Jump to content

NIM-ul

IoneLL

Postare recomandată

Sunt membru vwforum de aproape 3 ani si nu am reusit sa imi prezint masina , pana acum.

Dar niciodata nu-i tarziu asa ca:

Vi-l prezint pe NIM-ulica: cumparat in 2005, Septembrie,din Germania, second ( avea 4 ani atunci). La cumparare avea 96.000 km rulati.

-model: VW Golf MK4,

-an fabricatie: 2001

-caroserie: 5 usi scurt

-culoare: Rosu Murano (LC3X)

-motorizare: 1,6i, 16v, AZD, euro 4

-putere: 105 CP,

Dotari la cumparare:

-ABS, ESP,

-imobilizare motor,

-4 airbaguri,

-scaune incalzite,

-4 geamuri electrice,

-oglinzi electrice,

-aer conditionat manual,-

-instalatie spalare faruri,

-bloc optic cu faruri de ceata incluse,

-inchidere centralizata.

-instalatie audio original cu radiocasetofon Beta

-carkit nokia

Eu am mai adaugat:

-MP3 Blaupunkt Valencia MP36 (vaa fi schimbat cu ceva mai performant in curand)

-alarma cu telecomanda tip cheie briceag

-pleoape faruri Boser Blick

-Stopuri LED JOM

-cotiera

-jante aliaj 1000 Milla pe 16", 7,5 J

-ornamente cromate clanta usi interior,

-huse scaune din piele ecologica negru cu rosu.,

-aparatori de noroi originale fata si spate,

-scut motor din tabla striata zincata de 2,5mm grosime.

-set de roti de iarna pe 15" din tabla.

Cam asta , deocamdata....va urma. pe masura ce adaug ceva, o sa postez aici.

Planuri am gramada: vopsirea elementelor exterioare negre in culoarea masinii, vopsirea etrierelor in rosu, o instalatie audio performanta si mai vad eu pe parcurs ce.

Astept pareri si sugestii.

Probleme majore nu am avut cu ea in cei 3 ani de cand o am. Intretinerea si consumabilele schimbate la timp, o sonda lambda dusa, ceva senzori presiune ulei si marsarier dusi (ieftin de inlocuit), si cam atat.

Iata Poze cu NIM-ulica:

post-4660-1227972659_thumb.jpg post-4660-1227972705_thumb.jpg

post-4660-1227972722_thumb.jpg post-4660-1227972733_thumb.jpg

Link către comentariu

multumescpt aprecieri, but Fns

mishu, Climatronic are, dar.... cu mana.. nu am zis ca e perfecta. ;)

Link către comentariu

Foarte frumos , dar nu e cam rosu? :) :D glumeam .

Se vede ca este foarte intretinuta ,triplele de pe spate ii sad bine rau .

S-o porti cu placere si invers :P

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic... se pare ca rosu e culoarea care se tine scai dupa mine. Asa s-a nimerit asta, dar faza e ca si cea dinainte era tot o tenta de rosu- mai precis visiniu. Asta e ..poate urmatoarea o sa fie alta culoare.

Link către comentariu
alien_hunter_83

masina e frumoasa.sa o folosesti fara probleme.nu vrei sa schimbi mai multe la ea?ar arata bine si o folie.faruri cu lupa..............

Link către comentariu

Da, de folie am uitat, la primavara e in calcul, poate si faruri...sa vedem cum stau cu bugetul.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Nicio zgarietura! UAU! A mea e plina din parcarile Bucurestiului :coffee_lol:(

Frumoasa masina, multi km fara probleme.

Link către comentariu
Nicio zgarietura! UAU! A mea e plina din parcarile Bucurestiului :D(

Frumoasa masina, multi km fara probleme.

Mai greu le zgariem aici la noi in orasel, e mic si inca nu e asa dezastru cu parcarile si traficu cum e in bucuresti (apropo ieri am fost la capitala, deci stiu ce zic :icon_cheesygrin: ), oricum colegu Ionel are mare grija de ea, sa-i traiasca.

Link către comentariu

eh nici o zgarietura..ia zi Ionele cum e de fapt, ca eu stiu altfel :vaidecapulmeu: a noastre sunt lovite de usile "vecinilor".

si la ce zice si Ovi, nu e traficul si nebunie din capitala, dar avem si noi meseriasii nostrii de pe banda 2, asta in cazul in care banda 1 nu e blocata de masini oprite/stationate/"parcate". hai arata ce i`ai mai facut! LED, 'cromul' ala (care nu imi place :icon_thumright: )

param pam pam :icon_thumright:

Link către comentariu

din pacate , zgarieturi , intr-adevar, sunt,(si in Alba avem derbedeii nostrii) doar ca nu se vad in fotografii (nici nu le pun , ca astea nu-s motive de lauda).

Intre timp, cum ai zis tu, am mai facut cate ceva, si nu tot ce am facut e foarte reusit.

Cromurile, e o chestie de gust, mie imi plac foarte mult :icon_thumright: .

Ce nu am reusit prea bine este vopsitul etrierelor. le-am dat cu rosu, dar vopseaua e mata si prea deschisa la culoare. O sa mai fac odata operatiunea cu alta vopsea.

Am schimbat manseta schimbatorului de viteze cu una noua si cu rama cromata. Arata foarte bine. Din pacate maciuca din capul schimbatorului (era iluminata rpsu) nu s-a potrivit- dar s-a potrivit la PAF si s-a facut cu o maciulie superfaina la Golful lui 5.

O sa pun curand poze cu masina mea in starea actuala!Sper sa va placa.

Link către comentariu

crs...asa e si in orasele mai mici...inca nu a invatat badea` gheorghe ca tre sa se uite un pic inainte de a deschide usa larg :icon_thumright:

frumoasa masina IoneLL...place mult culoarea.

Link către comentariu

multumesc,

sper ca laudele sa fie sincere si sa va placa . I love It! :)

(vreau sa zic in leg cu zgarieturile ca m-am procopsit de o juma de an cu una facuta intentionat cu o cheie pe portiera din stanga-spate, de-aia ziceam ca unii sunt chiar huligani, Nu pot sa zic ce i-as face daca il prind pe ala ... :P

Link către comentariu

Mai baieti stiu ca si la noi in orasel sunt probleme cu soferasii de duminica, da sincer dupa ce conduci cateva ore in Bucuresti, ce avem noi aici e ,,Pepsi,, .... dupa 2-3 ore de condus in capitala ma doare gatu cat trebuie sa sucesc privirea in ambele oglinzi (recunosc cai putin mai dificil ca conduc o duba de peste 2 metrii latime cu oglinzi imense), parcarile iar sunt o placere.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Sa va arat niste poze noi cu masina mea...asa ca sa ma laud...

intre timp am mai dotat-o cu un sistem multimedia cu:

1. DVD, TV, bluetooth, Interfata USB,

2. pedale si footrest din aluminiu,

3. schimbator cu manseta noua din piele si aluring,

4. ornamente consola centrala cu aspect de aluminiu

5. proiectoare LED in bara din fata (tagfahrlight) cu lumina alba efect xenon 6000k,

6. lumini de pozitie cu LED SMD albe temperatura de culoare 6000k

post-4660-1250700602_thumb.jpg post-4660-1250700631_thumb.jpg post-4660-1250700643_thumb.jpg

post-4660-1250700654_thumb.jpg post-4660-1250700674_thumb.jpg post-4660-1250700687_thumb.jpg

va urma... :)

astept pareri sincere: ce ar trebui sa mai fac? ce ar trebui sa dau jos?

Link către comentariu

Ar merge un eleron mic pe spate :)

Oricum e super si asa :D

Modificat de Ovi4Gti
Link către comentariu

Am o intrebare si nu cu rautate o spun. Plasticul de la consola centrala pe directia pedalei de acceleratie, e atat de julit incat zici ca accelereaza un dinozaur :D. Dupa gusturile mele pedalele nu se potrivesc si nici husa de piele de pe scaunul din dreapta. Succes in continuare :)

Link către comentariu
Am o intrebare si nu cu rautate o spun. Plasticul de la consola centrala pe directia pedalei de acceleratie, e atat de julit incat zici ca accelereaza un dinozaur :icon_thumright:. Dupa gusturile mele pedalele nu se potrivesc si nici husa de piele de pe scaunul din dreapta. Succes in continuare :icon_thumright:

acolo unde spui tu ca e julit de fapt sunt reflectiile luminii din materialul pedalei.... :icon_thumright:

Link către comentariu

da, asa e, nu am prins unghiul si pozitia cea mai buna pt poza... ornamentul e ok, dar nu e original si lasa loc de mai bine....sa vad daca pe viitor o sa pot gasi undeva original.

Husele-ce sa zic?- faceti abstractie de ele, va rog. Sunt pur si simplu pentru a proteja tapiteria masiniii, nu sunt originale si nu se potrivesc perfect,(de-aia am si dat-o jos pe cea a soferului-ca sa nu mai zic ca scaunele nele au airbag-uri in ele si nu sunt functionale datorita acestor huse) dar asta am gasit. Am copil mic si la cat umbla prin masina , as face praf tapiteria daca nu as pune niste huse. Oricum e in plan sa le schimb.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Intre timp masinuta mea aproape implineste 130.000 km, si functioneaza impecabil.

Drept multumire, am adaugat ceva la lumini: pozitiile fata sunt acum pe LED SMD cu 25 SMD-uri pe fiecare led - modelul din poza atasata, si un Kit Xenon pe faza scurta.

post-4660-1260772611_thumb.jpg

Nu numai ca se vede infinit mai bine, dar acum, pe fata am luminile albe peste tot. Foarte cool.

Pun poze cand am ocazia...

Link către comentariu

theonae are dreptate... nu e nici o julitura, doar reflexia...parca ar fi vazut masina , nu alta.

Pedalele intr-adevar sufera imbunatatiri, cand i sa gasesc unele originale sportive o sa le inlocuiesc...

Deocamdata , dat fiind sezonul rece, suspend orice lucru care nu este necesar la masina, si nici nu vreau sa fie impopotonata ca un paun...

Link către comentariu
  • Administrator
... impopotonata ca un paun...

Ca un pom de Craciun bre, doar e sezonu' :Driver:

Link către comentariu
Ca un pom de Craciun bre, doar e sezonu' ;)

esti rauuuu!! :) (sau invidios? :salut: )

las' ca cresc io mare si ma iau la intrecere cu Passatu' tau...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!