Jump to content

Skoda Octavia 2

LAURENTE

Postare recomandată

daca vrei sa vezi cum arata o octavia argintie cu autocolant negru pe stalp,ia legatura cu andrey2003..el a folosit autocolant negru mat.

Link către comentariu
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LAURENTE

54

• gabriel

16

• octavia 4ever

7

• RRS

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

am facut eu o poza putin mai reala pentru a vedea cum va fii cu folie, eu zic ca la orice masina cu folie pe geam schimba imediat aspectul mai ales la cele de culoare deschisa

post-17897-1229642757_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc ricuss pt suport! Stalpii ii faceam cu folie daca nu ploua afara. Am pus si ceva muzica, atasez niste imagini din timpul montajului:

post-6775-1229783436_thumb.jpg

post-6775-1229783474_thumb.jpg

Modificat de LAURENTE
Link către comentariu

Felicitari pentru aceste poze ! chiar cautam poze cu montajul unui sistem audio in skoda octavia . Daca mai ai mai pune ;) , fa un video cu subwooferul si punel aici ;)

Link către comentariu

Multumiri colegului Gabriel pt lucrarea de mare finete! Prietenii stiu de ce !

Link către comentariu

Super tare a iesit ! mai avea un pic si darama garajul cu ce muzica are acuma , difuzoarele alea sunt bestiale pt usile de skoda , iar acel subwoofer cat e de mic asa e de jmecher, rupee si ce imi place mult este claritatea iar baraituri nu gasesti nici la max, asta datorita cd-ului care stie destule cu toate ca e un standard stream ....

Bafta stiu ca mai urmeaza modificari ca daca nu stiam nu mai eram prieteni...

Link către comentariu

Da dar dupa cat de inchisa este folia si parca e si mai joasa masina am impresia ori ca o poza prelucrata, ori e alta masina :blink:

Oricum arata super asa cu Eta Beta :)

Link către comentariu

E una din pozele pe care le-am modificat inainte sa ma apuc de lucru la masina. Insa echivalentele din poza in viata reala ar fi jante pe 19 + suspensie reglabila, o combinatie letala pentru masina avand in vedere drumurile noastre :D

Link către comentariu

Pentru anul asta am terminat cu modificarile, la anul incepem in forta cu un soft, ceva...... Any ideeas?

Link către comentariu

Vreau sa-i vopsesc butucii si etrierii. M-am gandit sa fac butucii negri si etrierii argintiu . Aveti o idee mai buna? Eventual si cu poze?

Link către comentariu

Ai aici dotz hanzo pe milioane de masini puse , este un fel de dotz hanzo club...

Parerea mea este ca pe masina argintie merge pe aceste roi foarte bine galbenul de la sigla dotz , ca sa fie in ton cu rs-ul ai alte 2 variante verde sau rosu dar eu as ramane la auriu sau galben sa nu mai pui alta culoare pe masina...

Bafta! si scuze ca nu am scris pe mes dar eram pe laptop si ala era netul, nu mergea bine deloc nu apucam sa dau send daca scriam ca fugea wirelesul...

Pt ce ma intrebai in mesaj ai asa:

Type I (Compatible to Slip Ring: 1K0-959-653, 1K0-959-653-A)

Lowline

Part Numbers: 1K0-953-549

Supported Features: None

Midline

Part Numbers: 1K0-953-549-A

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer

Highline

Part Numbers: 1K0-953-549-B, 1K0-953-549-D, 1K0-953-549-AD, 1K0-953-549-AM

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer, Multi-Function Steering Wheel

Type II (Compatible to Slip Ring: 1K0-959-653-C, 1K0-959-653-D)

Lowline

Part Numbers: 1K0-953-549-E, 1K0-953-549-AE

Supported Features: None

Midline

Part Numbers: 1K0-953-549-F, 1K0-953-549-AF, 1K0-953-549-AH, 1K0-953-549-AP, 1K0-953-549-BC

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer

Highline

Part Numbers: 1K0-953-549-G, 1K0-953-549-AG, 1K0-953-549-AK, 1K0-953-549-AL, 1K0-953-549-AQ, 1K0-953-549-BD, 1K0-953-549-BK

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer, Multi-Function Steering Wheel

De cea cu roz marcata de mine ziceai tu, deci merge pilot automat dar nu merge sa ai comenzi volan , ceeea ce era clat pe ca rs nu are comenzi volan....o porcarie imensa parerea mea

Link către comentariu

Cateva poze, asa ca de inceput de an......

..

...

in ultima apare si " tinerica" cea care ma poarta zilnic pe drumuri spre a nu obosi "doamna" careia ii plac mai mult fotografiile...

post-6775-1231084970_thumb.jpg

post-6775-1231085140_thumb.jpg

post-6775-1231085371_thumb.jpg

post-6775-1231085553_thumb.jpg

Link către comentariu
Cateva poze, asa ca de inceput de an......

..

...

in ultima apare si " tinerica" cea care ma poarta zilnic pe drumuri spre a nu obosi "doamna" careia ii plac mai mult fotografiile...

E superba masina ta,iar cu jantele alea e bestiala!Sa ai mare grija de ea.

Link către comentariu

Uau...!! INcredibillllll ...dar vai..ce masina frumoasa...

Dar oare cum e inauntru?

Pune ceva poze..are si scaune de RS???

Incredibil!!!! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!