Jump to content

Skoda Octavia 2

LAURENTE

Postare recomandată

Inauntru e A seis. Sunt in negocieri pt un interior de rs , dar se lasa greu tipul ...... poate imi pui o pila buna........ mai ales ca mi-ai desconspirat planurile

Link către comentariu
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LAURENTE

54

• gabriel

16

• octavia 4ever

7

• RRS

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uau...!! INcredibillllll ...dar vai..ce masina frumoasa...

Dar oare cum e inauntru?

Pune ceva poze..are si scaune de RS???

Incredibil!!!! :)

waw mai mult de 400 de euro nu as da pe un interior de rs waw waw waw
Link către comentariu

Asa e, insa de unde sa gasesti pretul asta, cei care vand vor cat mai mult,. Vedem , poate cu criza financiara mai scad preturile, sau de la frig - :beerchug:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Laurentiu,daca scad preturile si reusesti sa iti iei interiorul de RS,vinzi husele actuale?! :icon_thumright: M-ar interesa..

Link către comentariu

Ok..poate facem si noi vreo intalnire,ca doar suntem din Gorj amandoi..Eu sunt din Motru,dar momentan sunt in Timisoara..

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Avand in vedere faptul ca merge decat sambata si ca mai e si criza , mai asteapta. Poate mai scad si preturile odata cu criza. :)

Link către comentariu

Soft? ce e ala? :) ce face cu el ? cum se pune softul asta.

Daca pune soft fara eleron nu e bine ca nu o mai tine pe strada ...

Ba nenea laurentiu la intalniri nu vii a? hai pune update-urile de carbion aici sa vada si ochiu nostru ce carbon ai pus :huh:

Link către comentariu

Pai si pozele cu masina unde sunt?

Nu mai vezi led schimbat daca nu o aduci sa o vad , oricum nu se poate una fara alta dar zic si eu :icon_thumright:

Ma bucur ca in sfarsit erai bucuros ca dupa 3 luni de asteptare firma aia s-a gandit sa le trimita la tine...

Link către comentariu

Sunt montate deja , zice ca se comporta destul de bine , stiu ce inseamna asta fata de ce avea sau fata de standard.

E super, mult mai moi, fara zdruncinaturi o linie mai frumoasa cu jante de 17 si cauciucuri de 235.

Iainte cu cele de la eibach era mai ridicata un pic si plus ca nu se ridicase uniform, cu astea sta cum trebuie si merge bine.

Cu arcurile astea, doar arcuri are schimbate nu si telescoape, masina urmareste mai bine denivelarile sta mai bine in curbe si nu mai zgaltaie ca aia de fabrica.

Vorbim pe drum ok,ca pe macadam e mai grav dar nu asta se urmarea cand a pus arcurile.

Hai domnu odata cu pozele alea ca la intalnire nu venisi...ce naiba,ai camera si masina si nu pui niste poze? sa o vedem cum sta in bot :icon_thumright:

Link către comentariu

Am inteles foarte bine k nu sunt asa dure . Vroiam sa imi pun si eu pe masina dar dupa ce m-am plimbat cu un prieten fiat stilo cu suspensii sport parca nu mai vreau :) erau prea dure

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Hai domne cu pozele ale odata, ca e lumea curioasa,

da chiar asa ocupat esti?:offtopic: :D

Salutare!

P.S.

Arata sooper masina, se vede ca e cea mai iubita,

succes in continuare!!

Link către comentariu

Sta mai bine cu arcurile astea,e mai lasata de fata ma bucur ca ai reusit in negocierile cu firma lui peste prajit,ramin la parerea mea eleron si soft ,sa vedem cit or sa-ti tina flansele :) .in curind te astept sa le dai comanda,si cred ca are nevoie si de amortizoare DIN ALEA MARFA. ;) ;) .PS: mai spalo ca este tot timpul murdara

Link către comentariu

Poze cu arcurile de la H&R

Si cu noile michelin sport pilot

post-6775-1237662671_thumb.jpg

post-6775-1237662836_thumb.jpg

Modificat de LAURENTE
Link către comentariu

Arata bine masina, mai ales in parcare la River Plaza Mall din Valcea :D

Link către comentariu

jantele sunt superbe, am mai vazut doar la 2 masini dar am o retinere la cum o dau pe masina ta. Nimic de zis, nu o strica cu nimic dar niste jante cu multe spite pe caroseria masinii si pe culoare ar fi mult mai frumoase. Repet si astea sunt superbe si se vad minunat, dar era loc de mai bine. skoda ta cu kit-ul de rs arata superb. o sa analizez mai bine pozele si daca mai primesti reprosuri http://vwforum.ro/style_images/sim...icons/icon4.gif sau idei

http://vwforum.ro/style_images/sim...icons/icon3.gif o sa le transmit cu placere

PS superbe pozele langa manastire

Link către comentariu

AaronNel m-ai prins, eram pe teritoriul tau. Ms de aprecieri gbrgeorge, , inca nu sunt multumit de cat e lasata, astept sa mai fac km cu ea sa se mai lase si pe viitor vreau un eleron de rs si un soft.

Aaaa si sa nu uit, un volan de rs.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Poze noi ca masina a fost uin pic la cosmetica si va mai veni , azi am pus pozitii pe led din nou ca cele vechi si-au dat duhul, am rezolvat si ceva probleme mici electrice provocate de alti montatori de alarme ....

Pun eu pozele ca el e pe drum si eu am ajuns acasa, am facut niste teste cu masinile si trag la fel, se misca destul de bine la km care ii au :D

O sa urmeze o cosmetizare pe care vreau sa o faca si el nu vrea asa ca sfatuiti-l si voi sa faca etrierii galbeni culoarea aia de la dotz ca o sa dea bine si nu gri cum ii are.

La masina lui imi place ca a primit azi clipsuri pt presuri , si ca se aude foarte bine muzica , nnormal ca e pusa de mine :biggrin:

Gata cu vorba sa lasam pozele sa vorbeasca....

p1040556s.th.jpg p1040575m.th.jpg p1040570.th.jpg dscf2720.th.jpg

dscf2719.th.jpg dscf2718u.th.jpg dscf2723b.th.jpg p1040572.th.jpg

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!