_thumb.jpg

exact astea sunt si urmatoarele pe care aveam de gand sa le fac..mersi de sfaturi avem aceleasi ganduri :) si in legatura cu inscriptia... a fost deja lipit in dreapta cu V6 si am lasat-o asa..nu am mai dezlipit :D ... nu prea mai pare a passat...pt necunoscatori :))

Modificat de razvangace
Link către comentariu

Ma bucur ca am fost pe aceeasi lungime de unda si ca nu te-ai suparat..spor la modificari si astept poze cu modificarile! :) :))

Link către comentariu

are suspensii sport.. i-am facut niste modificari motor...un filtru aer sport ...o evacuare "mica" doar finala si catalizatorul schimbate k daca ii scot si toba intermediara ies scantei :)) deocamdata k imi place sa fie silentioasa un pic chiar daca e pacat de motor :D :)) si turbina are doar 5000 km e virgina inca ..findca doar ce am cumparat-o iar motorul schimbat cu totul in 2006 deci...masinutza e un bebelush :D

acum mai vreau sa vopsesc pragurile..ca arata nasol si...masca din fatza ....si ar mai urma o modificare la motor cu un intercooler mai mare...care sa dea si design si putina respiratie mai fresh la turbo :D

Modificat de razvangace
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!