Jump to content

salutare

tedy

Postare recomandată

salut sunt nou membru pe forum... am achizitionat recent un A4 1.8T din 1995(B5) , ma bucur sa fac parte din acest forum... sectiune de noi membrii nu am gasit asa ca am decis sa ma autoprezint aici :D cu tot cu masina...

am 24 si sunt din Arad, si as dori sa particip la intalniri daca se organizeaza :(

numa bine :(

post-36925-1228062592_thumb.jpg

Link către comentariu

detalii istoric km mai multe poze

pe scurt s-o stapanesti sanatos arata bine de la spate :(

P.S roaga un moderator sa-ti modifice titlul topicului cu unul gen "audi A4 1.8T" sau ceva de genul asta sa stie lumea pe ce intra :(

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Tedy, ai fost deja la intalnire in Arad, ai uitat :)??

Faina masina. dar motorul e .. ;)

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Buey tu esti nebun Tudor :icon_thumright: Ai Alzheimer, nu ne-am intalnit la Carefour?

Vezi ca si sambata tot acolo am fost. Welcome, daca te apuci de tuning la trotil.... o sa iasa o bijuterie. Super sound la toba si motorul brici. Sa te poarte sanatos. Si sa viii. Vezi ca la topicul indicat de Bogdan trebuie sa vb despre intalneli, nu aici. Sa-i zici la Mishu sa-ti faca scolarizarea prin forum :) Pana atunci rugam moderatorii sa fie indulgenti cu tine ca inca nu te stii :)

Link către comentariu

salut. se pare ca inca mai sunt declarat Primul Pas :)) important e ca am un G4 1.6 105 CP 2002. masina ii ok, da am o mare problema. nu stiu din ce cauza in partea din spate imi scartaie ( e o scartaitura de cauciuc) si de fiecare data cand sunt denivelari se aude acest scartait. e destul de iritant. nu stiu ce sa ma fac.

Link către comentariu
Buey tu esti nebun Tudor :frigbaitata: Ai Alzheimer, nu ne-am intalnit la Carefour?

Vezi ca si sambata tot acolo am fost.

nu stiu care e nebun si care are treaba cu Alzie, dar eu imi amintesc ca posesorul unui haudi ba scotea masina din garaj, ba medita la nemurirea sufletului intr-o anumita parte a casei, ba dormea, ba ca nu vine ca e singurul cu haudi printre multitudinea de fauveuri. :frigbaitata:

LE: daca ai ajuns cind eram la masa, in mod sigur nu am fost atent :D

revenind la subiect, scapa de capacele de Tico/Cielo/Espero ;)

racoste, foloseste Search-ul, pt ca aici esti offtopic :D

Modificat de DragosR
Link către comentariu

@Dragos. A fost si el la masa :) si apoi nu mai stii ca ne-am dus in stanga in parcarea de taxi sa ii vedem bijuteria :)

Link către comentariu

nu mai stiu ca nu am ce: dupa papi, am intrat in magazine...

asteptam mai multe poze!

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Cred ca vorbim singuri :blink: Face ca si la intalneala, ii frica ca are haudi si noi suntem cu VW. Buey Tudore, eu sunt Marius ala cu golfu argintiu in 2 usi, fii fara grija ca-i bine :)

gata ca ma iau la tranta capitanii ca poluez topicul omului.

Link către comentariu

O fi omul debusolat... asa ca mai bine luati-l usor, ca pe urma se supara si nu ne mai baga in seama de loc.

S-o stapanesti sanatos! :blink: :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!