Jump to content

Masina mea - Octavia 2 FL

bZ1

Postare recomandată

Frumusica foc masinuta, s-o stapanesti sanatos! Clar un pas inainte fata de vechea O2.

PS: personal niciodata nu mi-a placut stergatorul de luneta pe O2 si cred ca da mult mai bine fara el.

Link către comentariu
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bZ1

30

• breb02

13

• ovidius

7

• Adrian_S

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

:scratch: @LYM : da mai bine fara el, dar cand ploua sau ninge nu mai poti folosi oglinda din mijloc. Te simti ca soferii de microbus :D

Link către comentariu

Luminile in bord ce culoare au pana la urma ? Poti sa pui niste poze "noaptea" ? :blink:

Link către comentariu

Auzi, :P fa poze la diferite ore/pozitii/interior/ exterior, eventual si cu niste blonde/brunete...ca sa-i multumesti pe toti...

Scuze de :beerchug: , dar sa mai radem si noi... ^_^

Bafta si sa ai grija de ea...de Octavia...

Link către comentariu

Luminile in bord sunt albe, cred ca e chiar culoarea de la Superb. O sa pun poze facute noaptea pt ca sa va edificati :offtopic:

dpc - pt mine nu`i offtopic dar daca vede nevasta`mea requestul tau, te alearga pana`n Dunare :)

Modificat de bZ1
Link către comentariu

OFFTOPIC: dpc: Tu ti-ai achizitionat Octavia ca stiu ca erai in asteptare parca ?

Link către comentariu

Tot OFFTOPIC: Nu, nu inca, lucrurile au luat o intorsatura cam la 160 grade(stiu ca e 180), si a rezultat o amanare...(de unde mai era aproape o luna sa dau comanda)...acum cred si sper sa o iau anul care vine... :D

Poate viitorul imi va zimbi mai bine...si poate mai frumos...

Oricum, am mai fost si la alte modele, dar pana la urma AM FOST, SUNT si VOI RAMANE fan OCTAVIA!

Scuzati :) , dar mi-am spus si eu offul... ^_^ :icon_cry:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta,imi place f mult navigatia,tare slotul ala pentru carduri :icon_thumright: ..In rest,ce sa mai spun,cati mai multi km si sa-ti pui niste folie pe spate ca da foarte bine combinatia de alb+geamuri negre.Succes!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Foarte frumoasa masinutza. Am avut ocazia sa o admir mai de aproape si am obs ca bandourile si bar spate sunt de RS; farurile, bara fata si grila fata sunt complet noi si ofera agresivitate masinii; stopurile spate s-au schimbat, la mijloc acuma nu mai e dunga rosie, ci este transparenta; inscriptionarea de pe portbagaj[literele cu Octavia si motorizarea] este schimbata, s-a schimbat fontul si aranjamentul; interiorul imprumuta cateva lucruri de la superb: ceasurile iluminate in alb, climatronicul identic; radio cd -ul este nou, ornamentele din interior sunt schimbate, lemn sau un aspect metalic... sincer personal prefer aspectul metalic. Inca un lucru preluat de la superb: oglinzile, identice. S-au mai schimbat tapiteriile si jantele din standard sunt altele noi; si denumirile : Elegance -> Business; Trend -> Drive.

Bafta si sosele libere!

Link către comentariu

Felicitari pt noua achizitie!

Am comandat-o deja si eu (pe la mijlocul lui noiembrie)...tre sa vina in ianuarie. de abia astept. O sa pun si eu poze.

Configuratie mea este:

Standard

- 1.9 TDI (105CP)

- dotari versiune Ambient

- culoare GRI antracit / interior ONYX

Optionale

- Company PACK (care cuprinde Climatronic, cotiera fata mobila cu spatiu depozitare ce poate fi racit, senzori parcare fata-spate, radioCD cu MP3 Swing cu 12 boxe, vopsea metalizata, Cruise control, functie "coming Home", senzor ploaie)

- Alarma volumetrica si perimetrica

- ESP+EDS+HBA+DSR

- stergator luneta spate

- volan multifunctional (comenzi computer bord si radio)

- Jante aliaj LYRA 16"

- geamuri electrice spate + fata

- asistare la demaraj in panta

- scaune fata reglabile inaltime/fata-spate/lombar

- alte chestii minore (plasa in portbagaj, suport ochelari, etc)

TOTAL : 15.800 E

DE ABIA ASTEPT!!!

Apropo, niste date reale despre consum ne dai si noua?

Modificat de breb02
Link către comentariu

Deci cam 18802 ddp daca acela e pretul Cip.Felicitari!Dar am incercat sa o gasesc pe configurator..Versiunea Ambient...dar nu o au :)

Arata doar Classic,Business si Drive....Si ma enerveaza faptul ca nu mai au de mult timp,configurator pentru Octavia 2 decat pentru versiunea RS :huh: ...Dar cred ca se gaseste pe site-ul personal al dealerilor...Anyway....si eu sunt curios de consum :D ...Si de noi pozee ;)

Modificat de Rapier
Te rog nu mai folosi "quote" daca nu este necesar. Foloseste ADDREPLY sau FASTREPLY
Link către comentariu

Este pretul final (fara TVA, ca nu platesc TVA deci minus 21% ... si cu 15% reducere de la dealer). Deci ea in mod normal la configuratia asta ajungea pe la 21-22.000

Varianta Ambiente intradevar nu am vazut-o in Romania.

O gasesti aici: www.skoda.be

Au si configurator pt FaceLift, desi preturile s-ar putea sa difere de Romania

Astia de aici din Belgia au Classic/Ambiente/Elegance.

Link către comentariu

15% reducere de la dealer ???? criza asta economica.... :)

Acuma am vazut ca esti din Bucuresti .. acolo se fac reduceri mari ..

Link către comentariu
Este pretul final (fara TVA, ca nu platesc TVA deci minus 21% ... si cu 15% reducere de la dealer). Deci ea in mod normal la configuratia asta ajungea pe la 21-22.000

Varianta Ambiente intradevar nu am vazut-o in Romania.

O gasesti aici: www.skoda.be

Au si configurator pt FaceLift, desi preturile s-ar putea sa difere de Romania

Astia de aici din Belgia au Classic/Ambiente/Elegance.

Pfoai mama ce bine de tine.Dar dc nu platesti tva-ul tot nu am inteleg. :) ..Marfa treaba cu 15% chiar tare.As fugi si eu sa iau una :)

Link către comentariu
  • Administrator

Imi cer scuze ca poluez topicul omului insa cred ca se impune o mica precizare:

TVA-ul se plateste... fie pe firma, fie pe persoana fizica... Faptul ca pe PJ se deduce, asta-i alta gasca in alta traista dar nu inseamna ca firma respectiva nu va plati TVA-ul sau ca nu ar fi putut folosi acel TVA (valoarea) in achizitia de alte bunuri/produse/materii prime, samd...

Momentul propice unor asemenea achizitii sunt cele cand incasarile pe o perioada (trimestru, de ex.) depasesc cu mult platile deci TVA-ul de plata este mult ca valoare peste cel de incasat... pentru a evita plata unor sume mari de TVA, se fac cheltuieli, achizitiile de mijloace fixe fiind unele din cele mai populare datorita valorilor relativ mari ale acestora

Scuze inca o data de OffT :icon_thumright:

Link către comentariu

Scuze...trebuia sa precizez din prima.

Sunt in misiune de serviciu (si ma opresc aici, ca nu pot da mai multe date) ... si asta, in tara in care te duci, iti confera calitate de "diplomat".

Avand aceasta calitate ... nu trebuie sa platesc TVA-ul in alta tara.

Discountul de 15% se cheama discount diplomatic. (de exemplu, la VW passat discountul este 25% :icon_thumright: ... tare nu. Bine, mie nu imi place passatul)

De asemenea, packul company (care costa doar 750E, si are toate alea in el) este disponibil doar pt cei cu calitate de diplomat.

Deci, am ceva avantaje.

Daca vrei sa vii aici pur si simplu sa comanzi masina...o platesti la pret normal. Nu stiu daca sunt mai mari preturile decat in Ro

www.skoda.be (verificati aici)

Mie mi s-au parut putin mai scumpe aici decat in tara.

Eram din Bucuresti. Acum stau in Bruxelles.

Modificat de breb02
Link către comentariu

Thanks!Now i got it! Intradevar,am cam deviat de la subiect :icon_thumright: ...Breb02 te asteptam cu un topic k masinuta dupa achizitionare...Bz1 asteptam pozele.Thx! :lol:

Link către comentariu

Interesant discount ai primit breb02, asta in conditiile in care un amic care lucreaza la fel, ca tine , in Belgia, la UE, in luna aprilie a primit rabat diplomatic la VW -pe toata gama- de 7 %. Si e intr-o pozitie inalta, dar asta nu conteaza cand e vorba de discount. Au marit astia discountul? Sotia lui a primit acum o luna la BMW 15 %.

P.S. de la ce dealer ai luat-o?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!