Jump to content

Masina mea - Octavia 2 FL

bZ1

Postare recomandată

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bZ1

30

• breb02

13

• ovidius

7

• Adrian_S

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

De curiozitate,ca un viitor posesor am si eu cateva intrebari.Ca optionale a fost cumva in lista si acel eleron de pe portbagaj tip RS din Brosura(nr3,pagina7)?In legatura cu faza lunga,ai idee cumva la varianta cu acel Xenon-adaptiv,este de fapt Bi-Xenon sau pe faza lunga au lasat becuri normale?Este silentioasa la trecerea peste gropi?

In rest,felicitari pentru alegere,mie imi pare a fi o masina foarte buna :) !Bafta si multi km !

Link către comentariu

Off-Topic:

Am fost astazi la dealer si am mai aflat cate ceva nou.Farurile nu sunt bi-xenon...mare dezamagire.Adaptive insa nu si bi-xenon.Versiunile face-lift Scout si RS cel mai probabil vor fi prezentate la salonul de la Geneva,iar ele vor fi disponibile pe piata abia din toamna.

Link către comentariu

intr`adevar, nu sunt bixenon. asta cantareste foarte mult in privinta celor care cred ca merita sa le adauge sau nu. eu nu am crezut ca merita... dar cum am spus`o, depinde de gustul fiecaruia.

Cu privire la eleronul din RS - eu cand am dat comanda la mashina, nici nu existau aceste brosuri, cum am mai zis`o si prin alte topic-uri, mi`am luat mashina din poze, ea inca nu se lansase oficial in Romania.

Ca idee - eu am cartea mashinii de la Octavia 2, nu de la O2FL.

Intrebare pt breb02 - tu ce carte a mashinii ai? Poza de pe ea este de O2FL?

Link către comentariu

Wow...asta este ceva destul de grav zic eu...s-au schimbat destul de multe la masina ca sa mai fie cartea de la cea veche.De asemenea dealeri nici nu stiau de versiunea L&K,insa s-au uitat pe net si au spus ca este disponibila,probabil la fel si cu eleronul,daca le spui,o sa caute ei mai adanc si o sa il gaseasca ca o optiune.

Link către comentariu
intr`adevar, nu sunt bixenon. asta cantareste foarte mult in privinta celor care cred ca merita sa le adauge sau nu. eu nu am crezut ca merita... dar cum am spus`o, depinde de gustul fiecaruia.

Cu privire la eleronul din RS - eu cand am dat comanda la mashina, nici nu existau aceste brosuri, cum am mai zis`o si prin alte topic-uri, mi`am luat mashina din poze, ea inca nu se lansase oficial in Romania.

Ca idee - eu am cartea mashinii de la Octavia 2, nu de la O2FL.

Intrebare pt breb02 - tu ce carte a mashinii ai? Poza de pe ea este de O2FL?

Am de la O2FL. Iti fac o poza si o postez diseara. Este in engleza...am avut de ales intre engleza/franceza/flamanda

Probabil ca in Ro nu au apucat inca sa o traduca :)

Link către comentariu

sunt eu prea praf, saracii mi`au dat cartea corecta insa eu aveam fix deaspra ei o brosura cu reteaua de service`uri autorizate pe care era o poza cu O2 veche. am verificat din nou acum, o am pe cea corecta :blah:

my bad! :frigbaitata:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
am fost cam ocupat in ultima vreme, o sa mai pun poze cat pot de repede ;)

o luna e destul "de repede"? :screwy:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

cu vremea asta urata de afara....nu era nimic de vazut. Hai ca iese soarele si promit noi poze... mai artistice.. oricum au aparut multi altii cu O2FL dupa mine, deci v`ati facut deja ideea despre mashina.

Am depasit 5000km chiar acum cateva zile, inca nu m`am saturat de condus cum ma avertizau unii prieteni. O sa`mi fac timp de o parere detaliata si o mai atenta analiza abia la 10.000KM

Link către comentariu
  • 1 month later...

Eu unul ma apropii de 5000km. Tu pe unde te situezi? Ceva noutati? Ceva bube? Cum stai cu satisfactia legata de "ea" ?

Momentan sunt in Ro. Uitasem cat praf e aici. Incredibila diferenta.

Link către comentariu

Cu praful no comment - o parchez si a doua zi e un strat bine definit pe parbriz. Bucurestiul e no.1 in materie de praf, jeg si gropi.

am ajuns la 7200 ... satisfactia? 100%

singurele regrete vin ca nu i`am pus un tempomat sau un volan cu comenzi dar vor veni si ele la timpul lor.

Link către comentariu

@ bZ1

Stai linistit ca praful exista si la noi in mures :biggrin:

Eu am ajuns cu a mea la 9200 km, ieri cand am parcat am observat cifra :D fix 9.200km

Ce as putea spune pana acuma...100% OK, jos cu palaria. Am pus de 2 sapt si anv. de vara.

Acuma si mai stabila decat inainte... si eu regret tempomatul si oglinzile exterioare anti-orbire si pe lateral... :)

Link către comentariu

Cati mai multi km cu ea Pandras29.

N`am vazut poze cu ea? Am ratat eu topicul tau?

Ce i`ai mai pus in plus fata de Business ?

Link către comentariu

@bZ1 - vezi ca am topic nou cu masina mea, asa au vrut cei din conducere :P

o sa mai urmeze poze cu masina, am mai pus final-toba sport ( accesoriu original ) + praguri Sport Line :rolleyes: :P

numele topicului: My Octavia II 1.4TSI

Modificat de Pandras29
Link către comentariu
  • 4 months later...

Promisesem initial ca revin cu o parere despre mashina la 10.000KM dar m`a razgandit si am zis hai totusi sa astept prima revizie.

Era o zi superba de 16 august, doar ce facusem prima revizie de 15.000km inainte cu o zi si vorbeam cu baiatu de la daune.... cam pe cand s`o aduc si eu sa`i fac toate zgarieturile dovedite in 9 luni de parcat prin Bucuresti. Superba pana in acel moment. Desi stiam ca o data si`o data o sa se intample, nu speram sa se intample asa devreme. Pt cei care cunosc Bucurestiul, la LukOilul de pe Domna Ghica, faceam stanga spre Tei, iar un copil de 19 ani cu carnetul de 8 luni s`a gandit sa intre pe interzis in benzinarie, ca sa nu mai ocoleasca 20 de metri. El de pe banda de langa trotuar, eu venind pe banda de langa benzinarie... am intrat direct in lateral stanga lui..."frate... te`am vazut in oglinda dar am zis ca am timp.." rezultatul? mai jos.

http://www.postimage.org/image.php?v=gxeloAi

http://www.postimage.org/image.php?v=gxepZVS

+ ce nu se vede.... vas lichid parbriz spart, mashina trage dreapta urat deci implicit, eroare de ESP + maner ajustare volan rupt cu genunchiul, carenaj superior, stema skoda indoita + alte elemente pe dinauntru(inca n`am lista finala de la service)

Mashina e la "doctor" acum... la Elcargid Buzau, piesele au fost comandate, va mai dura probabil inca 2 saptamani, cel putin, 2 saptamani de RATB. Ca sa`mi mai treaca.. am atasat cateva poze de dinainte de eveniment... si va salut cu traditionalul drive safe. Toate pozele sunt facut cu telefonul, calitatea nu este chiar magnifica.

http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1Sa8br

http://www.postimage.org/image.php?v=aV1wq20i

http://www.postimage.org/image.php?v=gxeoVA0

http://www.postimage.org/image.php?v=aV1wqNp0

Modificat de bZ1
Link către comentariu

Un cliseu ar suna asa : Bine ca nu s-a intamplat mai rau si ca n-ai patit tu nimic. Un adevar ar suna asa: Sper ca i-a luat permisul de conducere la kinder, da? O tristete ar suna asa: Nu prea esti lasat sa te bucuri de ce-i al tau, din pacate. O incurajare asa: Masina va iesi ca noua, sa speram! ;) Toate bune.

Link către comentariu

Imi pare rau sa vad asa ceva...dar sper sa treci peste si sa te bucuri in continuare de ea dupa reparatii.

Stupid kids!

Link către comentariu

Asta e acuma ce sa faci se mai intampla si chestii d'astea pt. asta exista casco bine ca nu a lovit-o mai rau sa-i sara airbag-urile.

Nu toti tinerii sunt asa de " meseriasi :blah_: " la volan. Eu am carnetu :lol: de un an jumate si nu am nici un accident la activ, nu ca mi-as dorii vreo unul. :P

Link către comentariu

@PCA - asa este, bine ca n`a fost mai rau insa nu i`am luat carnetul - m`am gandit daca as fi si eu in situatia lui vreodata.. sa nu fiu eu ala rau in viata.. multi mi`au zis ca am gresit dar na.. a fost punctul meu slab in toata treaba asta.

@nemo - am intrat in el cu 40 cred, eu deobicei port centura, de data asta n`am avut`o pusa - daca mai sareau si airbagurile... era deja prea de tot.

Cum ziceti si voi, sa treaca mai repede.. dar e grea tare asteptarea asta :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!