Jump to content

Skoda Octavia 2

LAURENTE

Postare recomandată

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LAURENTE

54

• gabriel

16

• octavia 4ever

7

• RRS

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Superba, felicitari.

E foarte frumoasa, s-o plimbi cu placere si fara probleme. :offtopic:

Link către comentariu

Da, pai erau reglate la skoda la reprezentanta cu o saptamana inainte cu becuri normale, iar dupa xenon le-am trecut pe pozitia 1 si nu am primit niciun blit.

Link către comentariu

Nu sunt sigur ca sunt reglate... si eu am reglat farurile in reprezentanta, si apoi am pus Xenon after market, si chiar daca nu primeam neaparat blitz, le-am aliniat la un zid alaturi de o masina cu farurile reglate... erau ceva diferente. Verifica eventual...

Link către comentariu

Nu stiu cat de sigura e metoda de aliniere a farurilor "la zid". Mai degraba am incredere in reglajul efectuat la reprezentanta cu echipament profesional.

Link către comentariu

De ce trebuie reglate farurrile dupa ce le pui xenon?

Becurile cu xenon sunt strambe sau cum...nu au treab adac afarul e reglat e ok , nu am vazut far de skoda dereglat pana acuma numai oameni care te duci la ei sa regleze si tot timpul spun mama strambe erau sau cine le-a reglat ca prost sunt facute.

Sunt satul de astia in tara asta.....sa ne auzim cu bine!

Link către comentariu

daca tot ai pus kit-ul de rs, pune si eleronul ... macar sa para rs.

daca nu pui eleronul, da jos emblemele de rs ... ca nu prea se potrivesc :)

Link către comentariu

As pune si eleron de rs dare am gasit la vreo 7 mil si mi se pare extrem de scump asa ca mai asteapta......

Link către comentariu

becul se pune ca orice bec ce diferenta crezi ca e , seinfige in locasul respectiv si i se pune siguranta , iar daca ai octavia ar trebui sa stii ca poze nu poti face decat daca dai farul jos si desfaci jumate din el sa vezi becul....

Link către comentariu

New update..

Folie cu 36 % transparenta

Se vede super din interior, chiar si pe ploaie

Abia astept sa treaca vremea asta ploioasa sa o spal ca sa evaluez cum s-a schimbat look-ul din exterior

post-6775-1229258880_thumb.jpg

post-6775-1229258912_thumb.jpg

post-6775-1229258988_thumb.jpg

post-6775-1229259019_thumb.jpg

post-6775-1229259091_thumb.jpg

post-6775-1229259128_thumb.jpg

post-6775-1229259222_thumb.jpg

Link către comentariu

Ms, ma bucur ca va place. Daca e cineva care ma poate ajuta cu niste poze artistice......... :icon_thumright:

Link către comentariu

Imi pare bine ca ai ascultat ce ti-am zis in primul post referitor la folie, este cu totul o alta masina, arata mult mai bine :))

Ca un sfat pune autocolant negru mat sau lucios pe stalpul dintre usi ca arata mai bine si da impresia ca geamurile sunt fara despartire intre ele.

La cum arata acum masinuta parca e cam cheala la spate si ar cam fi nevoie de un eleron.

Asteptam sa ne zici despre update-ul de la sistemul audio.

Bafta in continuare cu modificarile si multi km fara evenimente nedorite.

Am dat eu cu putin negru pe stalp ca sa iti dai seama la ce ma refer :unsure:

Am impresia ca si colegul de la Craiova cu Golf-ul break alb Wns are pus autocolant pe stalpul dintre usi si poti sa iei legatura cu el sa iti dea mai multe detalii.

post-11369-1229637191_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!