Jump to content

Masina mea - Octavia 2 FL

bZ1

Postare recomandată

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bZ1

30

• breb02

13

• ovidius

7

• Adrian_S

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

no comments there :)

nush de ce nu i`au dat si capota jos.. ca oricum se va inlocui si aia, eram curios cum o arata asa

Link către comentariu

Nu nu, nu are nimic doar ca am "profitat" de aceasta ocazie sa rezolv si zgarieturile care le aveam pe restul mashinii si vopsesc si ambele parti pana in spate. nu prea stiu de ce i`au dat stopurile jos.. poate s`o vopseasca. esti sigur ca era a mea? Ar trebui sa aibe si capota data jos ca si aia trebuie inlocuita.

Modificat de bZ1
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa mai treaca putin din suparare :rolleyes:

Ma uitam pe un forum din Europa de Vest :angry: si am zarit ceva interesant.Face parte din setul de accesorii Skoda.Ar sta bine pe masina ta ,zic eu :icon_cool:

Sper sa nu te superi...

post-9782-1253469411_thumb.jpg

post-9782-1253469429_thumb.jpg

Link către comentariu

In sfarsit am scos`o din service Sambata, baietii au facut treaba buna, sunt multumit. Mai am insa un drum de facut pt ca n`a venit ultima piesa, coloana de volan, pe care trebuie s`o schimb pt ca am rupt maneru de ajustare al volanului cu genunchiul... si culmea, trebuie inlocuita toata coloana - 1700RON fara TVA - thank god for CASCO!

Georgik - arata bine ce`mi arati tu acolo - nu ma supar, chiar va rog sa mai veniti cu sugestii - ma bate gandu sa fac multe modificari dar abia dupa ce iese din garantie.. sa nu am belele cu leasingu. Am gasit la Elcargid o oferta de kit pt o2fl care include spoiler fata, praguri laterale, eleron spate si ornament cromat pt evacuare, toate undeva la 1100E.

Prima investitie majora si care va aparea in viitorul aprpiate - vor fi cauciucuri de iarna apoi usor usor, apar jantele pe 17, tempomat, folie, volan 3 spite cu comenzi(cel de pe noul RS) si probabil un soft, nu neaparat in ordinea asta.. dar toate la timpul lor.

Link către comentariu
  • 1 year later...

N`am mai postat de foarte mult timp si ma simt putin 'dator' fata de topic, fiind prima O2FL de pe forum la vremea ei.

M`a ferit Dzeu de probleme majore - am depasit 50K km si nu pot sa reprosez nimic mashinii.

Schimbari nu cine stie ce... jante pe 17 MSW 11 black, plafon si stalpi colantati cu negru mat, niste led`uri de interior.. numere lipite cu banda dubla adeziva... trebuiau mai multe dar am decis sa achizionez o mashina SH si pentru nevasta, deci s`au dus fondurile intr`o alta gaura :)

Cateva poze(facute cu telefonul - nu's chiar highres).. sper sa va placa.

post-34458-0-10437000-1311730781_thumb.j

post-34458-0-88562200-1311730784_thumb.j

post-34458-0-67009000-1311730788_thumb.j

post-34458-0-36710200-1311730792_thumb.j

post-34458-0-76079500-1311730796_thumb.j

post-34458-0-17603100-1311730800_thumb.j

Modificat de bZ1
Link către comentariu

Salut, stau bine prinse numerele lipite cu banda dubla adeziva ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

da, foarte bine. La mine in fata e problema cu placutza de numar - a fost shifonata si a trebuit lipita din nou, insa pe spate, cum am pus`o, asa a ramas. nu clinteste.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Multi kilometri in continuare fara nicio problema.

P.S. schimba becu' ca-i ars sau vezi ce faci cu ledurile alea :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

hahaha, nu am pus led`uri deocamdata, mi se arsese becul de la un proiector, s`a rezolvat intre timp :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!