Jump to content

Cutie automatica pe 1.8CL

ALEKS
 Share

Postare recomandată

Doresc sa stiu daca pot schimba cutia manuala de viteze cu una automatica la Passat B4-ul meu. Schimbarea ma atrage din momentul in care cutia mea a inceput sa faca "figuri" in treapta a 2-a, in speta sa caraie. Ma gandesc ca voi avea nevoie si de ansamblul schimbatorului, consola centrala a schimbatorului, pentru cel de automatica.

Cam ce preturi ar avea o asemenea cutie la dezmembrari ?

Multumesc,

ALEKS

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu inteleg de ce intre doua puncte tu alegi varianta de drum cea mai lunga...respectiv pentru un simplu sincron alegi sa schimbi cutia si nu cu una la fel cum ar fi normal, ci cu una automatica , nu ca nu s-ar putea dar era mai simplu daca intrebai daca se poate si nu pentru ca te supara ''caraitul'' celei mai folosita viteze , a 2-a.......sigur ca se poate doar ca ar trebui foarte multe piese pe care nu se prea justifica sa le schimbi la asa o masina si sa nu schimbi masina cu una cu cutie automatica daca vrei cu adevarat.......asta este parerea mea :(

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Multumesc de explicatie. Intr-adevar nu se justifica din punct de vedere material, schimbul cu o cutie automatica. Ar fi fost mai mult un moft pentru nervii pe care mi-i fac in traficul din Iasi de la ora 7:30 si apoi de la 4-4:30 - ambreiaj, frana, a 2-a, ambreiaj, a 3-a, frana, etc.

Momentan nici macar nu imi dau seama daca este de la sincronizator sau de la timonierie. Intr-o anumita pozitie a schimbatorului intra foarte bine fara caraiala. Voi merge la o verificare dar mai greu cu resursele financiare inainte de sarbatori.

Sarbatori fericite,

ALEKS

Link către comentariu

• 5 months later...

O cutie de viteze automata iti va aduce un plus la consum de cel putin un litru la 100km. UN sincron n ue asa de greu de schimbat si in plus cutia de viteze automata daca te lasa cam greu o mai repara.

Link către comentariu

Ca sa nu mai adaugam ca,cutia automatica are 10 discuri de ambreiaj,5 mari pentru mers in fata si 5 mai mici pentru mers inapoi.Nu cred ca ti.ai dori sa afli cat costa acest kit de ambreiaj.

O cutie mecanica,nu cred ca ca sare de 200 de euro.

Link către comentariu

• 1 month later...

Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

Intre timp am reparat defectiunea la mine. Problema a fost din timonierie (cine stie sistemul stie sigur despre ce vorbesc) de la bucsa aceea de cauciuc ce face legatura intre tije si sistemul de pe cutie, cel cu contragreutate.

Mi-ar fi placut (si mi-ar placea in continuare) o cutie automatica dar daca spuneti ca fiabilitatea nu este asa de buna, ma las pagubas.

ALEKS

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!